- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
runner 125 #99581 üzenetére
Az új vasat összekented szélvédő ragasztóval??
Amúgy az tényleg jó cucc, öcsém is azt használja szinte mindenre -
Ferdzsoo
addikt
válasz
runner 125 #99581 üzenetére
Kösz a ragasztó ötletet, kifúrni biztosan én sem fúrtam volna ki. honnan vetted a ragasztót és milyen márkájút?
Azért vettem a karbont mert ugyanannyi volt mint a műanyag, csak éppen karbon.Meg akkor ez passzol a többi egységhez! Mert végül megrendeltem az alsó karbonszálas motorborítást hozzá.
Deklimatrica már a generátorfedőn, szebb lesz a gép mint újkorában...Doki16 - igen ezt.
2016 Q3. Nem mai. De ezzel nekem igazából még sosem volt problémám hogy a térképen egy körforgalom nem volt rajta vagy ilyesmi. Engem ez nem zavar. Cserébe tud mindent ami nekem kell.
Most az olasz túrán is minden rendben volt ezzel a mappal-.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest