- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kilenc Redmi és Poco készülék érte el támogatási idejének végét
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Íme az új Android Auto!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Morty1987
csendes tag
válasz #71562240 #36642 üzenetére
Mivel ez a telefon még a teljesen gyári droiddal van - ma lett frissítve tehát 2.1-ről 2.2.2-re - kerestem benne az In pocketet nem találtam.... most már a frissített verziónál megvan
etooo :
Köszönöm a linket
hodostamas :
Volt rajta fólia, de meg lett utána takarítva. Első körben azt hittem hogy a fólia miatt csinálja....
Meg lett takarítva : odabent a cégnél szemüvegtörlő folyadékkal - alkoholos folyadékkal - meg egy rongy darabbal át lett törölve miután levettem a fóliát.
SensorInfo proginál tulajdoképp melyiket kéne nézni?
(mert van ilyen hogy KXTF9 3-axis accelerometer, AK8973 3 axis magnetic field, ISL29030 proximity sensor, orientation sensos, ISL29030 Light sensor
Valószínű nekem az utolsó kellVendor : Intersil
Version: 1
Type : Type_light
Power : (nincs adat)
Max range : 27000.0
Resolution 1.0
Unit : lux
Value
Value->87.0Ezek az értékek vannak meghatározva)
Lehet hogy marad a csavarhúzós megoldás... majd éjszaka keresek valami csavarhúzót odabent
Ha nem be akkor nagy flexHalo : szombaton gyere töltök beléd alkoholt.... jah hogy dolgozol....de kár
Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó
-
Morty1987
csendes tag
Bátyám (Halo) ajánlotta hogy kérdezzem meg itt a jó népet, a problémámmal...
A probléma a következő : kb 3-4 hónapja jelentkezett a hiba, miszerint ha valakit hívtam automatice elsötétült a képernyő, anélkül, hogy a fülemhez emeltem volna a telefont...
Ha csak csörgetni akartam, vagy épp számot cseréltük úgy kellett perceken keresztül maszírozni a telefont hogy végre adjon képet és le tudjam rakni - ugyan ez érvényes a hangpostára is.Tegnap csináltam egy factory resetet - gondoltam hátha megoldja a problémát. A telefonon amióta megvettem a gyári alap ROM van rajta.
A probléma továbbra is fenn áll.Hogy amikor hívok valakit, akkor még a fülemhez se emelem a készüléket már elsötétül, ha elveszem a fülemtől akkor meg nem adja vissza a képet. Ha elveszem a telefont, akkor a kis "infrared" világít.... de maszírozgatnom kell igazán ha pl telefonálás közben akarok valamit a menüben is csinálni.
Érdeklődök hogy hol tudom neki ezt beállítani, vagy esetleg van-e valami külön program, vagy ötlet hogy mi lehet a gondom?
Megjegyzés : fület nem tudok cserélni...
Olyan nincs hogy valami nem sörnyitó
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kedvenc zene a mai napra
- Filmvilág
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Közeledik az utód, már nem megy úgy a Nintendo Switch
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest