Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Kipróbáltam a leírt megoldást:
1. a könyvjelzők menüben működik (menü alapú megoldás, ahol minden elem külön azonosítható objektum)
2. a személyes sávon működik (toolbar + menü alapú megoldás, ahol minden elem külön azonosítható objektum)
3. a bal oldalra megnyíló panelon nem működik (treeview alapú megoldás, ami egy adatforrásból dolgozik, és az egyes node-oknak nincsen egyedi azonosítója)Rákerestem, az utóbbi problémára nem találtam megoldást, csak egy tippet. Mivel nem ismerem a XUL lelkivilágát, annyit pedig nem használom a Firefoxot, hogy megérje alaposan utánanézni, ezért csak ennyit tudok segíteni (zárójelben szerepel a probléma röviden, amire nem olyan egyszerű sajnos a megoldás).
WonderCSabo: egy nem jól működő tűzfal csodákra képes. Nekem egy 3rd party tűzfal eltávolítása után olyat tudott a W7, hogy boot után azonnal le kellett tiltani a Windows tűzfalát, majd újra engedélyezni, hogy meginduljon a hálózati forgalom ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911