- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- MIUI / HyperOS topik
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Gondoltam én is kipróbálom a firefox 3 RC1-et. Egy dolog nagyon nem tetszik benne: amikor elkezdek a címsorba valamit beírni, az első helyen nem a leggyakrabban látogatott, az adott kezdőbetűjű linket alánlja fel (pl. ha a prohardvert nyitnám meg, akkor egy olyat ad, amiben valahol szerepel a pro, de nem az elején a linknek). Kissé zavaros, de remélem érthető...szóval ezt hogyan lehetne úgy beállítani, hogy a FF2-ben megszokottan kényelmes legyen?
A másik gondom meg az, hogy ha nyitva van 2 FF ablak, és az egyikben kattintok egy linkre, akkor nem az adott ablakban hozza új fülön, hanem az elsőre megnyitottban (vagy abban, ahol több fül van már megnyitva, ezt nem próbáltam). Így meg ugye az ablakok között is váltogatni kell

Remélem tud valaki megoldást, bár kissé sztem zavarosra sikeredett...előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911