- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Még azóta is fent áll ez a problémám:
"Na az van hogy frissült a mozillám, és azóta néha-néha ha kijelölök valamit nem látszik, csak úgy ha leteszem az adott oldalt az asztalra, majd vissza....Kicsit idegesítő, valakinek valami ötlet?"
Rájöttem azóta hogy látszik csak áttetszően jelöl ki, azaz mikor behülyül ilyen, ilyenkor ha leteszem az asztalra, majd újra fel már meg normális, ez persze nem a linken lévő oldalra igaz csak hanem az összesre....
Már mindent csináltam, letöröltem az egészet, mindenhonnan letöröltem a mozzilla dolgait (program files-ből, Felhasználok/AppData-ból is) gépet újra indítottam, újra felraktam, és szintén csinálja...Megörülök...

Senki se tud itt ebben segíteni...

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911