- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Remelem nem laptop volt a gep mert pl ha egy Intel teljesit VGA-kent szolgalatot benne akkor nem mindig a legfrissebb flash a legjobb. En is szoktam segiteni masok gepet rendberakni es van egy regi IBM asztaligep amin XP fut, es egy osregi Intel VGA az alaplapon ezert el van teve az Adobe.Flash.Player-10.0.45.2, mert csak azzal hajlando mukodni. Ma egyre tobb az APU-s gep + dedikalt VGA, es sokszor ha valtana a dedikalt VGA-ra a flash miatt a gep fagy a rendszer. Nem irtad a konfigot pedig jo lett volna tudni.
Sajnalom hogy ilyen rossz velemennyel vagy a Firefox-rol, amiota kijott az elso verzio azota hasznalom, fagyasom nem is tudom mikor volt, ebben az evben biztos nem. Pedig van hogy hetente tobb verziot is feltelepitek Auroa, Fx Beta jelenleg a 24-es esr verziot hasznalom az Adobe.Flash.Player-11.7.700.224-el, + GreaseMonkey + YouTube Center parossal. Es ezeket mindegyik verziora felteszem.
W8 is volt a gepen egy kulon vincsin azon is ugyanugy eljatszottam a FF verziokkal, amig meg nem untam a W8-at, de azota mar kint pihen a vincsi a polcon
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB CM Masterbox MB311L ARGB 500W
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911