- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol #12159 üzenetére
Hát sajnos elszomorító volt a délután a 350km teljesen feleslegesen tettem meg.
A motor egy teljesen szétnyúzott gép volt,ráadásul estek is vele mert jobbra keményen húzott a futómű.
A blokk annyira gyenge volt hogy 6-ban egyenes úton hírtelen nagy gázra semmi reakció,mintha egy simsonnak húznám 15%-os elelkedőnek 3-ban.
Holnap még megyek fehérvárra és megnézek egy másikat,remélem az ennél jobb lesz mert ez katasztrofális volt. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol #12001 üzenetére
jaja, csatlakoznék az előttem szólókhoz,
az injektort az euro3-as norma miatt kezdték nyomni,
és egyenlőre még ott tart a dolog hogy a 98 százalékukat
képtelenek úgy beállítani hogy zárt gázállásról ne egy nagy
rántással induljon meg...
ellenben a karbis mocik lineáris egyenletességével -
bajnokpityu
félisten
válasz
TayRol #12001 üzenetére
ebből a kettőből biztosan bandikát vennék.egyáltalán nem indokolt a 300e Ft árkülönbség.és a suzukinál keményebben lehet alkudni.
azért az injektornak van bőven előnye is.pl gázkezelés.sokkal több árnyalat van a gázkar kezelésekor.és a nagy hondáknál még nem hallottam,h bármiféle baj lett volna az injektorokkal.
-
qpakcovboy
őstag
válasz
TayRol #11992 üzenetére
Szerintem ha normálisan karban van tartva akkor nem lehet nagy baja, időnként én is pörgetem 9-10-ig bár ha nyomatékból mész akkor erre nincs szükség.
Nekem két bajom van vele ami igazából nem is olyan nagy probléma:
1. Hiányzik a sor négy hangja
2. Ha motorozni megyek mindig jön szembe egy SV(nem hiába
)
Minden esetre a következő motorom egy CBR600F lesz.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
TayRol #11979 üzenetére
ez azért feltűnne ha nem is nagyobb, de apróbb sérülésekből...
ilyen dolgok azért nem maradnak nyomtalanul...
pl. felrakod sztenderre és megrángatod az első villát, ha nagyon
kotyog a kormánycsapágy akkor felejtős a dolog
és ha lehet nézz meg minél több eladó darabot, szal ne ugorj bele
az első jónak tűnő vételbe(...mondom én aki megvette az első banditot)
-
bajnokpityu
félisten
-
qpakcovboy
őstag
válasz
TayRol #11987 üzenetére
Szintén párommal motorozok, 195 cm vagyok és 110 kg nekem nem kicsi az sv 1000 és elég könnyen előzgetek vele még akkor is ha ketten megyünk a cuccunkkal, tegnap pl balcsin voltunk, 7-es úton mentünk volt ahol dugó volt de nagyrészt lehetett haladni (80-160 közötti tempót mentünk) így 5,5 litert evett. Hálás gép szeretem nagyon bár 400 kilóméternél nem szívesn ülök rajta többet egy nap.
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #11985 üzenetére
az biztos hogy így tanulsz.
nincs vkid, aki ért valamennyire a motorokhoz? alapvetően ha elmész megnézni egy motort, a több szem többet lát érvényesül.
Ha azt mondja a tulaj hibátlan, és ti akármilyen kis hibát találtok rajta, akkor felejtős, mert lesz olyan hiba amit nem vesztek észre.
Ha női tulajdonos, akkor már teheted is le köszönés nélkül a telefont -
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #11979 üzenetére
3 év alatt a mai gépeket nem igazán lehet kinyírni, vagy nagyon lenyüstölni, hacsak nem tényleg úgy használták egész idő alatt.
Ha valaki sokat egykerekezett, azt ki lehet szűrni elég jól. Váltó-kuplung, első teleszkóp tud árulkodni (persze nem nekem, hanem szakavatottnak).
A törött meg nyilván szóba se jöhet, itthon nem sokan csinálják meg esés után a motorjukat, inkább rásózzak vkire foltozás után.
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #11972 üzenetére
Az akció csak a készleten lévő kék színű, fejidom nélküli és ABS es példányokra vonatkozik!
érdekes, és ez most miért olcsóbb 200K-val?
Egy jó állapotú 1-3 éves mindenképp jobban megéri mint egy vattaúj, hacsak nem vagy milliomos.
SV650-et nézted? ...ja látom
ez a bandit ránézésre gyári, gyári gumi, leömlők se koszosak...nice.
És mivel nagyon be van ragadva minden motor (eladni szinte lehetetlen most használtat), ezért tuti lehet keményen alkudni... -
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #11970 üzenetére
Ha kissé használtat veszel, akkor lehetőleg ne cégtől. Szerintem ez a motor tesztmotor volt...még rosszabb vétel lehet egy 2 éves használtnál.
1,5 milláért szerintem megéri pár éves (2-3) motorokat nézni, kicsi az esélye, pontosabban jobb eséllyel fogsz ki olyat, ami jó állapotban van és egy új motornak az elején nagy az értékvesztése -mint mindennek-.
190 cm-es magassággal jó ha kipróbálsz pár mocit, mert fene tudja melyik lesz neked kényelmes
-
operator10
senior tag
Anno jó pár éve, melóbol munkásruhában mentem el, ebédidőben motort nézni. mit mondjak, le sem szartak. kérdeztem az árát, stb, ami ilyenkor lenni szokott. már én éreztem magam kellemetlenül hogy talán zavarok. Mindegy, fogyott az idő, vissza kellett mennem melózni. másnap szabadság, irány a szalon. ugyan az az eladó, csak éppen teljesen más hozzá álás. megjegyzem a motorokhoz annyit értett mint ló a hátúszáshoz. Mindegy, megvetem a motort kp-ra. kiscsákó meg probált még rámsózni sisakot, kesztyűt stb.. Akkor már nem bírtam tovább, s megkérdeztem hogy "Öreg, nem ismersz meg," Mire ő, talpig vörösödve hogy nem
Sajnos ez a hozzá álás nem csak a "motorkereskedésekre jellemző2 tisztelet a kivételnek
-
tildy
nagyúr
Ma mi is kérdezés nélkül pattantunk fel a cbf-re, gondolom bnem vette az eladó jó néven, mert mikor megkérdeztük utána hogy a DL-re felülhetünk-e bár azt mondta igen, kicsit mintha húzta volna a száját.
Oké mi cs.sztük el, hogy kérdés nélkül felültünk az egyikre, node .. No mindegy. Nem tudom mi járhatott a fejében, mi nem akartuk megbántani , hogy felültünka motorra, és remélem nem tűntünk túl bunkónak. De azért kicsit rossz szájíz volt, mert nekem ez jött le az arckifejezéséből.
Nem is akartam ide beírni, mert aztána végén még mi leszünk a rossz vevők, de ha már leírtad, muszáj volt nekem is elmondanom
Tüzi: Itt a plexi amit rendeltünk . tudod, amit rosszul vámoltak.
Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest