- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mocsanisi
senior tag
Jövő szezonra elgondolkodtam egy FZR 250-en. Nézegettem az árakat, de nagyon nagy a szórás. Milyen árban mozognak azok a példányok, amiket érdemes lehetne megvenni. Jelenleg robogózom, azért gondoltam 250-esre hogy tanuljak meg rendesen motorozni, utána jöhet esetleg nagyobb. Majd, idővel...
-
mocsanisi
senior tag
válasz
mocsanisi #42972 üzenetére
Szerkesztési időből kicsúsztam: Az meg a másik hogy mennék én 50-essel, de basszus egy 50-es már alattam egy kisebb emelkedőn meghal. Illetve pl. váci út ahol haladni kell esélytelen. Gyakorlatilag én félnék egy robogón, mert egyszerűen gyenge a pesti forgalmi ritmus felvételéhez. Lehet hogy egy 50 kilós lánynak már elmegy, de nem vagyok se 50 kilós se lány
Jó persze vannak nagytestű 50-es sportrobogók, de annyi pénzem nincs, és nem is lesz...
-
mocsanisi
senior tag
válasz
runner 125 #42971 üzenetére
Persze érdekel a rendőri pálya, de ilyenért még nem lesz priusz. Szépen megmondom hogy apukám vette, ez egy 50-es motor
. Nemtudom igazából, de budapest szélső kerületeiben járnék igazából suliba, meg néha belvárosba. Amint lesz lehetőségem megcsinálom az A kategóriát is.
Értem köszi a figyelmeztetést
-
mocsanisi
senior tag
válasz
runner 125 #42969 üzenetére
Nem vagyok én parázós. Kocsinál is amilyen hülye vagyok forgalmit mindig otthon hagyom, vagy csak szimplán nem tudom vinni mert anyámnál van. Ez már az én hülyeségem. 50-est nem szeretnék venni, robogóztam régebben haverok motorjaival, nem jött be, ültem simo-n is az se. Úgy gondoltam hogy adásvételi, és biztosítást NSR 50-re kötni és kész. Persze ez átmeneti megoldás, egy idő után biztos megcsinálom az A jogsit is, de most erre nincs kapacitásom, se pénzem.
-
mocsanisi
senior tag
Helló mindenki!
Aszem veszek egy motort 2-3 hónapon belül. 3-4 literből eljárok, és anyámtól se kell kuncsorogni a kocsi után, plussz jön a jóidő úgy is... Honda NSR 125-re gondoltam, haveroméval mentem 2-3 karikát, egész tetszett. Gyorsulásra, sebességre, városba pont jó lenne, másra nem is használnám. B kat. jogsim van, szóval 50-es papírokkal menne a dolog. Szóval remélhetőleg mielőbb csatlakozom én is a motorosok táborához
Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest