Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Topiccsendőr

    addikt

    válasz HSM #66097 üzenetére

    Nah, ezert nem szoktam megmagyarazni neked, hogy miert nem all meg a velemenyed. Nekem kinos, ahogy a valosagot hozzatorzitod a velemenyedhez.
    Neked nem kerdeseid vannak, neked valosagtorzito velemenyed, semmi szukseged valaszokra. (bar ezt tobbszor elmondtam neked enis, megis megvalaszolom - szivesen)
    Ha annyira rossz benzint tankolsz, hogy jaraskulturaban megerzed, ott mar nagyon nagy baj van. Egy nyilthurkos injektoros motor "jaraskulturaja" nagyon sok mindentol megvaltozhat, nalunk a te placebod van az elso helyen. A tobbi lehet egy lazabb vezermulanc, kornyezeti homerseklet, motorhomerseklet, legsuruseg. A nyilthurkos ezekbol nehanyat csak saccol, mivel nincs visszacsatolasa, vezerlese. A legutolso helyen van a benzin. Ha ilyen tortenik benzintol, amit megerzel, annak a benzinnek a fele gazolaj (sarkitva)
    A tudomanytalan hozzaallast jerlek hagyjuk, mert ez ne legyen az a forum, ahol erzesre jobban ment, stb. Ez nem bizonyitek semmire. Szoval ez a tudomanytalan hozzaallas kerulendo itt. Koszonom.

    Nem menekülsz a csendőrség elől.

Új hozzászólás Aktív témák