Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem, az példa, mint a nevéből is látszik. Csinálj egyet, ahogy mondtam, vagy nevezd át a példafájlt és írd hozzá ahhoz.
-
Winner_hun
félisten
a chrome nevű mappában ezek vannak:
overlay nevű mappa
chrome.rdf
flashgot.jar
userChrome-example.css
userContent-example.css
a legutolsó fájlnak ennyi a tartalma:
/*
* Edit this file and copy it as userContent.css into your
* profile-directory/chrome/
*/
/*
* This file can be used to apply a style to all web pages you view
* Rules without !important are overruled by author rules if the
* author sets any. Rules with !important overrule author rules.
*/
/*
* example: turn off ''blink'' element blinking
*
* blink { text-decoration: none ! important; }
*
*/
/*
* example: give all tables a 2px border
*
* table { border: 2px solid; }
*/
/*
* example: turn off ''marquee'' element
*
* marquee { -moz-binding: none; }
*
*/
/*
* For more examples see http://www.mozilla.org/unix/customizing.html
*/
ebbe kéne belerakni? -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha css-sel akarod megcsinálni, akkor persze, ott a userContent.css fájl (sima szöveges fájl, csak a neve legyen ez, és a helye a profilodon belül a chrome nevű mappában van), ugyanezt hozzáírod, elmented és újraindítod a böngészőt. Ha lusta vagy keresgélni, pl a ChromEdit nevű kiterjesztés segít a felhasználói fájlok szerkesztgetésében.
Egyébként az Adblock Plus tud blokkolni pl DIV elemeket is, nézd át a beállításait. -
Winner_hun
félisten
adblock plusszal a flashplayeres hirdetéseknél ott van az üers kocka, nem lehet valahogy az üres dobozokat eltüntetni mint ahogy a képeket el lehet tüntetni?
IE-nél megoldható, remélem itt is [link] -
Sil
senior tag
Szerintem valami olyasmire gondolsz, mint a Client Customization Kit (bár ez eléggé gyerekcipőben jár):
[link]
De ha ez túl bonyolult, akkor a felhasználói fájlokat lehet végülis úgy módosítani, hogy pl ne látsszanak bizonyos menüpontok, de ahhoz kell tudni a menüpontok DOM elérési útját. -
zsoi
senior tag
Szeretném megvalósítani hogy a firefox beállításait a felhasználó ne tudja módosítani (pld. proxy használat))
- vagy jogosultság állítása egy konfig. állományon (ha ilyen létezik), VAGY:
Biztonság/Jelszavak/Mesterjelszó
- EZ erre való?
//2.0 verzió -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ha csinálsz egy tiszta, új profilt (Start menü / Futtatás: firefox.exe -p), akkor se jó?
#283-ra ugyanez...
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
mennyivel érted jobban a japán jeleket, mint a kérdőjeleket?
-
Sil
senior tag
Az első felére: Menu Editor kiterjesztés (meglepő módon) [link]
A másik felén még gondolkodom majd, ha hazaérek, mert először arra kéne rájönnöm, mit is akarsz elérni (és ez most nem megy
). Mit értesz ''Google keresésben szereplő szavak kiemelése'' alatt? Kicsit részletezd, légyszi. -
Chili7
őstag
Meg lehet szabni, hogy a jobb gombos menüben mely parancsok jelenjenek meg?
A google keresésben szereplő szavak kiemelése melyik kiterjesztéssel oldható meg?
Köszi -
Grandi
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Firefox 2 ?
El sem tudod hinni, hogy menniyre Bugos, vagyis inkább úgy írnám,hogy olyan gondok jönnek elő amiről az ember még életében nem hallott.
lekopogom, nálam működik rendesen.
Ezt a proxys dolgot sem értem.
Eszközök\ Beállítások\ Haladó\ Hálózat fül\ Firefox internet kapcs. megadása, beállitások. itt mi van Nálad?
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
Egyáltalán nem tud kapcsolódni, vagy van, amikor tud? Mert lehet, hogy csak a szerver túlterhelt, és akkor tényleg try again later... (A Quality Feedback Agenttel amúgy nincs tapasztalatom, mert nemcsak nem használom, hanem fel sem tettem. Igaz, nem is fagy le, hogy valami értelme legyen feltenni.)
-
sekli
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
japán karakterkészletet...
-
Winner_hun
félisten
Mit tegyek fel a kérdőjelek eltüntetésére?
[link] -
Goose-T
veterán
Találtam egy jó kis tesztet a különböző nem hivatalos, CPU-optimalizált Firefox buildekről: [link]. Vannak a különböző verziókhoz letöltési linkek. Ahogy elnéztem, a roytam1 változat egész jó, a legújabb procikhoz viszont a tete build az ideális.
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
És tényleg használsz is proxy-t? Mit ír ki pontosan? Nem lehet, hogy csak a tűzfalad blokkolja?
-
Winner_hun
félisten
Van nekem valami mozilla quality feedback agentem, ami nem küldi el a hibát proxy-ra hivatkozva. Namost azt hogy kell beállítani?

-
Nabu
aktív tag
válasz
Csapi007
üzenetére
Középső kattintásra alapból mindenféle kiterjesztés nélkül a firefox új fülön nyitja meg a címet!!! Persze lehet hogy a te egered speckó és hozzárendeltél valamit a középső gomb-görgő lenyomásához és ezért nem megy...
Nem találom azt a fájlt.
Az nem egy fájl!
Beírod a címsorba: about:config és a megjelenő ablakban rákeresel. -
Sil
senior tag
válasz
Csapi007
üzenetére
1. Pl valamilyen fülekkel kapcsolatos kiterjesztéssel, gondolom, a Tab Mix Plus tud ilyesmit (de mivel nem használom, passz).
2. Az about:config-ban a browser.enable_automatic_image_resizing értékét kapcsold át false-ra. Régebben volt neki egy opció a Beállításokban, de úgy látszik, a 2.0-ból kiszedték. -
Csapi007
veterán
Hello
Azt hogy lehet megcsinálni hogyha a kedvencekből, vagy beírom a címsorba a címet azt egy új lapon nyissa meg?
Ja és még azt hogy a képet eredti méretében mutassa, nem méretezze át, azt hogy lehet?
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Microsoft(R) Firefox
[link] -
dodopek
addikt
Sziasztok!Most,életemben először használok firefoxot.Azért próbálom ki,hogy ne kelljen 2 böngészőt használnom(wapchat-hez kénytelen vok operát használni)Nem tom miért,ezt a wap oldalt nem akarta megnyitni:
http://zsebweb1.webtap.hu/index.wml?TID=GKbtFnW89wsKkWnoM8PRODfIyQGDt13hI67% 2F09pJywxWpe%2FOgnOr9LmNGwb87%2BnspgpjR7tYc03PaQ%7A%5A
Ez a wapchat kezdőlapja lenne.Illetve az is.Folyton beleköt abba,hogy nem tud mit kezdeni a .wml résszel,és bármire kattintok is,nem tok belépni az oldalra.Bizt,hogy a java engedélyezve van,mrt más wap oldalakat(pl wap.pgsm.hu)simán nyit.Alapból tetszik a cucc,uh ha ezt meg tunátok nekem oldani,valszeg firefox hívővé válnék.
Előre is köszi a segítséget!
Dodo -
amargo
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem még ma is bejön.
-
amargo
addikt
válasz
slayer006
üzenetére
Na akkor én is elmesélem a story-t.
Az úgy volt, hogy éppen olvasgattam kikapcsolódás képpen a bash.hu-t
eljutottam erre a részre: [link]
És elkezdtem tesztelni, amit leírt, de közben egy kollegámtól megkaptam emailben, hogy feltölrték a raiffeisen-t.
Elég sok oldalt betalált a google
-
hektor24
aktív tag
Sziasztok!
Abszolút kezdő linuxos vagyok, felraktam az UHU-Linux 2.0-át. Egy kis segítség kellene.
Leszedtem a Firefox 2.0-át. Ez egy törmörített fájl volt, kicsomagoltam egy könyvtárba, de nem tudom mit kell ezzel kezdeni. Ezt is valahogy fel kell telepíteni, mint Windows-ban vagy ez már nem telepítő és csak el kéne indítanom valamivel?
Lépésről lépésre kérnék mindent leírni, nehogy elakadjak valami apróságon, mert mint említettem abszolút kezdő vagyok!! Nagyon köszi előre is a segítséget!!!!! -
Eastman
addikt
Sziasztok! Mozilla 1.7.2-t használok, és az előbb egyik pillanatról a másikra ''megakadt'' bezártam az összes ablakot, na most utána f@szán elindult, de a könyvjelzők közül minden ki van törlődve! Mintha tiszta lappal indulna a Mozilla story...
HELP !
Ez valami ''világvége'' állapot előjele ??? 
-
amargo
addikt
Elégkorrekt a felismerője:
[link] -
hm
aktív tag
Hali.
firefox 2.0 alól nem tudok belépni a ph!-ra. Addig eljut, hogy sikeres belépés, rögtön továbbítunk, de aztán visszadobja a belépés szöveget a nevem helyére, és írhatom be megint. A sütik engedve vannak. Egyéb ötlet? -
törölt tag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére

