Hirdetés
Aktív témák
-
nagymolnar
tag
válasz csabi94 #45994 üzenetére
OFFÍ< sosem trollkodtam, de 46000!!!! > ON
Szia!
Ha nincs tombstones mappa akkor és ceramidas file-okat is törölted akkor csak egy dolog segít. gyári recovery és ott a full wipe. (vigyázz minden user adatot töröl)
Van egy érzésem, hogy úgy jártál ahogy én. nem most rootoltad a romodat?A memót le tudod ellenőrizni a beállításokban a sd és belső memória fülön. Ha itt a belső memória (internal storage) nem 1,xxGb méretű, hanem max 128 Mb és abból szabad kb.50Mb akkor kezd elölről a telepítést, a gyári format paranccsal. (vigyázz a custom recovery wipe/format parancsa nem egyenértékű!
Én 2 napot szívtam. Az asszony anyázott , fájlokat számoltm, nagyméretűeket kerestem, mert 1,17 szabad Gb nem tünhet el.(szűz telepítés után 2.2CEE) ennyi szabadnak kell lennie.
HAJRÁ!
nagymolnar[ Szerkesztve ]
-
Cinege
csendes tag
Helló!
Valakinél jelentkezett már olyan probléma cm10-nél , hogy nem talál hálózatot és nem működik a "ház" gomb. Ha a manuálisan akarom a hálózatot keresni , akkor pedig hibát ír ki.
Néha sikerül előcsalogatnom a hálózatot úgy, hogy repülő üzemmódra kapcsolok és újraindítom a gépet. Utána padig ha kilépek a repülő üzemmódból és megadom a pin kódot, így működik (egy darabig). Ezt megunva korábban már visszaraktam a stabil 7.2-t, de visszahúzott a szívem, gondoltam most már talán javítva lett, de megint előjött -
csabi94
őstag
válasz baal-amiga #45991 üzenetére
Mi az a tombstones? Amúgy nem találtam ilyen fájlt. Azóta van ez a gond, mióta mindent töröltem az sd kártyáról. Szerintem a rendszerben nyomot hagyott a program, de ugyanakkor törölve lett ugye, mert üres az sd kártya. (zenéket, képeket, titanium backup mentéseket hagytam csak rajta).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
csabi94
őstag
Sziasztok!
Miért nem tudom feltelepíteni a Titanium Backup-ot? Azt írja, hogy nincs elég hely, amit nem akarok elhinni. A 70%-a üres a telónak. CM10 van rajta, tegnapi.
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy Defy-m és szeretném rá feltenni a ICS androidot. Ebben szeretnék segítséget kérni hogy hogyan is vágjak neki mit érdemes. Annyi hogy nem magyar a telefon de szeretnék hogyha végre magyar lenne. Szeretném még kicsit túlhajtani vagyis pontosabban beállítani a 300/600/1000 mhz üzemeljen a procija. Olyan kérdésem lenne még hogy érdemesebb lenne a Jelly Bean feltenni vagy ICS a jobb választás. Szeretném ha a telefonom minden funkciója megfelelően működne. Ha lehetne kérnem akkor lépésről lépésre kellene leírni hogy mit csináljak. Most csinálnék elsőnek ilyet, (elolvastam a fórum elejét). De ha netán valaki szeretne egy kis mellékest keresni és hajlandó lenne megcsinálni az nyugottan írjon egy PÜ. Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
-
-
kisbarack
aktív tag
válasz #35202114 #45954 üzenetére
Én sajnos nem értek nagyon hozzá, de nem oldhatná meg a hibát egy esetleges új modul betétele? Persze régebben mint ha lett volna erről szó. Ennek nem néztem utána csak láttam hogy nem nagy pénzekért lehet kapni modulokat pl.: ebay-on
Defy/+, Lg F6, Xiaomi Redmi 3 pro, Huawei P 10, P30, P40 Pro
-
Stard72
tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek egy kimaradt hangerőszabályzó gombja?. Megvenném.
Előre is köszönöm
-
tzl
senior tag
válasz rothadt #45970 üzenetére
kapaszkodj, 2011 január végén adtam szervizbe Döfikét, februárban kaptam vissza. A szerviz után szép sorban eltörtek a fülek, szervizes túlhúzás okán.
2012 júliusában újra szervizbe kellett adni szegényt, kijelzőcsere volt. Ha már beadtam, szóltam a törött fülek miatt is és kicserélték az előlapot (hogy ebben mennyire játszott szerepet az, hogy a T visszaküldte javítás után azzal, hogy nagyon szoros a power gomb, gyak. nem benyomható, azt nem tudom).Az alábbi hsz-ben lelkendeztem is miatta
http://logout.hu/tema/motorola_defy_melyviz_olvasd_el_az_1_hozzaszolast/hsz_42454-42454.html
-
tzl
senior tag
-
pillevas
csendes tag
válasz killermonkii #45976 üzenetére
http://logout.hu/bejegyzes/szabof1/legfontosabb_motorola_defy_defy_telepitesi_leirasa/friss.html
[link]Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40
-
StefanBraun
aktív tag
válasz killermonkii #45976 üzenetére
gugli:szervizelés előtti teendők defy és ott minden levan írva.
[ Szerkesztve ]
-
netseft
aktív tag
Defy+, gyári ROM, Android 2.3.5 esetén nem sikerült SMS-eknél a szövegfelismerés nyelvén változtatni (kereséssel szemben), ezért magyarítottam. A probléma, hogy így már meg sem jelenik az ikon a billentyűzeten, english locale-nél sem, hiába van bepipálva beállításoknál a megjelenítés checkboxa. Van erre valamilyen megoldás?
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
killermonkii
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem 1 használt garis rootolt Defy-t. Az a helyzet hogy előjött nekem is a hiba, hogy bedöglött a hangszóró, és csak kihangosítóval tudok telefonálni. Az interneten olvastam hogy ezt azonnal cserélik, viszont rootolt telefont nem szeretnék gariztatni mivel elvileg garanciavesztéssel jár. Viszont mivel nem vagyok nagy android guru (ez az első ilyen telefonom) a neten utánanéztem hogy lehet visszarootolni, de túl sok módszert találtam, és nem akarom elcseszni a telefont. Tehát abban szeretnék segítséget kérni hogy hogyan lehet visszarootolni a telót.
About menü :
Model Number : MB525
Android Version : 2.3.7
Baseband Version : EPU93_U_00.59.01
Kernel Version : 2.6.32.9-gb08c3c8 vfcj78@zch68lnxdroid50#1
Mod Version : CyanogenMod-7.1.0-jordan
Build Number : Gingerbread GWK74Előre köszi a segítséget, ha kihagytam valamit ami kellene szóljatok és leírom.
-
pillevas
csendes tag
válasz baal-amiga #45969 üzenetére
Igazad van én néztem be. Csak a sima naptárat raktam ki és nem L Pro naptárját
Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40
-
pillevas
csendes tag
válasz baal-amiga #45969 üzenetére
mind a kettő ua program: business calendar még a az apk file is ua. De se a free se az uj nem néz ki úgy mint a régiben Mért csesződik el ami már jól működött.
Gigabyte GA-H270N-WIFI; Intel Core i3-7100; Cougar QBX Kaze; Samsung Galaxy A40
-
-
rothadt
aktív tag
anno elromlott a kijelzőm, meg a bekapcsoló gombomat is javítani kellett, ment gariba vissza, megcsinálták, aztán miután átvettem, később láttam, hogy az összes csavart az oldalán túlhúzták és eltörtek a kis tartó fülek, csak nem tudom mi tartja össze. visszaküldtem, azt mondta a kiscsaj a vodában, hogy írjam le mi történt és majd meglátjuk mi lesz. szombaton megjött, nem javították meg, mert azt állítja a cordonos a kézzel írott katicabogár betűivel, hogy nem náluk tört el. faca! nem tudom, lenne-e értelme a fogyasztóvédelemnek, mert sajnos nem tudom bebizonyítani, hogy nekem van igazam (szerintem), ezért írom le az esetemet, mivel látom gariztatás előtt állnak többen is, hogy mindenki minden szögből fényképezze le a telefonját, a jelenlegi hibájával együtt, mert ez az egy segíthetett volna rajtam is!!! azért majd bekérdezek a fogyasztóvédelemhez ettől...
kínai szemetektől kicsit tartok, mert egy nokia e51-re már rendeltem teljes házat, billentyűzetet, de nem olyan mint a gyári
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
kano
nagyúr
válasz pillevas #45967 üzenetére
Ez a free változat? Nekem nem akar megjeleníteni semmit.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
StefanBraun
aktív tag
Én úgy szoktam csinálni hogy feltelepítek mindent amit használok ezután csinálok egy teljes rendszerlementést és ha netán hiba van akkor full restore és minden oké egyből.Illetve 2 variációnak készítettem egy olyan rendszert is amibe előre belemásoltam a nekem szükséges appokat ,és akkor telepítés után nemkell azokat sem újra felinstallálnom.Egyébként egyetlen egyszer volt nekemis olyan hogy market nemakart telpíteni alkalmazásokat csak mondjuk minden 4 iket,de ez egyetlen egyszer fordult elő eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Kbali
nagyúr
válasz baal-amiga #45963 üzenetére
Nem update zip-ből csináltam, hanem rar-ban kaptam egy apk-t, amit kicsomagoltam és SD-re másoltam, majd onnan telepítettem.
-
Kbali
nagyúr
válasz StefanBraun #45960 üzenetére
Nem szívesen ugrok neki, csak már ha nem lesz más ötlet.
Csak tudnám, mitől bukta össze magát... -
Kbali
nagyúr
-
baal-amiga
senior tag
Én még megpróbálnék egy korábbi playt/marketet update zippel feltolni. Ha lehet, előtte kiszedni a jelenlegi rosszalkodó playt, adatait törölni.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Kbali
nagyúr
Sziasztok!
Már írtam, hogy elkezdett köhögni a 3 hónapja jól működő wiui 2.5.27-em. Valamiért a Play nem akar működni, állandóan Fc-zik. Amikor bekapcsolom a telefont, akkor általában észleli, hogy van frissítés 1-2-3 alkalmazáshoz, de amikor rányomok, akkor dobja az FC-t.
Amiket eddig próbáltam:
1. Play cache és data törlés - nem jó
2. Play törlés, itt kapott app telepítése - nem jó
3. wipe cache, dalvik cache recovery-ből - nem jó
4. ha a netes Play-ből indítom a frissítést, akkor sem jön meg a telefonraVan ötlete valakinek, hogy mi lehet, mielőtt újrahúzom FR-rel a ROM-ot?
-
tib78
tag
válasz hodostamas #45949 üzenetére
Volt annak idején data wipe, onnan ment fel tisztán az akkori CM10 nightly. Ezt most ha betöltöm CWM-ből és nyomok egy upgradet, akkor csinálja. Nincs kedvem minden változatnál végignyomkodni a nekem megfelelő beállításokat és telepítgetni a nekem szükséges progikat.
Használatra viszont ez a CM10 tetszik a legjobban.
Tudtok olyan WIUI-t, amiben egyesével el lehet távolítani az értesítéseket? Egy régebbiben volt ilyen, a legújabban miért nincs benne?
Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
Narxis
nagyúr
Maniac ROM-ra épül euroskang helyett, általános frissítések, de pár dolog még nincs kész pl. a V6 Supercharger nem 100%-os és az Aroma installerben nincs átírva a szöveg(euroskang-os hibákra ír megoldásokat). Gyorsnak gyors de még szinte semmit nem telepítettem rá.
Ja és egyelőre csak sima Defy-re jó, a pluszosok később kapják meg.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tib78
tag
Sajnos a Döfim nem bírja az új CM10-eket. Néha-néha visszatérek hátha gyorsabb már az új quarx, de rendszeres hotbootok vannak. Egy régebbi változattal nem volt ilyen gond, csak a lassúsága zavart, meg hogy nincs memória soha.
Erre nyomom rá az updatet, de így használhatatlan... másnak van ilyen problémája?Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
errrtu
aktív tag
ajaj
OnePlus3
-
R19
senior tag
Letölthető a WR 1.7 Beta!
[ Szerkesztve ]
-
Halo
senior tag
válasz mumtaz #45933 üzenetére
igen - nálam is úgy volt
azt hittem gebaszos lett valami. de nem, a 0903-assal már működik megint.a háttér... az maradt "vacak" - hátteret tudok váltani, a gyári hátterekből meg lecsippent alul egy csíkocskát. más hátteret még nem raktam rá.
egyelőre ez van, gondolom jelentik/tették, javítja a következőben.igen, a fanyalgóknak igazuk van/lett megint
van, hogy 1-2 újítás/javítás hoz magával eleddig működő dolgok romlását...a wifis tetheringet próbálta valaki a legújabb QCMX0903-nál?
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Z0C!
őstag
Reggel a Quarx féle 09.03-as rom csak nálam tapasztalható az, hogy háttérkép beállításánál összeomlik a háttérképes alkalmazás?
960x854-es képből, csak egyetlen egy darab pixelt hajlandó beállítani.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
somi52
őstag
WhiteRabbitEdition-1.6.zip
cSullohillaG kolléga kérésére voice search + talk2 video hivás
[link]Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
w333
félisten
válasz #35202114 #45931 üzenetére
Pedig te sem vagy már kezdő, és elég régóta mókolod te is már a telefonodat, hogy sikerült felrakni azt a defy+ romot ???
Nem láttad hogy mit raksz fel rds lite-val ? vagy csak figyelmetlen voltál ?
Inkább maradtál volna a főzött vonalon és hagytad volna a fenébe ezeket a gyári szarokat ...Szerintem 3 lehetőséged van :
1.Használod így és beletörődsz hogy ez van, esetleg felraksz valami használható romot ha ez lehetséges, majd megvárod hogy nyitott legyen a bootloader és visszatérsz a 2.2-re
2."Somi" megoldása : vagyis téglásítod és imádkozol hogy a szervizben garanciába megcsinálják
3.Ha neked is van készülékbiztosításod akkor falhoz vágod és 5ezer önrész után kapsz egy új defy-t vagy az is lehet hogy defy+ mivel már úgy tudom hogy nem lehet kapni sima defy-t
Szerintem ennyi ... és gondolkodj el rajta mert ez csak is a te döntésed hogy melyik a legjobb opció neked
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Shyciii
veterán
Felkerült a 09.03-ai CM10. Annyival több a 09.02-nél, hogy elvben már működik a wifi-tethering.
Jah és ezért is tünt el a listából a 09.02-ei változat -
vornia
senior tag
Hm felnyomtam az új cm10-t..érdekes.. a háttérképem kicsit elnyújtódott,és nem tudok újat beállítani, mert másik alakzatot ad vágásra mint eddig, és ha hozzáérek egyből összecsapja a határvonalakt kereszt alakban, és onnan kész nem tudom széthúzni.
Más is tapasztalta?
-
kat10
tag
kérhetnék egy linket cm10-hez már ami viszonylag stabil látom használnak egypáran itt csak nem tudom melyik lenne a jobb meg egy gappsot is kérnék ha lehet
előre is köszönöm az uraknaku.i. nem azért nem keresgélek vissza mert lusta vagyok hanem mert aki már próbálta az tudja hogy melyik a jobb rom
bayeres a döfim
még egyszer köszönömGo Pats
-
törölt tag
válasz #35202114 #45912 üzenetére
A visszatéréssel kapcsolatban kérdezd szabof1-et. A szervizelés előtti teendőkről szóló leírásában utal rá, hogy van valami komplikált megoldás. A pluszos topikban is volt már néha szó a Bl7-es ROM-ról való visszatérésről, persze ott 2.3.5-re vonatkozik a visszatérés, de talán a sima Defy 2.2-re vonatkozólag is tudnak hasznos infót adni.
-
ottobacsi
tag
Ma az én wiui 2.5.27-emet is utolérte a tombstones átok...
Az viszont jó érzés volt hogy tudtam rögtön mi a baj... -
evooo
aktív tag
válasz skidrowkill #45915 üzenetére
Innen töltsétek, ez gyorsabb.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz skidrowkill #45915 üzenetére
az updater progi miért nem akar működni?
JSON hibát ír nekem... így majdnem lemaradtam az új updateről
-
kymco
veterán
-
badaia5
tag
Lök valaki egy atom stabil CM 7 et ?
-
skidrowkill
aktív tag
changelog
Fix Audio in video rec and decrease fps in preview camera (not in video), 2Channels for audio, DSP-Manager in software which support JB (ex, apollo) it's not a bug, Support multiboot.
[ Szerkesztve ]
iPhone 5S™ 32 GB 9.2 I'm lovin it !!Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
-
Hzsolesz1
csendes tag
Sziasztok! Van egy gyári froyo-os defym a napokban az csinálja ,hogy be van kapcsolva a 2G hálózat és magától átvált 3G -és hálózatra ez azért zavaró a környékünkön kicsi a 3G lefedettség. A settings -be belépve a 2g aktív. Ez hardver vagy szoftver hibára utal?
-
Endoscope
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérném. Leszedtem az SD kártyáról a telefonon lévő fényképeket és videókat. Mivel nem a telefonról töröltem őket, ezért a galériában ennek megfelelően csupa szürke dafault kép látható, miközben ugyanúgy jelzi, hogy 670 fénykép van a telefonon (és még egyéb más képek). Már leszedtem a thumbnail fájlokat is valamint az összes létező mappát végignéztem, de sehol nem találom azokat a fájlokat, amik a galériára mutathatnának.
Lefuttattam az SDrescan programot is, hátha. Semmi eredmény. Van valami ötletetek, hogyan tudnám elérni, hogy újra csak azok a fájlok/képek látszódjanak a galériában, amik ténylegesen a telefonon vannak?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv, Endo. -
törölt tag
-
chesterboy
aktív tag
CM10 ala milyen launchert ajanlotok, az se hatrany ha tud magyarul.
-
somi52
őstag
válasz StefanBraun #45909 üzenetére
mást nem a marketben is müködik
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Két napja feltettem a WIUI-t és olyan érdekességet tapasztaltam vele, hogy a google fiókomból nem szinkronizálja le az összes névjegyet (742 kontaktból csak 490-et)
Valakinek ötlet?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
somi52
őstag
válasz StefanBraun #45904 üzenetére
müködik a voice search + beleraktam talk2 video hivást nem a keresö gombra hanem az ikonra kell kattintani
[link]Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
nagymolnar
tag
válasz nagymolnar #45896 üzenetére
Atovábbi tapasztalat érdekében írom le a kövtkezőket:
2ndinit telepítésekor amikor újraindulna a telefon csak a háttérvilágítás indul semmi több. (akku ki, és vége, csak fehér led ha feldugom usbre) bootloader sincs. semmi sincs.
De valójában bootloaderben van, lehet telepíteni mindent elölről. Hoppá, megint csak 128 Mb van. Na innen pedig ismert a megoldás.
Ezzel végeztem.
-
törölt tag
BL7es Defy+ rommal rendelkező defyn hogy lehet életre kelteni SOC kamerát? Vagy vissza lehet jutni valahogy 2.2re? De még azis jólene ha valamelyik defy+os custom romba lehetne eröltetni hogy müködjön SOC modul
-
somi52
őstag
válasz StefanBraun #45891 üzenetére
most szedem le a wajkiui 2.5.27 megnézem a voice search miért nem megy de egy tippem már van
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia E3 Defy Mokee Os Lezo CyanMobile Pikachu Miui
-
StefanBraun
aktív tag
Ha esetleg időközben valaki tud megoldást wajkiui 2.5.27 ben hogylehet működésre bírni voice searchot azt várom!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest