- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- T-Mobile G1 - gyönyörű Android
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł@ç!
csendes tag
Lenne egy kérdésem is...
Már egyszer feltettem, de akkor senki nem tudott rá választ adni, azóta láttam, hogy másnál is felmerült, de a sok hozzászólás között nem tudom, hogy azóta van-e megoldás...
Tehát: A Firefoxban a plugin-container (feltételezem) rendre kifagy, megakasztva az egész oldalt, és csak a kilövése után hajlandó újra reagálni a FF. Elméletileg sem a vírusellenőrző (AVG Free 9.0.851), sem a tűzfal nem blokkolja a plugin-containert...
A hibáról fontos tudni, hogy csak Vistán találkoztam vele, azt még nem tudtam letesztelni, hogy a 64bites op.rendszer van-e rá hatással...Van valakinek ötlete?
Köszönettel: Ł@ç!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911