es esetleg ha tobb oldalon vannak kepek, nem lehet a kapcsolodo linkek alatti kepeket is lementeni?
marmint van 1 2 3 4 5 6 ...sok oldal
-
törölt tag
sziasztok, van olyan progi firefoxhoz, hogy ha bongeszek egy oldalon, akkor a link alatt levo konyvtarak tartalmat le tudom menteni?
szeretnek tobb szaz kepet lementeni, de egyesevel beleorulnek... -
Sil
senior tag
válasz
Thulcandra
üzenetére
Kezdjük az elején. Safe Mode-ban is csinálja? Gyorsítótár ürítése, cookie-k törlése nem segített? (A reklámokat egyébként miért nem tiltod le?)
-
Thulcandra
senior tag
Firefox 2.0-át használok, elkezdett érdekes dolgokat csinálni:
-először csak secure helyeket nem volt hajlandó behozni - úgy csinált mintha töltené, de nem jött semmi, ráadásul ettől egész firefox meghalt, többi nyitott ablakba bármit írtam, nem hozott be semmit - újra kellett inditani a firefoxot
-most már pl. itt a ph!-n is csinálja, bejövök fórumra, belépek egy topikba - lent állapotsorban ugyebár reklámok miatt adatátvitel sher.index.hu -ról - na és ha még eközben lapozok azonnal kiírja, h leállítva s ez esetben is meghal a böngésző - összes ablaka - újra kell indítani.
Találkozott már valaki ilyennel? Ötlet? -
vallas
őstag
mi van akkor ha elindítod a firefoxot, és az asztalra rakja ki a használt fájljait, pl chrom mappa cookik meg ilyesmiket kb 25-30 fájl. hogyan lehet ezt eltüntetni, már leszedtem a firefoxot, és újratelepítettem, de megint csinálja.
Ja ez egy korlátozott fiókú user, de az érdekes, hogy rendszergazdaként nem csinálja -
Sil
senior tag
Egy gyors kérdés azokhoz, akiknél sok memóriát használ a Firefox: milyen verziót használtok az AdBlock-ból? Mert nézegettem a ''problematic extensions'' listát, és az AdBlock Plus 0.7.x-nek van egy ilyen bugja, a másik fajtából meg a 0.5.3.042 előttieknek...
-
Geli
senior tag
tök jó ez a róka-időjárás
már 3napja éjjel-nappal 10-11fok van ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
10 alatt még hajnal 2kor sincs...
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
köszi, tegnap egész délután ezt kérdeztem mindenkitől MSN en

-
Winner_hun
félisten
válasz
neongorack
üzenetére
A hsz számán jobb klikk hivatkozás másolása

-
neongorack
senior tag
Lenne egy kérdésem, eddig Operát használtam és még nem nagyon ismerem FF ot!
Hogyan lehet lenyitni egy felbukkanó ablakba az URL csíkot?Mert Operába csak alá kellett kattintani és már ott is volt, de itt nemtudom!
Külön hsz eket szeretnék linkelni és azért kéne!
Előre is thx! -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Úgy néz ki állítgathatok bármit, nem a ff a hibás, vagyis nagy rá az esély: [link]
[Szerkesztve] -
Sil
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pedig ugyanott kel, ez az Elemleírás 1-es színe. Esetleg nézd meg, az Eszközök / Beállítások / Tartalom / Betűk és színeknél be van-e állítva, hogy a rendszerszíneket használja.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
about:config-nál backgroundra, tip-re meg mittudom én még mire rákerestem, de egyiknél sem találtam megfelelő beállítást, hogy a fehér fekete legyen. Valaki tudja, hogy mit kéne beállítani?
-
Winner_hun
félisten
Ez qva jó kiterjesztés

Asztalon nyomok jobb klikk, tulajdonságokat, majd Megjelenés fül, ott a speciálisra kattintok, az Elemleírásnál a színt feketére állítom, a betűszínt pedig fehérre az a bajom van, hogy ff-ban csak a szöveg színe változik, a háttér nem, így fehér alapon fehér szöveg nem igazán olvasható
Ezt hogy tudom beállítani, hogy ff-ban ez a háttérszín fekete legyen?
Ez lenne a bajom:![[kép] [kép]](http://winner-hun.uw.hu/Prohardver/ff_feher_bug.png)
-
HXY
addikt
AccuWeather-ben hogyan lehet azt megoldani, hogy az adott nap ne szerepjen kétszer?![[kép] [kép]](http://img148.imageshack.us/img148/2924/idojh4.jpg)
Ezt a képet ma 15:25-kor csináltam, és a szerda kétszer szerepel... -
Johnny Cage
addikt
''network.http.pipelining viszont az egyik leghatásosabb gyorsító''
Ez nálam problémákat okozott bizonyos oldalaknál, úgyhogy ki kellett kapcsolnom.
''nglayout.initialpaint.delay''
Ez magasabb értékre állítva semmi javulást nem hozott, viszont nullára csökkentve dinamikusabban töltődnek az oldalak. De nyilván ezek a beállítások mindenkinél másként hatnak. -
chungee
addikt
Hali!
Érdemes letölteni a fasterFox-ot? Ha igen akkor hol? -
sekli
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Hát nálam pl nálam ha belekattintok, beírom 's'-et, megnyomom a lefelé nyilat, tab és enter, ennyi..., egyébként mindig beírom...

az ide oda kattogás nekem se megy...
persze, a felül kattintós működik, meg ha nem lész be, hanem csak hozzászólsz, akkor is ez a hosszú bejelentkezés jön be...
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nálam ez sem működik.

-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Van egy trükkös megoldás.
Belekattintasz a felhasználónévbe, aztán a jelszóba, és megint a felhasználónévbe, akkor megjelenik a név, és beírja a jelszót is. -
sekli
addikt
válasz
Johnny Cage
üzenetére
pont ez volt a problémája Winner_hun -nak is, túl hosszú nevetek van...

egyébként, ha belekattintasz, beírod az első betűt, akkor már ott megjelenik alatta, és nem olyan macerás... -
Ramius
őstag
válasz
Johnny Cage
üzenetére
Egyébként nekem sem írja be. Másik oldalnál meg igen. Ja, kivétel még az index fórum.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ingatlanos topic!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
#283-ra ugyanez...

Na akkor én is elmesélem a story-t.
Ez valami ''világvége'' állapot előjele ???

KAMI911