Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IOS kérdés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
Tegnap nálam is frissült a 29-esre ez a csoda, és az új felület baromira nem jön be. Nem azért, mert új, hanem, mert nagyon rossz a tabok tagolása, nem látom, hol ér véget az egyik és hol kezdődik a másik, és, hogy nem lehet - alapesetben - a tabokat alulra tenni. Érdekes, hogy a net azzal van tele, hogy mindenki oda akarja, nem értem a fejlesztőket, hogy miért jó nekik széllel szemben hugyozni...
2 perc google és némi olvasgatás után felraktam a Classic Theme Restorer-t, tököltem vele vagy 10 percet, mert kellett némi kísérletezés is, és azóta ugyanúgy néz ki a böngészőm, mint a 28-asban.
Menüsor, alatta címsor, alatta könyvjelzők eszköztár, legalul a tabok (és letojom, hogy sok hely kell neki, én így szeretem.
).
Frissítés és megszakítás (X) gomb a címsorból visszatéve a címsortól jobbra értelmes méretben, előző-következő gombokból mindig látszik mindkettő, és kicsik a vezérlőgombok. Egyik felsorolt megoldást se lehetett az új felületen a kiegészítő nélkül megcsinálni, ami gáz. Különben csak azért használtam eddig a FF-ot, mert lehet a tabokat görgetni (80-100 tab van folyton nyitva) és alul voltak a tabok, ezt a Chrome nem tudta (persze lehet, hogy kiegészítővel az is, de nem szántam rá időt).Szó volt fentebb az azonnali keresésről a címsorba írt kifejezéseknél. Nálam ez a 29-esben is megy, beírok akármit a címsorba, ami nem webcím, és google találatokat kapok azonnal.
Apropó, gyors összehasonlítás alapján a chrome és a 29-es FF között, pillanatnyilag nekem az FF tűnik gyorsabbnak.Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Battlefield 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bittorrent topik
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- BMW topik
- BestBuy topik
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
KAMI911