Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
csampei
senior tag
-
csampei
senior tag
válasz StefanBraun #48141 üzenetére
Amúgy ez most milyen rom lenne?Mert ez a 3.6.5 nem sokat mond!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
csampei
senior tag
-
csampei
senior tag
válasz pallacko #47360 üzenetére
A másik oldalon!De bemásolom:
Feltoltam a SKANKY mai CM7-et megtoltam egy jó kis MIXER témával és csak bámulok!Villámgyors,eddig stabil,megoldódott a gombvilágítás is,megy a kamera 848*480-ban szépen simán rögzít,bár néha az elején befagy,de kilépés után már megy!A proci alapon ketyeg azaz a 300Mhz-1000Mhz-ig,és szépen siklik!Bár egy LauncherPro kellett neki!De összegezve úgy érzem megmarad!Egy régebbi verzó lett a Német CM9 utódja!Bár azt sem ásom túl mélyre!
-
csampei
senior tag
Másnak tapasztalat???Mert nekem speciel ez az egyetlen visszatartó erő!Mert Spontán elég sok érdekes videófelvételt szoktam csinálni!
-
csampei
senior tag
Könyörgöm valaki lesse már meg,hogy a Quarx 24.09 CMX-ben megy-e a videófelvétel alatt a hang ha 2 perctől többet videózunk vele???Hogy ez a 720-s okosság megoldotta-e ezt a problémát?
Jelentéktelen 2000-szer kibeszélt **arokra ugrotok egyből,de erre a kérdésre **arik rá mindenki!!!Pedig fontos lenne!
-
csampei
senior tag
A mai CMX-ben a videófelvételen még így is megszünik a hang????Vagy ez a 720p-s megoldás ezt is megoldotta?
Aktív témák
Hirdetés
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest