Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rasiel

senior tag

válasz csako #50177 üzenetére

Chrome-ot nem, mert nincs fenn, maximum Edge-ben, esetleg Internet Explorer-ben tudok tenni egy próbát. Firefox-ban alapértelmezett profillal is ugyanez a helyet.

"Annyi információt találtam, hogy pont az 52-esbe került bele a támogatás + azt vettem ki a szövegből, hogy Win10 kell az Anniversary Update-tel együtt"
    Mindkettő adott nálam. :K

Igen, kisebb felbontáson is a CPU-ra hárul a feladat, 1440p/60FPS-ig nincs is gond, mert addig probléma nélkül meg is oldja, különösebben nem is magas CPU-kihasználtsággal.
    Ugye - mint már írtam - Flash Player-rel működik a GPU-s gyorsítás, viszont ott meg 60 FPS nincs, illetve ezzel nem is olyan folyamatos a lejátszás. Értem ez alatt azt, hogy a Flash-el nem olyan smooth (sima) az egész.

(#50178) Matthewus: Neked is köszönöm a segítséget! :K
    CPU upgrade a közeljövőre van ütemezve, viszont addig gondoltam megoldanám ezt a problémát. Egyébként nem annyira vészes a dolog, mert 4k/60FPS-es videókba nem sűrűn botlok bele YouTube böngészése során, csak hát na, mégis csak szúrja az oldalam, hogy nem megy problémamentesen a gépemen. :)
    Viszont, ahogy írtam csako-nak, alacsonyabb felbontású videók esetén sem megy a GPU-s gyorsítás html5 esetén.

Új hozzászólás Aktív témák