Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cola111
üzenetére
AdBlock Plus nekem is van fenn, de ha azt le kell tiltanom, akkor inkább kidobom a gépet az ablakon. Rosszul vagyok a sok reklámtól...tudom, a fejlesztők...de valahogy ez már sok nekem.
Jó kérdés, attól van-e, de érdekes, mert nem kell írnom hozzá, hogy beakadjon, elég, ha csak áll a böngésző, és akkor is beakad, pl itt a HSZ szerkesztője alatt vannak ezek a GIF-ek, ezek is megállnak olyankor.
-
Matthewus
őstag
válasz
Cola111
üzenetére
Ublock Origin az alap listákkal, plusz I don't care about cookies listát még hozzáadhatod.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Cola111
üzenetére
Felső nyíllal jelölt helyre jobb klikk, és megjelenik az alsó nyíllal jelölt menü. Persze ha nem minden könyvjelzőt akarsz megnyitni, akkor be kellene rakni egy mappába azokat, amiket ez érint.
Vagy ha könyvjelző eszköztárról beszélünk, akkor kattints rá a középső egérgombbal.
Passz, nem facebook-olok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Háztartási gépek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911