Új hozzászólás Aktív témák

• WonderCSabo

félisten

válasz xabolcs #14439 üzenetére

nem is tudtam, h. feléledt, köszi!

F34R: Össze-vissza beszélsz, és lövésed sincs az egészről. Sajnálom.

sosem volt gyorsabb és nem is lessz

Sosem volt. Aha. Nem is lesz -> lásd az előző tesztemet.

3 dolgot említek benne olyan összeföggésben van hogy még egy html5 szabványra fel nem készített böngésző is alázza még most is a többit.

LOL. A sebességnek nem sok köze van a HTML5 szabványhoz.

A weboldalak nagy százalékban még mindig javascriptek,php,és html-k.

1. a PHP rohadtul nem számít a böngésző szempontjából, mert a szerver oldalon fut le.
    2. A CSS lemaradt?
    3. És a rengeteg Flash, stb. plugin tartalom? (igen, ez is tökmindegy böngésző szempontból)

Presto motor is gyorsabb ez tény

Ezt a "tényt" honnan vetted? Mert egyrészt nem igaz, másrészt így beböfögve nem fogja senki elhinni. Egyébként a layout engine sebessége nem sokat számít - az 5 nagy böngésző layoutja kb. egyforma gyors, és olyan kicsi idő amíg azok dolgoznak az oldalakon, h. iszonyat kicsi időbeli különbségek vannak.

Lefuttatál egy V8 tesztet. Ügyes vagy.

1. Amint írtam, a V8 teszt nem releváns, a V8 engine játszótere, nem véletlenül ver szarrá mindenkit benne (igen a Carakant is)

2. Nem végrehajtási időt, hanem pontokat raktál bele, ami még hamisabb képet mutat.

Addig meg ne nagyon firtassuk melyik a jobb , mert nem tudod mivel alátámasztani

Előbb támasztottam alá a SS tesztttel, amiben konkrét idő értékeke vannak, nem vmi kamu pontok.

Komplex teszt? Csak nem a Peacekeeperre gondolsz, ami teljesen hamis képet mutat, a HW ACCot figyelembe se veszi, és csal is a Chrome javára. Pont az Opera ellen...

És még mindig: nem a JS sebessége határozza meg egy böngésző minőségét, rengeteg más tényező van. Ha látnád, h. milyen kis időt vesz igénybe a JS kódok lefuttatása egy átlagos oldalon, magad is rájönnél erre.

Új hozzászólás Aktív témák