Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Motorola DEFY - MÉLYVÍZ - Belépés csak úszóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibliator
aktív tag
válasz
Davebowman #4355 üzenetére
Olyan szinten, hogy kiveszel beleraksz dolgokat, nincs különbség. Kivehetsz és bele is rakhatsz. Kinézetre meg szinte csak skinezés kérdése. Bár most StefanBraun JB-ét használom. Na az egy kicsit más mint a többi, amit eddig használtam. Több mindent be lehet állítani, no meg a 4.2-ből is portolt át dolgokat. (óra, stopper..)
Azért a kivétellel figyelj! Én a gallery.apk-t vettem ki és eltűnt a gyári fényképezőgép videólejátszó is.
Okoztam pár kellemetlen órát StefanBraunnak. Kivehetsz olyat is, ami nem tűnik fel, de újraindulgat a rendszer miatta.
Azért a romoknak vannak sajátosságai.
Pl. az általad használt 105kacsa MSB JB3 rom sokaknál újraindul. Nálam ilyen nem volt mikor használtam, de sokaknak igen. (Annak az alapja Jellyx volt, ha jól emlékszem.) Szóval szerintem vagy a vasad nem bírja a Jellyx-et vagy olyan külső programot tettél fel vagy szettél le, ami kiüti a rendszert. Szóval vagy megkeresed azt a programot , ami miatt újra indul a CM10 (Jellyx) vagy nem olyat használsz. Ha pl. a Quarxos is ugyanígy újraindul, akkor valószínűbbnek tartom hogy valami külső program kavar bele.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú Asus ZenFone 7 Pro 8/256GB
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 éves garancia feket
- Samsung Galaxy S25, S25+, S25 Ultra - 3 év garanciával
- Xiaomi 15 5G és 15 Ultra Független 16/512.. 3év garancia!
- Új Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5g Aurora purple 8GB RAM 256GB ROM
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest