- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #33927 üzenetére
Én se kívánok magamnak 1000-es még egy darabig
Bár azt is megszokja az ember ugyanígy. Azt az erőt pedig gyakorlatilag ki se lehet használni.
Mondjuk egy kocka (aka. itt a többség) az tudja, hogy tanulni kell folyamatosan, míg vérpistike húzza a gázt az egyenesben és arra veri aemvy: jelentős alatt mit értesz?
-
emvy
félisten
válasz
Integra #33905 üzenetére
Itt olcsobb vagy ugyanannyi, mint az IMET-ben. (Sima egyszinu 299 font, es ingyen hazhoz hozzak, ha kell). Inkabb a Z-One-t vennem egyebkent, az is ennyi, de mar nem gyartjak, es jobban passzolt talan. De leginkabb nem veszek sisakot, a Sharkom is eleg jo, kompozit, a celnak megfelel.
-
emvy
félisten
válasz
Integra #33896 üzenetére
Sajna ram nem jo a Vertigo, egyszeruen nem stimmel a labamra. A 9.5-os szorit, a 10.5-os nagy. TCX Competizione csizmam lesz, annak komoly bokavedelme van, viszont kicsit szelesebb labra is jo.
Egyelore kihagyom az XR1100-at 400 fontert
Az otthoni sisakomra veszek egy masik plexit, valoszinuleg.
-
ALI_G
veterán
válasz
Integra #33842 üzenetére
Akkor most bejáratósan simán 250 km-t tudsz vele menni, bár városban nem tudom mennyire emelkedhet meg, huzamosabban még nem kellett ott menjek.
Írd fel mint zsoltee és akkor lesz egy tuti átlagod. Csak ne félj hogy kifogy a tank, mert én eleinte csak 200-akat mertem menni és csodálkoztam a kúton, hogy csak 12 liter megy beletayrol: papucs xDD Én is olyan 250, de inkább felette szoktam menni. Asszem 295 körül volt a max, de akkor már visszafelé fordítottam a gázkart, fostam hogy kifogy, benzinkút meg nuku
Aztán kiderült, hogy volt még benne 1,5 liter
Az ára nem befolyásolja, hogy meddig bírja. Akitől most vettem a kesztyűt, volt neki tudomisén milyen 30.000-es kesztyűje vagy még drágább. Egyszer megázott benne és kilyukadt első szezonban. Van aki szerint kidobott pénz a drága kesztyű.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Integra #33701 üzenetére
Én is ezt akarom. Hogy én csináljak mindent rajta mert egy szervizes (tisztelet a nagyonritka kivételnek) sosem fogja annyira jól megcsinálni a gépet, (legyen az számítógép vagy motor) mintha szépen nyugodtan én csinálnám otthon magamnak.
Egy baj van: Míg a számítógépemet én szerelem (12év tapasztalata alapján) addig a motorhoz k*rvára nem értek.... EGYENLŐRE.
De szeretném én csinálni, és szerintem sok segítséget fogok kapni tőletek.
Egy laza 12 év múlva ez is biztosan menni fog...
Nah meg ez egy "kicsit" drágább hobby. -
TayRol
nagyúr
válasz
Integra #33572 üzenetére
nemreg olvastam gumitesztet, a 3 eves szupersport gumik kb. egy szinten vannak a legujabb, tobb komponensu sport-tura gumikkal. nagyon porog a gumiipar.
nekem is ajanlottak olcsobb, alig hasznalt supersport gummat (bar nehez helyzetben voltam a 160-as hatsoval), de vegulis egy uj, 2ct michelin turagumi lett. amit az tud, azt en meg boven nem.
-
Gaboman
nagyúr
-
-
TayRol
nagyúr
-
FABRICIUSZ
tag
válasz
Integra #33466 üzenetére
Hát lehet nem fogtok szeretni , de ha ez a cipő a motorosé volt nem tudom elképzelni hogy bőr rucihoz vette fel .Jó tudóm nem biztos hogy egy komplett öltözet megvédte volna a haláltól , de azért mégis elgondolkodtató .
Sokaknak a racingos kipufogó előbbre való, sajnos .Nagyon sajnálom hogy ez történt
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Integra #33393 üzenetére
Az már biztos is,erős,kényelmes,szép,megbízható motorok,gondolom tetszett a tulajnak a piros színű láncspray,vagy a lánc színe piros?
Pont 2hete beszéltem erről egy Yamaha szerelővel,volt egy ürgének FZS1000 4évesen eladta vett egy FZ1et azt meg eladta 3hónap múlva és vett egy használt 2 éves FZS1000et megint.Meg sem közelítette se milyen szempontból az új a régit,és ezzel a legtöbben így vannak akik próbálták mind a kettőt. -
DigitXT
félisten
válasz
Integra #33376 üzenetére
Én mondjuk bicajjal ilyet nemigen játszottam, csak anno Yamaha DT-50-en,
meg valami 125-ös 4T Hondán (ill. mostanában 1x-2x robogón), de azt bizton
állíthatom, hogy nagyon nagy mértékben az utason múlik, hogy milyen lesz.Ha együtt mozog veled, akkor "csak" a tehetetlenség lesz nagyobb, de nagy
baj nem lehet (persze óvatosnak kell lenni, meg minden), viszont ha valamit
elkezd hátul "matatni", abból már lehetnek gondok...Ha csajszi, akkor jó,
mivel vélhetőleg nem túl nagy a tömege, meg pl. át tud ölelni...(Két hapsi
esetén azért ez kicsit neccesebb, ha viszont emiatt csak hátul kapaszkodik,
akkor ugye nem fog rendesen együtt mozogni veled.) Vki amúgy mintha írta
volna, hogy mennyire gáz volt, amikor az anyukáját vitte, aki a dőléstől félvén
az ellenkező oldalra hajolt, a pilóta meg nem értette, miért nem kanyarodik a
gép.(Próbáltam rákeresni, de nem találtam meg az ominózus HSZ-t...
)
-
Detox!
senior tag
válasz
Integra #33355 üzenetére
= laboratóriumilag bizonytottan. Nem azt, hogy ettől forr össze a repedt hengerfal, hanem hogy kimutathatóan jobban ragad a fémhez, mint a legjobb olaj. És ez kicsit számít, amikor koppon hajtod a vasat. Nos, nem pont a Te véleményed érdekelt... boccs.
Gaboman: Száraz kuplungos gépekhez viszont tuti lehet! Ducatit kell vennem látom én...
-
Kasza08
őstag
válasz
Integra #33238 üzenetére
jah, nem. a k5-ös az 120 (gazdi szerint, tüzi linkje meg 126-t ír...), másik barátom gixere mode kapcsolós, az a 130 (K8).
Jó, persze lehet okosan, de sokkal könnyebb majd 50 lóval kevesebbel közlekedni. Esős úton felesleges a maximális teljesítmény. Még benzint is spórolsz.Daniel Alves: Hát, te sem maradsz kemény, ha a tűzoltók szednek össze
Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest