- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Az Alpinestarsnak az SMX Plus csizmajárol van valakinek tapasztalata?
Vagy esetleg olyan ami sportos is de lehetoleg vizallo. Azt hiszem az smx nem az.
Talan a SIDI B2?
Az SMX Plus most jo arban lenne, csak azert neztem."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Egy nadrág esetén mit jelent a "méret: xx", ahol az xx=egy szám (pl.: 54)? -
Mentolka
senior tag
válasz Lomha 8V #90556 üzenetére
Épp az előbb mértem le az adott oldal infoi alapján a testemet (41/F) kb, életemben másodszor.
Úgy tűnik, 27-es vagy 54-es méretű gatyát kell vennem. A betűjelzéses méretezést még keresem.Általában, felpróbáltam valamit, ami tetszett/kényelmesnek tűnt, és levágattam a szárát, ha hosszabb lett.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Mentolka #90555 üzenetére
Nagyon függ attól is, hogy honnan jött az a nadrág, vagy hova gyártják.
Van 38-as, 58, és persze XXL nadrágom is.
Kínaiak vicces kedvűek, mert az összes táblázat szerinti méretét beleirjak a jacobs, 6-8fele szám és betukombinacio, nesze neked, nehogy el tudd dönteni, melyik a jó. -
BoB
veterán
Egyáltalán nem átlagos BMW: [link]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
félisten
Megyek műszakira! Wehehe!
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Szóval műszaki vizsga 2017 hmm. Hmmm. Ezt én többet nem! Majd akinek 6 anyja van! De mint közérdekű elmesélem. El kellett fordulni h ne mondjak csúnyát, de azért megkérdeztem ez ugye vicc? Baszki.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Fokozatkijelző, és fokozatkijelző között mi különbség lehet? Nincs a motoromon, és így kezdőként kicsit érzem a hiányát.
Látom, hogy van eBay-en 4000-ért, meg idehaza 22 000-ért. Beszerelni ezt be lehet házilag, vagy azért annál azért bonyolultabb?Előre is köszi a válaszokat.
(Kawasaki z750 2004)
-
félisten
Tudjátok, hogy patika a motor, kopó cuccok cserélve, koszos sem lehet. Odamentem, odahív a nő egy google kép keresőhöz, kérdezi ilyen? Mondom hellyel közzel. Hm az mit jelent? És soroltam, tehát a kipufogó milyen és megnézte. Hát ez nagyon nem olyan mint a gyári. Hát mondom ez van, de így nem megy át. Látom hogy szép karbantartott stb, de az nem oké ott. Azt mondom viccel ugye? Hát nem. Tudniillik hátul jobbról 45 fokos szögben, jobbról előlről 45 fokos szögben másik kép és nagyon nem gyári. Ha lesz gyári jöjjek vissza. Én csak a problémák elkerülése végett nyeltem egy nagyot, pedig nagyon nem szoktam. Innentől elmehet mindenki a pibe, szakadt szarok járnak fék, gumi miegymás nélkül ezen az a kiba kipufogó nem volt gyári. Reggel mentem oda, most értem vissza maradjunk annyiban. Átment, de nem volt egyszerű. Nagyon nem.
Nem E jel meg f@#m, hanem NEM GYÁRI! Engedély köteles! Ez átalakítás! Agyam eldobom.
Persze minden más hibátlan volt. Ezt kivéve.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz tboldi #90572 üzenetére
Soha nem volt gond vizsgán. Nem volt drágább amúgy, én voltam nyakig olajos.
Nagyon sokat nézték a kipufogót, de ezzel nem, ez kiugróan nem olyan, szinte rikítóan mondja, hogy arra nézz.
Még jó h reggel mentem, km az lett bennem.Ezek véres komolyan veszik, megnézik neten a motort milyen és nézik mi nem gyári. Na akkor sejtettem, h baj lesz.
Mondom ez erre a típusra jó másra nem is, nem baj, nem ezzel adták ki.[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz z123456789 #90570 üzenetére
Elvileg ez jó a tiedhez. Nekem ez van. Beszerelés fél óra max saját kezűleg, leírást adnak hozzá. Tökéletesen teszi a dolgát. Én nem b@szakodnék gagyi szarokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
-
félisten
válasz Topiccsendőr #90577 üzenetére
Nyitott? Díjazták a db killert, de NEM GYÁRI. Mindent díjaztak, de hagy ne ismételjem mi a bibi. Vicc. Tudod valami mérleg nyelve dolog nem került a egyensúlyba és tőlem várnak el dolgokat?
-
zgospel
őstag
válasz Kolondrum #90571 üzenetére
Isten ments hogy megsértselek, de te tátott szájjal rohantál be a faszerdőbe.
Miért nem adod le egy szervízben ha műszaki kell? Odamész, megmondod hogy ez van, ők átnézik, megmondják hogy kb mennyibe lesz az eltekintési illeték a kipufogód miatt, aztán csók. Te meg megkíméled magad pár óra baszakodástól, helyette tudsz dolgozni, pénzt keresni. Ha megy a matek akkor a végére még lehet az is kijön hogy így járnál jobban.https://www.flickr.com/photos/zpapa/
-
félisten
válasz zgospel #90579 üzenetére
Igen, mert még soha nem volt baj, sőt a leoval is átment anno, még azt is megnézték hol.
Bogyó bá'! Aha amikor örültem hogy ez felment még bontok. Úgy is lett amúgy csak nem volt üzemképes. Utcai ruhában ott basztam a rezet. Csak nem gyári kipuffal a seggem alatt megyek oda. Szerszám stb.
[ Szerkesztve ]
-
dellfanboy
őstag
válasz Laraxior #90552 üzenetére
sok csizmának van vízálló változata smx plus(nem a sima 4,5,6) sztem megfelelő védelmet nyújt. bár én nem raknám 1 kategóriába a kettőt. a sidi b2 alsó hangon egy tíz éves konstrukció (talán a vertebra/vertigo szériából jött) ráadásul belépő modell az smx plus meg egy
pár évesvadi új2017-es közép/felsőkategóriás lábbelli[ Szerkesztve ]
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Kolondrum #90578 üzenetére
Barmilyen nem gyari alkatresz engedelykoteles magyarorszagon is.
Eddig szartak bele, most ugy latszik nem. Ha nem tudsz lobogtatni ilyen papirt, menj fizetos helyre. Tudod, ahova azok mennek, akik a roncsokkal vannak kint az utakon. Hisztigep.Explosión de dos tiempos
-
félisten
válasz Topiccsendőr #90584 üzenetére
Még a Akra az MT-09-re is ami csak arra és semmi másra nem jó? Mint next célpont.
-
Laraxior
titán
válasz dellfanboy #90582 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #90567 üzenetére
A belezett és a Bodis dobra se néztek csúnyán.... féket nem ellenőriztek mivel csak következő nap vettem észre, hogy hátul lassan vason lesz. A helyzetjelzőm meg kék színű ledes. "Méretéhez képest szép a hangja.... viszlát!" kategória volt.
....árpád úton se volt mondjuk még gondom az úttal, pedig váci és dózsa kereszteződéséig megyek minden reggel... majd haza felé is.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Teasüti
nagyúr
Random gondolat:
Ti szoktátok törölgetni a becsúszószárakat? Biciklinél szokás letisztítani minden menet után, hogy kíméljük a szimmeringeket. -
Ferdzsoo
addikt
válasz -Mosquito- #90588 üzenetére
Nah voltatok?
Mi most 2 órája értünk haza. Nagyon jól sikerült a túra.
Ha azt mondom hogy a lemotorozott 1800km-alatt sehol boszniában nem találkoztunk megközelítőleg sem!, olyan sz@r útminőséggel mint a Barcs-Pécs szakasz a 6-oson, nos akkor ezzel elég sokat elmondtam."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Gaboman
nagyúr
válasz Teasüti #90590 üzenetére
Szoktam én is, amikor látom rajta hogy porosabb, meg minden mosásnál áttörlöm.
Én könnyebb helyzetben vagyok mert van előtte telóvédő így nehezebben porosodik.
Szoktak még olyan megoldást is alkalmazni hogy telóharisnyát húznak rá, nagyon jól megfogja a port, nekem az KTM-en volt, jól is nézett ki vele és hasznos is.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
gabor128
aktív tag
Üdv,
SV 650-re lehet utólag oldalidomot tenni, hogy ne legyen olyan "naked" a motorrész?
Illetve lehet rá szerelni fém motorvédő keretet? -
-Mosquito-
őstag
válasz Ferdzsoo #90592 üzenetére
Nem tudom Ti merre voltatok de mi bele futottunk a 2322km alatt pár vacak útba mind Boszniában és Montenegróban is. De tény, többségük valóban jó.
Forgalom,határátkelők, vezetési kultúra az viszont nem tetszett.Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz Teasüti #90597 üzenetére
Ha ilyesmitől tartasz amitől nem kell akkor, ha megázik leveszed róla a védőt és kiszárítod.
Leszoktam venni amikor megázott és a napon vagy hidegebb időben radiátoron megszárítottam.
Olyankor látszott mennyi port szív magába, a szár teljesen tiszta szokott lenni.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest