- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
emvy
félisten
válasz
TayRol #26364 üzenetére
Arra fordult ra a Szentendrerol jovo utrol. Tehat atsorolt a megnyilo bal savba, ott van egy lampa (azt pl. osszekeverhette esetleg a felso lampakkal, de az eleg necces), es atkanyarodott a negysavos uton. Tippem szerint az egyenesen jovo srac nem allt meg, de ez tenyleg csak tipp.
-
emvy
félisten
válasz
TayRol #26281 üzenetére
Ja, vegulis valamennyire engedik az otthonrol dolgozast.
De a programozas nem kifejezetten szabadteri melo.
Egyebkent nekem KELL egy VTEC-es VFR. Kesz, megint lattam egy bordot a varosban (szepen elengedett, nem tudott jonni a dugoban, friss gazdija lehet), nekem ez A motor.
-
ALI_G
veterán
válasz
TayRol #26247 üzenetére
ennyit tudok, hogy moto detail, sajnos nem találtam meg máshol sem...
24k-ért még holnap megtudod rendelni az adamoto-n. 9-kor rendel, előtte még akciós áron adja, de aztán nem tudom mennyi lesz az ára.
Sima fekete színű. Nem tudok németül (majd integra segít) és az oldaluk se valami király, de ott van:
[link]kb ilyen, lehet pont ez az, de nemtom. 42 liter pontosan.
-
.mf
veterán
válasz
TayRol #26232 üzenetére
A tanpálya is valahol 14. ker. szélén van, kezdődött egy nagy zuhéval, a látótávolság egy perc alatt 100m környékére esett, még egy perc alatt akkora nagy tócsák lettek, hogy az autókat alvázig ellepték itt-ott. Elég hirtelen sok esett le. Az óra végére pedig már sütött a nap...
-
.mf
veterán
válasz
TayRol #26222 üzenetére
Jelen!
Holnapi rutinvizsga előtti utolsó alkalom, úgyhogy mentem ha esik, ha nem.
Szerencsére vittem magammal apám régi kajakos esőköpenyét és nadrágját, úgyhogy én kevésbé áztam el, mint a többiek (viszont elég zárt, úgyhogy abban az esős-párás levegőben izzadtam alatta); a tanpálya 2x2 vagy 2x3 sávos főút felüljárója alatt van, és épp kilóg alá, így amikor egy-egy kamion elment, az felért egy alapos zuhannyalSzegény srácok (és lány) csurom vizesek lettek a végére, csak úgy csöpögött belőlük a víz.
-
válasz
TayRol #26175 üzenetére
Az a kipuff egy szar. Ki-be kapcsoló hengerek, jövőre az 1000RR is kardános lesz? Könyörgöm, a viffer egy sport-túra mindenes. Kardán nem ilyen motorra való. Goldwingen jó helye van
1200as V5, fogaskerékkel lenne a faxa. ha 4 milla, hát 4 milla, de 80-100ezerig szelepet se kelljen állítani.
Erre csinálnak egy sor2-v4 kombó mocskot, láncal, kardánnal. pfff...egyedül a teló, meg a fék kellene... 6 dugós nissin
nyami.
télen izzítom is ebay-t. tuti lesz bontásból megmaradt senkinek sem kellő szutyok teló meg fék -
Integra
titán
-
Nippon
őstag
válasz
TayRol #26136 üzenetére
Ezt értem! Azt próbáld meg feldolgozni, hogy senkit sem érdekel, hogy a motorod hogy jött ki a gyárból, ha az nem szabályos. Mondjuk azt nem értem meg, hogy akkor miért kaphat egyáltalán rendszámot...
Szerencsére azért a legtöbb rendőr nem olyan kocka, hogy ne fogja fel ezeknek az ős KÖHÉM szaroknak a röhejességét, de ha nem talál téged szimpinek, vagy egész egyszerűen pikkel a motorosokra, akkor lazán előhúzhat valamilyen aduászt, és elkaszál még egy zsír új motorral is amivel amúgy minden rendben van. -
-
-
.mf
veterán
-
ALI_G
veterán
-
Integra
titán
válasz
TayRol #25760 üzenetére
mintha picit megszállott lenne a csóka
jut eszembe, mit láttam ma!!!
2004-es, legutolsó szériás fazer 1000, félidomos, fekete acélbölcső váz, fekete blokk, fekete villa, fekete/vörös hót ritka fényezés!!!
43e km-rel, egy 40-45 körüli emberé, beszélgettem is vele, ááááááááááááááááá
az arcot elnézve, tuti nincsen széthajtva, huhh, nagyon must have az a bringa -
Integra
titán
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol #25678 üzenetére
pont ezért adom el, hogy ne a kedves többi közlekedő társakon múljon, hogy egyáltalán megöregszem-e..... Volt pár necces helyzet már, amikor előzés közben kivágtak mellém, amikor kikanyarodtak elém, amikor sávot váltottak, de betelt a pohár. sokszor csak a lélekjelenlétemnek, és talán az ABS-nek köszönhetem, hogy élek. hosszú, befejeztem a közúton való motorozást. hálát adok az égnek, hogy életben maradtam az elmúlt 40000km alatt. a motorozást nem hagyom abba, de ezeken az utakon, ezekkel az autósokkal és pár barom motorossal....
vagy cross mocit veszek, vagy rendszám nélküli motort pályázni. több barátom, ismerősöm esett mostanában, és szenvedtek maradandó sérüléseket.
-
jasszer
őstag
válasz
TayRol #25491 üzenetére
Mindenképpen érdemes. Egyrészt jó móka, másrészt többet lehet vele tanulni mint egy év kocamotorozással, simán megéri azt a 4-5-6 ezer forintot. Már egész jól tudok fékezni kiszáradt füvön, meg nyílegyenesen áthajtani a rázókövön.
Ali: Végignyomtad becsülettel zárásig?
-
-
Prof01
veterán
válasz
TayRol #25383 üzenetére
Huhh, de utálom, az ilyen kis b*zikat.
Ilyenbe mentem bele mocival egy parkolóban(nekem volt elsőbbségem jobbkéz-szabály miatt), mert ott játszotta a fejét az M6-ös bömösben, amit apucitól kapott.
Még szerencse, h kb. 20-30km/h-val mentem, mert szépen átrepültem volna a mocitetőn... -
Integra
titán
válasz
TayRol #25399 üzenetére
inkább egy rémálom volt (számomra), de azért amikor kárörvendésből meg kínból röhögsz a másikon itt, az nagyon tud éltetni..
itt spec "lövészentél" úgy indult, hogy 2 órát fagytunk alakzatban állva a mezőn, a fagyott talaj a végére bokáig sár volt, mert kaptunk engedélyt egy helyben ugrálni, hogy ne fázzunk. addig a tisztek bebasztak a sátorban.
mondanom se kell volt ott para, amd, éles skuló, össze vissza lövöldözés, egyes lövések helyett sorozat, üvöltözés, visítozás, röhögés.. amikor már minden mindegy, csak juss egyszer haza.. öröm é bódottá. -
válasz
TayRol #25383 üzenetére
Karbonerősítéses kesztyűd van?
Nálam a vfrben bennt pihen a régi kesztyűm, jófajta, a bütyköknél karbonnal, meg gyantával erősített féle. A buli van, kushit leveszem, azt fel, aztán szájbavágom a tagot.
Egyszer biztos levernek, de ha el kell veszni, harcban vesszek el!
Ennyimod:
az ilyen langyi srácokat sose bírtam :S -
DigitXT
félisten
válasz
TayRol #25338 üzenetére
Ennél még az a rosszabb, amikor elhúz melletted, majd befékezve
keresztbefordul, hogy beparkoljon, vagy beforduljon jobbra.Nem
kicsit veszélyes, ráadásul még fel is tart utána, ki kell kerülni, stb.
Már megérte megelőznie: az ilyenek kicsit fel tudnak bosszantani.
Szerk: mármint az, hogy két másodperccel az (esetleg önmagában
is veszélyes, index nélküli, éstatöbbi) előzése után már fel is tart.
Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest