Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Chrome-ot nem, mert nincs fenn, maximum Edge-ben, esetleg Internet Explorer-ben tudok tenni egy próbát. Firefox-ban alapértelmezett profillal is ugyanez a helyet.
"Annyi információt találtam, hogy pont az 52-esbe került bele a támogatás + azt vettem ki a szövegből, hogy Win10 kell az Anniversary Update-tel együtt"
Mindkettő adott nálam.
Igen, kisebb felbontáson is a CPU-ra hárul a feladat, 1440p/60FPS-ig nincs is gond, mert addig probléma nélkül meg is oldja, különösebben nem is magas CPU-kihasználtsággal.
Ugye - mint már írtam - Flash Player-rel működik a GPU-s gyorsítás, viszont ott meg 60 FPS nincs, illetve ezzel nem is olyan folyamatos a lejátszás. Értem ez alatt azt, hogy a Flash-el nem olyan smooth (sima) az egész.(#50178) Matthewus: Neked is köszönöm a segítséget!

CPU upgrade a közeljövőre van ütemezve, viszont addig gondoltam megoldanám ezt a problémát. Egyébként nem annyira vészes a dolog, mert 4k/60FPS-es videókba nem sűrűn botlok bele YouTube böngészése során, csak hát na, mégis csak szúrja az oldalam, hogy nem megy problémamentesen a gépemen.
Viszont, ahogy írtam csako-nak, alacsonyabb felbontású videók esetén sem megy a GPU-s gyorsítás html5 esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Összeadná Elon az Eget és a Földet
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest