- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Endoscope
csendes tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérném. Leszedtem az SD kártyáról a telefonon lévő fényképeket és videókat. Mivel nem a telefonról töröltem őket, ezért a galériában ennek megfelelően csupa szürke dafault kép látható, miközben ugyanúgy jelzi, hogy 670 fénykép van a telefonon (és még egyéb más képek). Már leszedtem a thumbnail fájlokat is valamint az összes létező mappát végignéztem, de sehol nem találom azokat a fájlokat, amik a galériára mutathatnának.
Lefuttattam az SDrescan programot is, hátha. Semmi eredmény. Van valami ötletetek, hogyan tudnám elérni, hogy újra csak azok a fájlok/képek látszódjanak a galériában, amik ténylegesen a telefonon vannak?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv, Endo.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyomtató topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Projektor topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nintendo Switch
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest