- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
(#35713) DS39 Persze, full screen volt, de úgy is volt, ahogy írtad - és én is így írtam. Azaz a felső ablakkeret elejére kitette a FF gombot, és mellé sorban a tabokat - csak két soros volt az egész és alatta a böngészőablak. Csak hát az egész a kék ablakkereten volt, a tabok mellett jobbra ugyanaz a kék ablakkeret folytatódott, ami van az XP-n és úgy hülyén néz ki.Az a gombos menü sem olyan jó, mint a rendes - meg nekem nem jó úgy, hogy a tabok a címsor felett vannak. Csak kiváncsi voltam, XP-n is tudja-e ezt a róka, illetve hogy oldották meg rá. Visszacsináltam arra, ahogy korábban linkeltem képet róla. Így is csak háromsoros az egész - nem olyan nagy baj, 5:4-es monitorom van

Az XP-t én nem cserélem le még sokáig, majd ha lesz jobb nála, vagy ha DX10-11-es játékokkal akarok játszani. Lesz még olyan is, de egyelőre sok a bepótolnivaló régi játék.
(#35715) colomb2 Hú, ez nagyon rideg.. én ennyire nem tudok, és hát enyire minimalon már nem is igazán tetszik. De köszi a tippet
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911