- MWC 2026: Megérkezett a Nubia Air Pro változata
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cola111
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez nem értem (ilyen opciót nem látok sehol), nekem az lenne a gondom, hogy ha rákattintok egy könyvjelzőre a sávon, akkor az az adott oldalon nyílik meg. Aztán nyitnám a következőt, és az nem új oldalon nyílik meg.
De értem, hogy ha a könyvjelzőn jobb klikk és megnyitás új oldalon az úgy működik, de mégis kényelmesebb lenne nekem így, de ha nem így is megszokom.
Illetve egy másik kérdés is felmerült, ha készítettem egy printscreent, akkor azt a Chromba lehetett egyből CTRL+V-vel küldeni pl. Facebookon, itt meg lehet ezt oldani valahogy, vagy le kell menteni és úgy küldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911