- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Egy komoly problemam akadt...
A firefox es az explorer is megdoglott nalam (ha feltennem az operat, tobb mint valoszinu, h az is szar lenne).
Konkretabban:
- Nem toltodnek be az oldalak
- Ha betoltodnek, akkor irto lassan, vagy tobbszori frissitesre
- Gyakran csak reszelgesen toltodnek be, vagy puritan kinezettel, esetleg teljesen eltero kinezettel (pl. nagyobb betuk, nincs hatterszin stbstb.)
- Beepulo modulok nem szuperalnak
- Feltolteni es letolteni nem igazan tudok, max. nagyon pici fajlokat, mert nagyobb fajlokbol is kb. 100 kb-nyit ment le
- Feltolteni sem tudok, pl. kepet probaltam feltolteni kepfeltotlesre, h megmutassam, h miket produkal a bongeszo, de "a kapcsolat megszakadt" minden kepfeltolto oldal eseteben
- Es meg sorolhatnam...Nem a netkapcsolattal van gond, masik gepen minden fasza.
Ujratettem 2x a firefoxot, most legutobb ugy, h sutiket, mindent toroltettem.
Futtattam registrycleanert, nod32-t, ad-aware-t, spybotot, de nem igazan talaltak semmit, amit talaaltak meg toroltem...Otletek, tippek?...
Kicsit frusztralo csak, h nem tudok mit kezdeni a bongeszokkel... (netes jatekok, torrentezes ugyanugy jol mukodik pl.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911