- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
Chrome-ot nem, mert nincs fenn, maximum Edge-ben, esetleg Internet Explorer-ben tudok tenni egy próbát. Firefox-ban alapértelmezett profillal is ugyanez a helyet.
"Annyi információt találtam, hogy pont az 52-esbe került bele a támogatás + azt vettem ki a szövegből, hogy Win10 kell az Anniversary Update-tel együtt"
Mindkettő adott nálam.
Igen, kisebb felbontáson is a CPU-ra hárul a feladat, 1440p/60FPS-ig nincs is gond, mert addig probléma nélkül meg is oldja, különösebben nem is magas CPU-kihasználtsággal.
Ugye - mint már írtam - Flash Player-rel működik a GPU-s gyorsítás, viszont ott meg 60 FPS nincs, illetve ezzel nem is olyan folyamatos a lejátszás. Értem ez alatt azt, hogy a Flash-el nem olyan smooth (sima) az egész.(#50178) Matthewus: Neked is köszönöm a segítséget!

CPU upgrade a közeljövőre van ütemezve, viszont addig gondoltam megoldanám ezt a problémát. Egyébként nem annyira vészes a dolog, mert 4k/60FPS-es videókba nem sűrűn botlok bele YouTube böngészése során, csak hát na, mégis csak szúrja az oldalam, hogy nem megy problémamentesen a gépemen.
Viszont, ahogy írtam csako-nak, alacsonyabb felbontású videók esetén sem megy a GPU-s gyorsítás html5 esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911