Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Van nekem egy linkem [link]
Itt a 12. pontban be lehet állítani, hogy több egyidejű lekérdezés legyen, tehát hogy több szálon töltse ugyanazt az oldalt. Itt lehet valami bibi, mert most tény, hogy észrevehetően gyorsabb, de ''hibázik''. Most is, alul a hangulatjeleknél két helyre is egy avatart töltött be. A hivatkozás jó, de nem jó képet hoz be rá. IWIW-re is beléptem az előbb, és csomó helyen a piros forgó levél jelent meg, tudjátok ami frissen érkezett leveleknél szokott. És még csomó helyre rossz dolgokat hoz be.
Azért írtam a 12.-es pontot, mert én csak erre tudok gyanakodni. Ezen kívül még régebben azt állítottam be, hogy ne egye a memóriát, a többi dolog defaulton van.
Volt valakinek hasonló problémája? a ''network.http.pipelining.maxrequest'' alapértelmezett 4, én először 30ra raktam, aztán 45-re. Most megpróbálom 20-ason.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az első hardvertalálka az idei évben
- Macska topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
KAMI911