- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Geresics
addikt
válasz
polimorf #66906 üzenetére
Én ősszel vettem a motort ismerőstől, aki első tulaj volt. 2006-os a motor, 9800km volt benne. A gyári gumi még szőrös volt ekkor. Azóta már nem az!
Közúton sokkal hamarabb megcsúszik, mint egy új gumival, ezért jön rá az új gumi (pont holnap megyek venni Conti TKC 70 gumikat). Viszont a mostani gyáriakat (12500km) is megtartom, mert a mintájuk még mindig tök jó, és terepen még hibátlanul teljesít!
-
Geresics
addikt
Most tényleg gyerekek?
Pont egy "PH! félisten", egy "PH! addikt", egy "PH! kedvence", és egy "őstag" csinálja itt a felesleges szájtépést?
Azt hittem, hogy akik ilyen magaslatokig elérnek azok tudják, hogy mit illik és mit nem ezen a fórumon... -
Geresics
addikt
válasz
-Mosquito- #66818 üzenetére
Köszönöm, Mr. Megmondóember...
Képzeld, tudom, hogy "ennyi pénzért nem lészön aranybú", sőt, még csak konferanciát sem fog tudni. Nem azt mondtam, hogy "há ez desz@r!", hanem, hogy (idézem):
"A baj ezzel az (számomra), hogy ez tényleg csak egy headset.
Én olyat néztem magamnak, amin egyszerre több motoros tud egymással beszélni (konferencia-beszélgetésben), de az nem ennyibe kerül!"
A "számomra" szóval próbáltam jelezni, hogy nekem más a fontos. A "de az nem ennyibe kerül" rész pedig utalt arra, hogy (ezúttal tőled idézek): "Aranybú ne legyen".
A linked csodálatos amúgy, köszönöm...(#66824) Teasüti
Konferencia-beszélgetést nagyon kevés régebbi típus tud (pl. ez), vagy az "új" V8-as széria (pl. ez), de ezek is csak 5 egységig - gondolom ez valami technológiai korlát.
Persze létezik nem kínai megoldás is: Interphone F5MC. Akit valaha is érdekelt a téma, az ismeri. 4 egységig működik rajta a konferencia-beszélgetés, és amúgy tud mindent. Amúgy ennek jönnek épp az utódai, az Interphone TOUR és az Interphone SPORT. Mindkettő sintén 4 egységgel birkózik meg...
Amerikában amúgy a SENA termékeit használják ugyan ezen célra (Louis-nál is elérhetők, de az áruk olyan, mintha "aranybú vóna", ezért nem is ástam magam bele a lelkivilágukba)... -
Geresics
addikt
válasz
Something_ #66752 üzenetére
Ne várd az elérhetőségeket, hanem keress rá...
Első keresésre kijött pl. a motoros érdekképviseleti központMeg mintha lettek volna ilyen cikkek valahol, de itt is ajánlottak párat. Keress vissza a fórumon, keress az ajánlottakra guglival! Ne várd, hogy helyetted megoldják mások a problémád, mert nem fogják...
-
Geresics
addikt
Az már nem más, mint az emberi butaság egyik szép megnyilvánulása... Ha valaki nem úgy motorozik, ahogy én szeretek, akkor azzal nem motorozom együtt. Ennyi.
Ha alapítok egy klubbot, és valaki annak a mintájára csinál egy sajátot, akkor legfeljebb meg lehetek sértődve rá, de inkább büszke lennék, hogy jónak vélte a példámat. Ha valaki az én klubbom színeiben, emblémájával villogna, az persze más tészta...
Az amcsiknál egész más a helyzet, ott bűnbandák voltak eredetileg. Mára már egész más a helyzet - gondolom én... -
Geresics
addikt
Valaki homályosítson már fel, hogy mi ez a "color", amin megy a vita!
Itt arról van szó, hogy valaki felhúzza egy motoros klub "emblémáját"? Mert ha igen, akkor az igenis viselkedjen úgy ahogy azt az a klub előírja! Ha nem tetszik neki a klub előírása, akkor ne vegye fel az emblémáját! Ez szerintem egyértelmű...
Vagy valamit félreértettem? -
Geresics
addikt
valamint mindenki másnak, aki nem érti, hogy milyen egy jó klub:
Szerk.:
nem vagyok tag, és valószínűleg sosem leszek! -
Geresics
addikt
válasz
AndrewTdi #66561 üzenetére
Szerintem rendes védelmet csak a rendesen kialakított csövezés eredményezhet. Mivel Te nem terepen akarsz motorozni, ezért nyilván nincs szükséged sem haspáncélra, sem olyan szintű védelemre mint amit én csináltattam.
Bukógomba amúgy nem csak álló eldőlésnél véd, ezért mindenképp a vázba csatlakozzon. Különbség közöttük az anyaguk, ami meghatározza, hogy mennyire rugalmasak, azaz hogyan nyelik el az ütés energiáját (pl. gumiból vannak, van bennük rugó, stb.), és az sem mindegy, hogy csúszáskor hogyan kopnak (mert ha 1m alatt lekopik 3cm, akkor a második métertől már megint a burkolatod karcolódik).
Amúgy pedig kívánom, hogy sose jöjjön el: -
Geresics
addikt
csak én nem vagyok képes elviselni, hogy 3-4 hónapot álljon a motor?
-
-
Geresics
addikt
válasz
Something_ #66162 üzenetére
A hangot cseszheted, amikor még a mentő vinnyogását sem hallják meg...
A bukó pedig tényleg durván vonzza a tekintetet, még a periférikus látómezőben is! Amikor először próbáltam, és mentem a városban, egyfolytában láttam magam a kirakatokban, pedig előre néztem!
Nem azt mondom, hogy ezt tuti megúsztad volna, de sokkal nagyobb esélyed lett volna rá.
Szerintem. -
Geresics
addikt
válasz
Something_ #66158 üzenetére
Azért ilyenkor értékelődik át az emberben az olyan undorítóan világító bukó (mint az enyémek), mert az úgy vonzza a tekintetet, hogy nem lehet nem észrevenni... Nem mondom, hogy abban megúsztad volna, de azért van rá esély...
...persze utólag könnyű okoskodni
-
Geresics
addikt
válasz
Something_ #66150 üzenetére
OMG!
u.i.: Reméljük a biztosító fizeti az arany-karok cseréjét is!
u.i.2: a szürke-pulcsis bácsi a helyi szakértő?
-
Geresics
addikt
"hol van ez a hely?" - Hát, a videó címe Horvát terepezés a Papuk Parkban!
-
Geresics
addikt
Úgy fest jól működött az "időzített közzététel"! Ez is egy próba volt!
Szóval ezen a videón magad is láthatod, hallhatod amikről beszéltünk! -
Geresics
addikt
válasz
Topiccsendőr #66101 üzenetére
Valamikor (talán a nyolcvanas évek közepén, kilencvenes évek elején) egy forma egyes verseny után a száguldó cirkusz nem vitte magával az akkor még egész más szabványok szerint készült üzemanyagot, és belekerült egy budapesti kagylós kútba a nafta. Na, akkor jelentősen jobban mentek az ott tankoló civil autók!
Persze azóta ez már elképzelhetetlen... -
Geresics
addikt
Én SONY HDR-AZ1 kamerát használok Olympus VN-731PC 2GB diktafonnal és König CMP-MIC8 mikrofonnal.
A képet és hangot SONY Vegas-ban illesztem össze, vágom meg, stb. de ez drága szoftver (egy korábbi munkahelyemtől kaptam még anno), de bármi mással megoldható ugyan ez...
Ma délután 16:30-kor kerül fel épp egy új videóm S01E02 Horvát terepezés a Papuk Parkban címmel (ütemezett közzététellel) YouTube-ra, ahol a mikrofont a két kipufogó közé tettem, így a hang is erről szól igazából!
Kaja után elfelejtettem a diktafont elindítani (pár perc múlva ezt korrigáltam), így akár össze is tudod hasonlítani a kamera hangját a diktafonéval (szélzaj, hangtónus, stb.).
Remélem segítettem! -
Geresics
addikt
-
Geresics
addikt
válasz
runner 125 #66009 üzenetére
én mindig karon vittem a bukókat...
-
Geresics
addikt
válasz
mAtech #65953 üzenetére
Ez nyilván attól is függ, hogy az ország mely pontján vagy. Pécsett eléggé lejáratták magukat a szememben...
-
Geresics
addikt
válasz
zsolt19900 #65917 üzenetére
Ezt biztos ide akartad írni?
-
Geresics
addikt
válasz
Topiccsendőr #65901 üzenetére
Azt azért még érdemes leszögezni, hogy mindenki, aki nálad lassabban megy, az egy töketlen barom, és aki nálad gyorsabban megy, az egy idegbeteg állat!
-
Geresics
addikt
válasz
Darko_addict #65783 üzenetére
Én így rögzítettem (a képeken mindkét változat látható). Leírtam
Egy amerikai sráctól lestem a megoldást, ő 5 éve így használja, esett már egy csomót, ment autópálya tempóban is, és sosem volt gondja még vele - ahogy nekem sem (külföldön 160-al is próbáltam - nagyobb tempó már nem az én gépemnek való).
Persze létezik sok egyéb megoldás is, nekem ez jött be idáig a legjobban! (Rövidesen lesz olyan videó is, amikor összehasonlítom a különböző képeket, de addig még 2 másik videót is el kell készítsek!)
-
Geresics
addikt
válasz
Darko_addict #65781 üzenetére
Ezzel csak arra akartam célozni, hogy egy felnyithatós bukónál nem jó az állra rakni, mert ha felnyitod, akkor az eget vennéd...
-
Geresics
addikt
válasz
Darko_addict #65779 üzenetére
Ez függ attól is, hogy milyen a bukó! Ezt pl. egy felnyithatós sisakra rögzítettel készítettem. Az endúrós sisakomnál más a helye a kamerának...
-
Geresics
addikt
válasz
zsolti_20 #65771 üzenetére
Amúgy milyen motor? Hol vetted? Mit adtak a motoron és a két kulcson kívül?
Meg sem fordult a fejedben, hogy ha a motor nem rendelkezik papírokkal, akkor ebből baj lehet? Vagy még az sem gyanús, hogy azóta nem éred el az eladót? Egyáltalán az eladó személyi okmányait ellenőrizted, hogy nem csak bemondott valami fals adatot?
A motor előéletéről talán (hangsúlyozom: talán!) tud a márkaképviselet infót adni, ha legalább egyszer márkaszervizbe vitték...Azok alapján, amit eddig leírtál téged rendesen átb...
-
Geresics
addikt
válasz
Darko_addict #65698 üzenetére
Kitöltöttem!
Észrevétel (amit okozhat a fejemben jelentkező KV hiány is) 29. kérdés után:
"Amennyiben az 27. vagy a 29. kérdésre igennel felelt, kérem, válaszoljon az alábbi kérdésekre is! Ha nemmel, lépjen a következő oldalra."
A 27. kérdésben nincs igen, sem nem! Esetemben nincs a közelemben márkaszerviz, és eddig nem vittem máshova, mert mindent magam csináltam. Viszont tervezem, ezért kitöltöttem a 32-es kérdést is!
Továbbá azt írod "lépjen a következő oldalra." Viszont a 33-as kérdésre kötelező válaszolni, ergo nem a következő oldalra kell ugrani, hanem a 33-as kérdésre. -
Geresics
addikt
+ ha a kereskedő normális, akkor meg tudod venni valamelyiket, aztán ha nem jön be, akkor választod a másikat. Persze 1-2 napon belül.
Haveromék vettek egy Subaru Impreza-t, de azt 2 nap múlva visszavitték, hogy nem férnek el benne, és becserélték egy Legacy-ra (ami drágább), persze teljes áron. A kereskedő is jól járt, mert azóta ugyan ott vettek még egy Legacy-t, és egy Forester-t, máshova nem is mentek. -
Geresics
addikt
válasz
#79335424 #65549 üzenetére
Azért automata és automata között hatalmas különbségek vannak!
Eddig automatából vezettem 2006-os Swiftet, 2008-as 530D-t, 2014-es Avensis-t, 2005-ös és 2015-ös Priust. Mind tök más volt (a Priusok meg amúgy is mások).
Ezen kívül vittek Mercedes CLA AMG-vel, és egyszer egy Nissan GTR-el. Mindkettő automata volt. Az élmény? Őőő... Gondolhatod! A GTR-en vannak váltófülek, de a tulaj szerint eléggé feleslegesek... -
Geresics
addikt
válasz
-Mosquito- #65572 üzenetére
Aki komolyan földet akar túrni, az nem 1000ccm körüli gépet vesz, hanem 250-500 közötti cross-motort!
-
Geresics
addikt
válasz
-Mosquito- #65562 üzenetére
Nem mindegy, hogy melyik DCT-ről beszélünk. Állítólag az Africa Twin DCT-je már tényleg jó!
-
Geresics
addikt
válasz
#79335424 #65543 üzenetére
Hát nem tudom... én is ezt mondtam az autózásról, egész addig, amíg ki nem próbáltam egy automata váltós autót. Azóta azt szeretnék!
Motornál eddig gáznak találtam, és a sajtó sem írt sok jót, de az új Africa Twin-nél mindenki dicséri! Mindenképp kipróbálnám, és szerintem egy-egy poros-köves kanyargós gyors szakaszon imába foglalnám a nevét! -
Geresics
addikt
válasz
demars #65484 üzenetére
Azt majd nézd meg, hogy hátul van-e "csöcs", amibe beakad (mint az én motoromon), vagy egy tengelyt kell bedugni (mint pl. a Ducati Multistrada-n), vagy magát a lengőkart kell-e emelni?
Nekem pl. ilyen kellett, csak csináltattam középsztendert, mert azt mindenhol tudom használni, az állványt meg csak otthon! -
Geresics
addikt
válasz
TommyGun #65187 üzenetére
Nekem Forma Adventure csizmám van! Nem ezt akartam megvenni, hanem egy endúrósabbat, de abban nem tudtam rendesen/kényelmesen váltani/fékezni, ezért kezdtem másikat nézni. Amikor ezt felhúztam, akkor mondtam az eladónak, hogy ezt inkább már le se veszem, szóval alkudjunk meg!
-
Geresics
addikt
válasz
AndrewTdi #65183 üzenetére
400m-es földes-kavicsos úton levágtam egy részt olyan 60-80-as tempóban, de az túró. Ráadásul csont száraz volt a tank!
15,94 litert tankoltam ami azért is érdekes, mert a "Kezelési és karbantartási útmutató" szerint a tank-kapacitása 15 +/- 0,5 liter. (Eddig 14,2 l ment max. bele.) -
Geresics
addikt
-
Geresics
addikt
válasz
Topiccsendőr #65162 üzenetére
Engem április elsején viccelt meg a tanksapka! Elmentem tankolni (kb. 2 hete állt a motor egy helyben), és amikor letekertem a sapkát, akkor konkrétan kilőtte magát a kezemből!
Kb. 1m magasat ugrott!
Mondjuk ez az elseje elég g@ci nap volt. Most először raktam fel a dobozt hátra. Próbaképp beleraktam egy bukóm is. Kb. 1km után puffanást hallok: leesett a doboz, kinyílt, a bukó meg gurul a fűben. A doboz zárja el is tört. Aztán az első M@L-kút, ahova mentem épp zárva volt, így mehettem a város másik végébe, ott egyszer kilőtt a tanksapka, egyszer pedig simán kicsúszott a kezemből, és még a tömítés is elgurult - szaladhattam utána. Azt már nem is említem, hogy kb. 1dl EVO-izé mellé ment, mert hirtelen nagy nyomással indult a pisztolyból, és ráfolyt a bőr tankvédőre, a forgalmimra, stb...
-
Geresics
addikt
ez kezd moderálás + warn gyanús lenni...
Itt emberek segítenek másoknak, és cserébe ez a hála? -
Geresics
addikt
válasz
Topiccsendőr #65119 üzenetére
-
Geresics
addikt
Mi "Park Prirode Papuk Izletiste Jankovac"-ban voltunk!
(A link a retrobiker-térképre mutat)
260km-es kanyart csináltunk, amiből 15-20km kavicsos-szakasz volt. Nekem az tetszett a legjobban! -
Geresics
addikt
Pécsről átugrunk Horvátországba
-
Geresics
addikt
válasz
Khaosz55 #64991 üzenetére
Akkor jó. A teljes versenynaptárat itt szoktam nézni:
http://mxonline.hu/mx_sx_versenynaptar_2016 -
Geresics
addikt
válasz
StoneBridge #64875 üzenetére
Elgondolkodtam rajta. Sőt, ez a srác pl. 5 éve így használja. Terepen. Esett is nem keveset, néha fejjel előre. Az elmúlt 5 évben egyszer sem figyelt be a plexin sem neki, sem több más terepen motorozó embernek.
Hidd el, nem csak az a jó, amiértsokpénzt kell fizetni...Amúgy halkan jegyzem meg, hogy ha a gyári "ragtapacsot" használod, és kapsz egy merőleges ütést, akkor az a statikusok pontszerű terhelésnek szokták csúfolni. Na, akkor ki is jár rosszabbul...?
Ismerünk olyan világbajnokot, akinek pont ilyen ("gyári") rögzítés miatt vannak komoly agysérülései? Vagy akkor inkább ne is rögzítsünk a fejünkre semmit? Sőt, inkább maradjunk otthon?
Az utolsó bekezdésem már szenny-média szintűre sikerült, kéretik figyelmen kívül hagyni... -
Geresics
addikt
válasz
soldierboy #64871 üzenetére
Ha a zártak jönnek be, akkor ne is nézz másfelé, azt kell venned!
Mivel nincs bennük a felnyitható állrész mechanikája, ezért könnyebbek, csendesebbek, és nem utolsó sorban olcsóbbak!
Zártból nagyon sokféle van, és ha még nincs konkrét elképzelésed, akkor érdemes többfélét is megnézni: hagyományos, sport, vagy épp az általam (és néhány robogós által is) kedvelt dual-sport bukókat, mint pl. az AFX 41DS, vagy az Acerbis Active GraffixMegjegyzés: SZÍN!
Sokan szörnyülködnek, amikor meglátják a bukóim valamelyikét, aztán 3 másodperc múlva mindenki azt mondja, amit én is: ezt 5 km-ről meglátják az autósok, és ez bizony adott esetben a túlélés kulcsa lehet! -
Geresics
addikt
válasz
Teasüti #64861 üzenetére
Szerintem tök fölösleges a hátra hajtható állrész. 60 felett már kényelmetlen a szél nyitott bukónál, legalábbis nekem tavaly október óta van felnyitós bukóm, és ezt tapasztaltam. A nyarat majd meglátom...
Ennél a tempónál meg nem húzza el a fejed, szóval a hátrahajtás inkább csak látványos, mintsem hasznos. Szerintem. -
Geresics
addikt
válasz
soldierboy #64802 üzenetére
Kicsit értetlenül nézem a többiek ajánlását! Senki meg sem kérdezi, hogy milyen motoron fogsz ülni, vagy hogy hol akarsz motorozni?
Az, hogy milyen bukót vegyél ezeknek függvénye! Ha pályázni akarsz egy sportgéppel, akkor szinte csak a zárt az ajánlható. Ha terepezni akarsz egy krosszmotorral, akkor dual sport, vagy endurós bukó lesz a nyerő. Ha pedig túrázni akarsz pl. egy túraendúróval, akkor szokás felnyithatót, vagy dual sport bukót venni. Plusz ott vannak a robogósok, akik hordanak mindenfélét!
Budapesten több jó bukókkal (is) foglalkozó cég van! Ilyen például a teljesség igénye nélkül az EuroMotor, a Shox (khm), vagy az UniversalMotor - szintén a kívánt stílus függvényében, de biztos fognak mások még jobbakat is ajánlani (én pécsi vagyok). -
Geresics
addikt
Hungaroringen már március közepén voltunk oktatáson!
-
Geresics
addikt
Csak a Te kedvedért gyorsan rákerestem a SONY akciókamera topikban, hogy mire is emlékeztem:
"AS20-nál a stabival készült felvétel egy fullhdra felskálázott "HD".
Pontos felbontását meg nem mondom, úgy 1366x768 körül lehet.
De a képminőség romlás nagyjából ennyiben ki is merül."
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest