Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
R19
senior tag
válasz zolnagy #45521 üzenetére
Próbáld ki a Widgetsoid2.x-et, hátha az bejön.
-
-
R19
senior tag
válasz zolnagy #43743 üzenetére
Végül is a nyuszinak is CM7.2 az alapja, ez magyarázza a hasonlóan jó GPS-t.
A WR1.6-ban a készülék beállításokban van egy offline A-GPS menü, ahol beállítható az automatikus letöltés, intervallum, csak wifiről frissítsen, a legutóbbi frissítés ideje.
Ezt a nagyon hasznos funkciót belefőzhetnék minden romba. -
Hello_bello
tag
válasz zolnagy #43715 üzenetére
Nálam más routeren is ledobál az a bibi.Gyári froyo n meg mindenhol tutin ment,ezért nemértem.Esetleg valami romot tudsz ajánlani ami mondjuk jobb mint cm7.2 stable?
Eddig egyetlen 1 rendszer illetve romon jött be rendesen stabilan a wifi azon is csak kis változtatással amit irtam fentebb de ugy működött jól 100% osan.
Azpedig epsylon3 cm9 0714 volt.[ Szerkesztve ]
-
zolnagy
őstag
válasz zolnagy #43640 üzenetére
Tegnap feltettem a Popcornt (SEA Froyo) és itt is csinálta, hogy töltés közben kikapcsolt. Bosszús lettem, feltettem gyorsan egy Nordicot és rá egy CM7.2 Stable-t. Ez 35%-ról indul reggel, most merült le és nem volt benne esés. Most töltöm 100%-ra. Eddig nem kapcsolt ki, pedig már egy órája megy (a SEA 15 perc után kikapcsolt). Rájöttem, hogy nálam ezt a töltés közbeni kikapcsolásr mindig csak a SEA-nál csinálta, vagy SEA alapra tett custom ROM-nál. Ezek szerint a SEA Bootloaderében lehet valami, ami nem szereti az én telómat. A Nordicban pedig ugyanez OK.
Mielőtt az lenne, hogy hibás a letöltött SEA, letöltöttem máshonnan is, MD5 ellenőrzéssel is OK volt, de ott is ue.Úgy néz ki ez a CM7.2 stable a legjobb kompromisszum az én telefonomhoz. Gyors, stabil, a kamera használható, GPS nem olyan jó, mint a nyusziban, vagy a Popcornban, de használható.
-
R19
senior tag
válasz zolnagy #43640 üzenetére
Kamerában egy igen jó választás az lgCameraPro. Rengeteg beállítási lehetősége van: pl. jpeg tömörítés mértéke, video felvétel közbeni folyamatos autofókusz, stb.
Bármelyik romban lévő gyári appnál sokkal jobb minőségű képeket, videókat készít![ Szerkesztve ]
-
R19
senior tag
-
Csendeske
aktív tag
válasz zolnagy #43027 üzenetére
Egyetértek-részben.
Az biztos hogy a legjobb GPS elérési idővel rendelkezik, legalábbis az általam kipróbált romok közül! Másodpercek alatt talál jelet "hidegen" is! Ez szerintem annak tudható be, hogy lehetőség van wifi-n keresztül a GPS adatok letöltésére és eltárolására. Navi program indításánál ebből indul ki a készülék. Persze ez csak az én véleményem.
Akksi időben nem valami jól teljesít, konkrétan alig egy napot húz ki, más romoknál magvan a kettő is.
Wifi meg átlagos szintet hozta, már ami a stabilitást és jelerősséget illeti. -
baal-amiga
senior tag
válasz zolnagy #27365 üzenetére
Tegnap este meg volt a kalibrálás, pár nap kell, míg beáll. Reggel 93%-kel vettem magamhoz a vasat. Kb. 11-től 16h-ig wifi on, negyedóránként email szink, háttérben FriendcasterPro, 2 órát futott a Skype háttérben, 1-2 progi telepítés marketből, de semmi terhelő. Kb. 20 perc telefon. Most 68%-on állok. És természetesen sokallom Wiui 2.2.3. Hagyom, mert zsír, legfeljebb töltővel mászkálok.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Lacopapi
addikt
válasz zolnagy #27366 üzenetére
Üdv a seatáborban ...mod.: Launcher Pro,2ndInit 2.0-1.0.7 ,processzor beállítás a saját smartass (Domeratorral fejlesztett), és voltaképpen ennyi. Minden fut, minden jó,megbízható.
Persze háttér, óra,meg idõjárás widget nem a gyári,de semmi extra.
Ami nem kellett, azt kipucoltam root uninstallerrel.[ Szerkesztve ]
-
Thief
aktív tag
válasz zolnagy #22806 üzenetére
Jelenleg nem az van fent, mert megvárom az ms3gingert, de engem különösebben nem zavar, hogy nem rezeg. Valami program biztos van rá, de nem tudok segíteni
Jelenleg wajk "eltűnt" romját használom, nem tudom, hogy miért lett leszedve, de nálam nagyon jól működik. Most látom, hogy már cmből is van új és dsj is alkotott, meg cm9 is van már nagyjából működő... Kezdődik megint a 2-3naponta romolás
-
croli
aktív tag
válasz zolnagy #4010 üzenetére
És ezt hogyan elmondanád mit tettél??
Előzőt nem engedte már szerkeszteni
chab7
Én is újraraktam agyári froyo-t mert nem lehetett telefonálni vele
ezt raktam fel: JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE.sbf
és ez volt: JOREM_U3_3.4.2_179-2
és miután felraktam megnéztem ez várt: JOREM_U3_3.4.2_179-2tehát sztem nem változott semmi (mintha kicsit gyorsabb lenne de nem hiszem de még csak 1x fagyott be pedig sokat nyüstölöm, a hivatalos updaterrel meg befagyott sokszor meg mint említettem nem lehetett telefonálni mert mindig újraindult)
[ Szerkesztve ]
-
zolnagy
őstag
válasz zolnagy #2437 üzenetére
Kipróbáltam a CM7 RC1-t, mint korábban írtam. A problémák többsége az RC0-nál nem jelentkezett. De a navi itt sem volt az igazi. Ezután kipróbálta a WajkIUI 1.7.15-t. Ez is nagyon tetszett, de a launcher settings mebnüpontba sose tudtam bemenni, mert mindig FC volt. Újraindítás után se. Wipe-ok után se.
Így gondoltam visszatérek a hivatalos 2.2.2-re. De most nem a nordicot tettem fel, hanem a CE (közép európait). Hát nekem eddig ez a legjobb és ennél is maradok, mert a gps nagyon jól megy, szinte azonnal talál holdat (ami nekem fontos). A gyorsasága nekem jó.
Azt vettem észre, hogy a ROM cserék után a battery calibration nagyon fontos. Én is megtettem ezt a jelenleginél. Feltöltés után 3x csináltam végig az akksi ki töltő rádug, elindul "?", majd akksi be, mert még fél-1 órát töltötte még utána. 4-re már szinte azonnal 100% lett. Majd a battery calibration program- És most ott vagyok, hogy 2nap után 80% a töltöttség (csak telefonálásra használtam). Setvsel értékeim: 300/22, 600/33, 1000/55Ettől függetlenül ígéretesek a fejlesztések, hajrá.
-
nandris
aktív tag
válasz zolnagy #2437 üzenetére
Szia
A menüsort el lehet tüntetni, ha a kijelző aljától felfelé húzod az ujjad kb egy centit, visszarakni, kb. a kijelző aljától egy centitől lefelé húzni az ujjad. Tehát ez nem hiba. A menüsoron az ikonokat is szabadon cserélheted akármire.Más. Nektek alapból mennyit fogyaszt a készülék? Nekem 5mV a fogyasztás. A battery monitor vidgetet használom, és ott a beállítások között találtam egy funkciót, ami mutatja az akksi teljesítményét, ami alapból 1200 mAh volt állítva. Ezt feltettem 1500mAh ra, ami ugye a tényleges. Talán ez azoknak lenne lényeges akinek nem megfelelő az akksi teljesítmény, egy misét megér. A töltéskor 3034-4164 mV között működik, ami ugye 0-100% közötti érték. Hálás lennék, ha valaki közölné a készüléke teljesítmény adatait, mert ilyennel még nem nagyon találkoztam. Esetleg tudnánk segíteni azoknak akiknek nem normális az üzemideje.
A hétvégén feltettük a szomszéd defyjére az akkori legfrissebb WAJK- féle romot, ezúton is köszönjük. Az sd kártya sebességét itt is be kellett állítani 2048kb re, mert nem helyesen ismerte fel. Sd speed inrease segédprogrammal beállítható, ami ingyenesen letöthető a marketről. Nekem az cm7-110613-0415-BOOT177-Jordan rom van fenn a telómon, amivel idáig teljesen meg vagyok elégedve, egyenlőre nem is akarom frissíteni, ugyanis minden jó, meg eléggé be is laktam, és nem akarok egy napot kínlódni az átállással. Csak még annyi, cm7 2200, MIUI 1900 körüli quadrant eredményeket hozott. Szerintem mind a két rom teljesen korrekt, és nagyon jól használható, hogy ki melyiket használja maga döntse el.Az akksi adatokat várom.
[ Szerkesztve ]
-
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek