- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cola111 #45779 üzenetére
AdBlock Plus nekem is van fenn, de ha azt le kell tiltanom, akkor inkább kidobom a gépet az ablakon. Rosszul vagyok a sok reklámtól...tudom, a fejlesztők...de valahogy ez már sok nekem.
Jó kérdés, attól van-e, de érdekes, mert nem kell írnom hozzá, hogy beakadjon, elég, ha csak áll a böngésző, és akkor is beakad, pl itt a HSZ szerkesztője alatt vannak ezek a GIF-ek, ezek is megállnak olyankor.
-
Matthewus
őstag
válasz
Cola111 #45769 üzenetére
Ublock Origin az alap listákkal, plusz I don't care about cookies listát még hozzáadhatod.
-
-
-
válasz
Cola111 #45583 üzenetére
Felső nyíllal jelölt helyre jobb klikk, és megjelenik az alsó nyíllal jelölt menü. Persze ha nem minden könyvjelzőt akarsz megnyitni, akkor be kellene rakni egy mappába azokat, amiket ez érint.
Vagy ha könyvjelző eszköztárról beszélünk, akkor kattints rá a középső egérgombbal.
Passz, nem facebook-olok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest