Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz huan #36402 üzenetére

    Tegnap nálam is frissült a 29-esre ez a csoda, és az új felület baromira nem jön be. Nem azért, mert új, hanem, mert nagyon rossz a tabok tagolása, nem látom, hol ér véget az egyik és hol kezdődik a másik, és, hogy nem lehet - alapesetben - a tabokat alulra tenni. Érdekes, hogy a net azzal van tele, hogy mindenki oda akarja, nem értem a fejlesztőket, hogy miért jó nekik széllel szemben hugyozni...
    2 perc google és némi olvasgatás után felraktam a Classic Theme Restorer-t, tököltem vele vagy 10 percet, mert kellett némi kísérletezés is, és azóta ugyanúgy néz ki a böngészőm, mint a 28-asban.
    Menüsor, alatta címsor, alatta könyvjelzők eszköztár, legalul a tabok (és letojom, hogy sok hely kell neki, én így szeretem. :) ).
    Frissítés és megszakítás (X) gomb a címsorból visszatéve a címsortól jobbra értelmes méretben, előző-következő gombokból mindig látszik mindkettő, és kicsik a vezérlőgombok. Egyik felsorolt megoldást se lehetett az új felületen a kiegészítő nélkül megcsinálni, ami gáz. Különben csak azért használtam eddig a FF-ot, mert lehet a tabokat görgetni (80-100 tab van folyton nyitva) és alul voltak a tabok, ezt a Chrome nem tudta (persze lehet, hogy kiegészítővel az is, de nem szántam rá időt).

    Szó volt fentebb az azonnali keresésről a címsorba írt kifejezéseknél. Nálam ez a 29-esben is megy, beírok akármit a címsorba, ami nem webcím, és google találatokat kapok azonnal.
    Apropó, gyors összehasonlítás alapján a chrome és a 29-es FF között, pillanatnyilag nekem az FF tűnik gyorsabbnak.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák