- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz
mocsanisi #50134 üzenetére
250-300 körül mozognak, de alaposan nézd meg őket, mert ha kifogsz vmi széthajtott szart, akkor legalább ennyit még rá is költhetsz. Én 250-ért vettem az enyémet és nagyon szeretem.
Igaz már kezdem kicsinek érezni, főleg a hosszabb utak alkalmával, mert kicsi az utazó sebessége (100-110), de kezdő motornak tökéletes.
-
spyduck
nagyúr
válasz
mocsanisi #42968 üzenetére
Gondold át, mert az a rendőr aki motorozik felismeri a turpisságot
Ha el tudsz menekülni akkor nincs gond csak az ilyen stresszhelyzetben elkövetett meneküléseknek általában rossz vége szokott lenni. Fa, árok és egyéb gépjárműnek ütközés.
Ezen cselekedettel van némi probléma, csupán 2db bűncselekményt követsz el:
(1) okirat hamisítás
(2) biztosítási csalás -
mocsanisi
senior tag
válasz
mocsanisi #42972 üzenetére
Szerkesztési időből kicsúsztam: Az meg a másik hogy mennék én 50-essel, de basszus egy 50-es már alattam egy kisebb emelkedőn meghal. Illetve pl. váci út ahol haladni kell esélytelen. Gyakorlatilag én félnék egy robogón, mert egyszerűen gyenge a pesti forgalmi ritmus felvételéhez. Lehet hogy egy 50 kilós lánynak már elmegy, de nem vagyok se 50 kilós se lány
Jó persze vannak nagytestű 50-es sportrobogók, de annyi pénzem nincs, és nem is lesz...
-
runner 125
nagyúr
válasz
mocsanisi #42970 üzenetére
A minap, mint, ha azt olvastam volna, h érdekel a rendőri pálya - azt nyilván tudod, h ha egyszer is lesz egy minimális priuszod, már csúszó.
Rendben, én nem akarlak befolyásolni, csak leírtam a tényeket. Kockázatos így motorozni - pláne, ha motorosrendőrrel találkozol. Egy kicsit rutinosabb ember a hangjáról megmondja, h biztosan nem 50-es.
-
runner 125
nagyúr
válasz
mocsanisi #42968 üzenetére
50-esnek papírja nincs, csak adás-vételije.
Te tudod, de én biztosan nem vállalnám be. Egy részből így esélytelen élvezettel - és teljes figyelemmel motorozni - ugyanis majd folyton a rendőröket fogod figyelni, és tele lesz a gatyó, ha megállítanak, vajon észreveszik-e.
...
Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest