Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Milyen GPS-t vegyek?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz Moon_Walker #3049 üzenetére
Az a bajom ezzel a Defy specifikus dologgal, hogy nem lepődnék meg ha egy sima launcher lenne, amit kicsit átírtak. Pl mint a gyári contacts, amit megvariáltak. Annyira, hogy a gyári Froyoban ha a contactsban vagyok, és vannak képek is rendelve hozzá, akkor akad scrollozáskor (Froyo CEE, és Froyo FR alatt is). CM7 alatt érdekes módon nem. Gyári programozók kuka, "külső" programozók great. Nekem már ezért is megérte átváltani CM7-re, pedig a fél nap alatt találtam még jópár más okot is.
Most kb ott tartok, hogy ha kijön netán a gyári 2.3.4-es szoft, akkor sem fog érdekelni már -
-
Shyciii
veterán
válasz volvoguy #3047 üzenetére
Erre nem mondhatom 100%-osan hogy tuti fix jó lesz. Sok embernek megy "gond nélkül". Nekem is. Most jön a de... Bár időnként játszom a telón, de közel sem olyan játékokat, amihez nagy kraft kell, tehát pl nekem értelmetlen volt így emelni, tényleg csak a kíváncsiság vezérelt. Ráadásul 800-ról 1200Mhz már az a lépcső, ami a procit is igen csak igénybe veheti, vagyis az élettartama is csökken. Ettől még persze elmehet gond nélkül akár 6 évig is a hardver, de ugye erre is igaz, mint a tuning autókra, hogy a veszély fenn áll
Amúgy nekem pl 52-es Vsel-el ment 1000-en stabilan. 58-al ment 1200-on és 74-el ment 1300-on (de ekkor már nagyon meleg volt a készülék...)
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
válasz Shyciii #3044 üzenetére
Kicsit félek tőle, h 1200Mhz-re húzzam a procit. Most 1000-en van úgy 2 napja 58Vsel mellett, no problem....bátram mehetek 1200Mhzig?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Shyciii
veterán
válasz Moon_Walker #3045 üzenetére
ADW Launcher van benne. Nem rossz, de én nem raknám fel a gyárit. Inkább Launcher Pro, vagy Go Launcher EX.
-
Moon_Walker
tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ki lehet cserélni a CM7-ben a launchert
a gyárira?
Állítólag a gyári az hardware gyorsított, a CM7 meg elég általános launcher...(nem kötelező megadni)
-
szabof1
őstag
válasz hodostamas #3041 üzenetére
Tomi! Még SG3 vagy már Defy?
Én agyonkerestem a MIUI-t, de nem találok benne ilyet. És sajnos (még) a fent linkelt módszer sem működik, pedig beállítottam.
Ugyanez az alap CM7-ben szépen megy.A MIUI-t (WajkIUI-t) nem ezen hiányossága miatt szeretem, hanem mert már 1,5 napja kiválóan működik vele a már "halálraitélt" Lexar 16GB Class6 kártyám !!! Lehet, hogy Wajknak igaza lesz?
[ Szerkesztve ]
-
-
Shyciii
veterán
CM7 RC1-re mennyire érdemes a stock 2.2.2-es szoft alatt Titanium Backuppal lementett játékok és állásait (App+Data) visszatölteni? Lehet ebből gond? Vagy ilyen szempontból nincs különbség a Froyo és Ginger között és bátran nekivághatok?
-
mira72
őstag
Egy kérdés...
Az amit a CM7-be be lehet állítani h a power gombal bontsa a hívást, azt nem lehet WajkIUI romba valahogy belőni? esetleg külső app.al vagy akárhogy? nem lelem beállításoknál sehol.[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
forintuser
őstag
Ismerősöm tud olyat 6ezerért.16 Gb, cl4-es.Én viszont azon gondolkodok, hogy a héten újrarakom az egész telót CEE alapra.Wajk-nak is az van.Csak nem lesz bibi.Nem félsz a 32-től?Dolog hogy oda van írva, de a f@sz se tudja.Én annó csak szívtam vele, igaz valami Amerikából rendelt Kingston cl2 másolat volt.
Holnapkészítést vállalok.
-
Edge
veterán
válasz forintuser #3035 üzenetére
Kingston class4-es karikról csak jókat olvasok, be kéne próbálnod egy olyat.
(bár én lehet egy noname-et bevállalok 32gb-os cl10-est, tutira viszont a kingston-al mennék)[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
forintuser
őstag
Feltoltam az utolsó nighty-t.CM7-s lettem.
Ó azok a szép témák...
De a fagyás nem akart elmúlni.
Holnapkészítést vállalok.
-
Wajk
addikt
nem vagyok én olyan, most vette, biztos lehet jobb is, de azért mégis csak egy kétmagos... ez inkább az Android hibája mint tudjuk, még mindig jobb egy erős egymagos, mint egy alacosnyabb órajelű, de kétmagos ahogy én tapasztalom. A miénkbe elég dögös proci került.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Edge
veterán
Nem, a normál piros M-es van. A nyulas am. egyik fő nightly készítő Epsylon3 avatarja alapján készült.
Land: gz, jaja setvsel megy, azt tudtam mondjuk nem írtam hogy a bootmenüsre értettem sry. Olvastam jókat is 23-asról, de én picit várok még mit hoznak ki belőle, egyelőre maradok a 21-esnél, itt most nekem pöpec minden.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Wajk
addikt
válasz morfondőr #3028 üzenetére
érdemes lehet előtte egy FactoryReset (akár Recovery-ből is), csak a biztonság kedvéért. Aztán mehet az SBF
Land: gratula, nem semmi. Éppen a hétvégén játszottunk multiba egy S2-vel, fel voltam készülve, hogy az Asphalt6 hogy fog pörögni rajta 1000L , hogy utól sem érem, erre elég szépen riceget, szóval volt mosoly ar arcomon.
Van kraft a kis Döfiben
[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Üdv mindenkinek!
Egy gyors kérdésem lenne: jelenleg nordic+CM7 RC1v2 van a telómon. Ha fel szeretném rakni a CEE Froyot és a WIUI-t, akkor elég simán ráküldeni RSD Lite-al a CEE sbf-et, és utána a szokásos dolgokat végigjátszani, vagy kell még valamit csinálnom, mielőtt sbf-et akarnék feltenni?Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Hakkuuuh
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a telefonbeszélgetéseket fel lehet-e venni valahogyan?
Bővebben:
A Total Recall jelen pillanatban csak a bejövőket veszi fel illetve a leírásában az áll hogy valami kínai lokációja tud rögzíteni (Motorola Defy (Chinese mainland version ME525)). Ezt ki lehet valahogy kerülni? Gyári, BLUR-os 2.2-es van fenn!
De megoldás lehet egy másik program is Defy-re, ha valakinek már bevállt az ne tartsa magában!Más:
Olyan hekkelt ROM ami megtartotta a BLUR-os képességeit létezik? (egy igen/név elég, majd jól kikeresem )Köszi a válaszokat!
Üdv
Hardcore4Life
-
szabof1
őstag
Akkor vidd szervizbe és mondd azt nekik, hogy 2.51-ről frissítettél és ez lett belőle.
De előtte még próbálj egy 2.2 CEE flasht, hátha a szerviz nézi és látja is a nyomát, akkor talán hitelesebb a mese.Egy olasz srác egy kiszivárgott nem fixed 2.3.4 felrakása után (amiről nincs visszatérés) így és ezzel a mesével adta szervizbe és garanciálisan megcsinálták neki.
-
szabof1
őstag
válasz Moon_Walker #3020 üzenetére
Na, és hogyan kell kikapcsolni a lock screent CM7 alatt?
-
Moon_Walker
tag
Na, miután megtudtam, hogyan lehet kikapcsolni a lockscreent külön app nélkül,
felraktam a CM7-et.Most mit csináljak?
[ Szerkesztve ]
(nem kötelező megadni)
-
Shyciii
veterán
válasz Shirchy #3003 üzenetére
Nem a vsel értékekkel lesz a baj, mert amíg 62/1200MHz-en használtam, akkor is 3 és fél napig bírta 90%-ban 2G-t használva, maradékban 3G-t használva. Meg persze játékok, telefonálás, sms, telepítgetések, zene. Ráadásul ez még gyári Froyo-val volt.
Én a helyedben feltennék elsőkörben egy battery widget monitor pro progit, ami képes mutatni, hogy épp mennyit fogyaszt a teló az akksiból (mA). Abból már látni, hogy durva értéken mozog-e. -
Land
veterán
Nekem a 23-ai BOOT179-es Nigtlym van. Hihetetlen gyors a Boot idő. Kb. harmada/negyede a megszokottnak. Amúgy OC megy SetVSel-lel és 1350 Mhz-en Quadrantban rekordot értem el: 3515 pont!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Zoja™
őstag
válasz nandris #3007 üzenetére
Felment a CM7 rc1, csak utána recovery-ből próbáltam felrakni a gapps-ot, csak nem a romhoz valót, így bootlopos volt a teló. Azóta meg próbálok stock romokat felrakni rsd-vel, de mindegyik failed-del fogad a telepítés végén, a gyári recovery meg be se jön, csak bootloader-ben tudom bekapcsolni.
-
volvoguy
addikt
Üdv! miért fontos hogy a beállított órajelhez minél kisebb feszt adjunk? Kiméljük az akksit, energiát spórolunk vele? Tovább bírja az akksi?
[ Szerkesztve ]
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Wajk
addikt
válasz Shirchy #3003 üzenetére
írtam, hogy ez túl magas fogyasztás, a SetVSL inkább finomhangolás(!), a TaskManager-el ha nem is lősz ki semmit, de láthatod mi fogyazts és utána esetleg kérdezel. Amúgy nincs bekapcsolva, hogy lásd a rendszer folyamtokat, akkor bármit kilőhetsz. Mondjuk akár a rendszert is, legrosszabb esetben restart.
szóval nézz szét
suti_88: igen
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz Lacopapi #3005 üzenetére
Már megpróbáltam, de failed felirat a végén.
Ha valakine mondana bármit is ez a log:14:14:01, July 25, 2011
Line: 527
ERROR: AP Die ID: 0a10020a120268010000dcff220014:14:01, July 25, 2011
Line: 534
ERROR: BP Die ID: 000000000000000000000000000014:14:01, July 25, 2011
Line: 541
ERROR: AP Public ID: 6411424ebdd17873f2297c3d4de6a42bf5f117de14:14:01, July 25, 2011
Line: 548
ERROR: BP Public ID: 000000000000000000000000000000000000000014:17:39, July 25, 2011
Line: 1309
ERROR: Phone[0000]: Error verifying Code Group 33 checksums. File: 0x10AD, Phone: 0x102D
File: D:\GitProjects2\hdt_windows_flash\flash\code\flashdll\FlashOp.cpp
Device ID: 014:18:02, July 25, 2011
Line: 1309
ERROR: Phone[0000]: Error verifying Code Group 39 checksums. File: 0x4E94, Phone: 0x4E96
File: D:\GitProjects2\hdt_windows_flash\flash\code\flashdll\FlashOp.cpp
Line: 1190
ERROR: Phone[0000]: Flash failed.
File: D:\GitProjects2\hdt_windows_flash\flash\code\flashdll\PST_FP_FlashThread.cpp
Line: 597
ERROR: Flash failure: Phone[0000]: Error verifying Code Group 33 checksums. File: 0x10AD, Phone: 0x102D (Error Code: 31),
Detailed Error Details: Direction of the Error=No Direction, Command Value=4000000, Code Group Number=33
File: D:\GitProjects2\hdt_windows_flash\flash\code\flashdll\FlashHdlr.cpp
Device ID: 0 -
nandris
aktív tag
Szia. Ha bejön a kék led+hangerőgomb le után a boot menü, akkor semmi baj nincs. Kezdd a telepítést elölről. Szabof1 linkjén találsz linket.Keress cm7 boot verziót, és 9mehet rá+ működő gapps. Ha van külső kártya olvasód,kiveheted a kártyát, rámásolod a programot, vissza a telóba, és mehet a telepítés. Vagy egyáltalán meddig jutottál? Mit csinál a teló, vagy mit nem? Nem könnyű téglázni. Ne add fel ilyen gyorsan. Telefonról írogatok, nem tudok közvetlen linket küldeni, csak estére. Vagy valaki küld neked, aki tudja mire gondolok. Az este frissítettem, pár hozzászólással feljebb megtalálod a verziót, 2.2.2 cee re közvetlen mehet.
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz forintuser #3002 üzenetére
Nem kiszivárgott, csak a gyári 2.2-t próbáltam feltenni, miután összeomlott a CM7 2.3.4
Gondolom nem engedi downgradelni, 2.3.4-es sbf file-t nem találok, hogy rsd-vel fel tudjam tenni... -
Shirchy
tag
Előbb a WIUI volt fent ,aztán most a CM7 mert kíváncsi voltam a két rendszer közötti külömbségre. Megpróbálom a minimumra húzni a fesz értékeket,bár a Vsel1-en már nem tudok lejjebb állítani mert akkor kifagy. Megpróbálok még a másik két értéken lejjebb csalni. Task manager-ben miket szabad amúgy kilőni és miket nem?
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
Zoja™
őstag
Csak bootloaderbe tudom bekapcsolni és ezt írja:
Bootloader
09.10Code Corrupt
Battery OK
Ok to Program
Connect USb Data Cable
Aktív témák
Hirdetés