- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
kabelmania27 #6973 üzenetére
Téves, én néhány hónapja ilyet kaptam, amikor modemcserét kértem:
-
Mano66
senior tag
válasz
Rosszul tudod.Most már egy ujabb szürke dobozost adnak.Az is Zhone,új dizánjjal(egyik sarka lekerekitett) .Aki új belépő vagy valami gondja van az már az ujabbat kapja.Ez sem wifis mint az elődje.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
köszi.....
utálom ezt a helyet egyre jobban
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #6900 üzenetére
Értem, meg minden de a fenti számolás így is annyi.
Hogy hozod ki olcsóbban?
Én mindent váltok, nem fizetek a UPC-nek egy forintot sem majd.
-
RPZ
tag
válasz
kabelmania27 #6894 üzenetére
Akkor elsőkörben ezt ajánlanám (leglább tájékozódás céljából) az elégedetlen UPC-seknek
.
Ezért nem értem, hogy papíron miért szarakodnak.
-
choco01
addikt
válasz
kabelmania27 #6869 üzenetére
Szerinted a gyenge le/fel töltési sebességet is kiküszöbölték WiFi esetében?
-
berbatov2
senior tag
válasz
kabelmania27 #6864 üzenetére
A bridge mode azert lenne jo, hogy a sajat routeremet hasznaljam a wlanhoz, es ne azt a modemet pl?
-
berbatov2
senior tag
válasz
kabelmania27 #6860 üzenetére
Elolvastam, de nem ertem
Leirnad roviden mirol van szo?
-
Mano66
senior tag
válasz
kabelmania27 #6846 üzenetére
Nem rossz!
-
berbatov2
senior tag
válasz
kabelmania27 #6830 üzenetére
Szoval a te az L csomagot mondtad ahol 30-as letolteshez gyakorlatban 20 feltoltest adnak.
-
berbatov2
senior tag
válasz
kabelmania27 #6825 üzenetére
Ezt most nem nagyon tudom kovetni, de biztos bennem van a hiba
Akkor az xxl-es csomaghoz milyen feltoltest adnak gyakorlatban? -
seimon
tag
válasz
Pont erről beszéltem eddig is, senkit nem érdekel a gyakorlat, mert akár holnap úgy dönthetnek hogy azt adják ami az ÁSZF-ben van.
Én is 3 felett kapok megabitet a 2,5 helyett, mégis 2,5-öt fizetek, és ennyi. Nem 3 van a szerződésemben.
-
válasz
Viszont probléma esetén ez ügyben reklamálni csak akkor tud, ha az ÁSZF-ben, és/vagy szerződésben lévő határérték alá csökken!
-
poli27
veterán
válasz
kabelmania27 #6807 üzenetére
Nem nagyfeszültségű vezetéken viszik szép is lenne
Maximum az oszlopain
-
berbatov2
senior tag
válasz
kabelmania27 #6780 üzenetére
A hazunk elott magasfeszultseg megy, a masik oldalon sima aram oszlopokkal. A Upc, amikor netet akartam rendelni, azt mondta, hogy csak foldkabelezessel lehet(amit nekem kellett volna fizetni), mert nem huzhatjak a nagyfesz alatt at a rezkabelt. Viszont a TV-t minden gond nelkul megcsinaltak volna.
Optikanal van ilyen szabaly? -
M^xx
aktív tag
válasz
kabelmania27 #6715 üzenetére
Kitöltve!
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #6732 üzenetére
nm. de én csak az árazással és sebességgel nem voltam megelégedve..ügfélszolg+szrelők sos jönnek..de én céges vagyok..
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #6729 üzenetére
Én is kitöltöttem, de szerintem mivel 29-es körzetben élek, te is tudod hogy pontoztam a szolgáltatást
Egyedül az ügyfélszolgálat lehetne "jó", de ilyen fél-1 órás várakozással az is azt a pontot kapta, mint az összes többi.
-
degec
senior tag
válasz
kitöltve !
-
válasz
Kész
-
koháry
tag
válasz
kabelmania27 #6726 üzenetére
Kérdőív done.
-
puma72
tag
válasz
Kitöltve
-
Zsocy155
őstag
válasz
Kész. :-)
-
poli27
veterán
válasz
kitöltve
-
törölt tag
válasz
Kitöltve!
-
berbatov2
senior tag
válasz
kabelmania27 #6692 üzenetére
Persze nem Kali, hanem te linkelted sry érte.
-
asdf_
veterán
válasz
kabelmania27 #6665 üzenetére
poli27 leírta, gondolj bele az erősítőcsere+munkadíj
Es kerdes, hogy csak az erositos resze 650 MHz-s a rendszernek, vagy a kabelezes is (nalunk valamikor 95-ben huztak, legalabbis ez van az oszlopokon), ami miatt hipersavra kellett beszenvedniuk a dekoderes csatornakat anno, mert UHF-en mar nem volt hova rakni azokat, es UHF-en az utolso csatornaknal biza kokadt is lefele a jelszint.
-
Anonymus X
tag
válasz
kabelmania27 #6665 üzenetére
Majd ha nem marad egy előfizetőjük sem a 29-es körzetben
Persze ez szép kis utópia, de talán elérjük egyszer azt a pontot, ahol a UPC feladja a 29-es körzetet, mert már nem fogja megérni nekik.
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #6661 üzenetére
de a upc itt monopol, itt tuti nem a jövedelmezőségen múlna a dolog, hiszen ki ne maradna szolgáltatónál ha más technikán gyorsabbat kapna u.a. az áron..vagy esetleg nagyon esetleg olcsóbban is...csomagban pl..
Szerintem egyszerűen fejlesztés stop van, meg amúgy sem fogjuk megtudni, belelátni a cég belső dolgaiba !mindenesetre akkor is szomorú..évek óta... -
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #6659 üzenetére
liberty= upc
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #6657 üzenetére
ezt mondta ő is igen.. és nem is igényelne akkora melót mint a kábelhúzás most ...tényleg érthetetlen miért nem csinálják..egyeduralkodók a piacukon és ezt sem védik..felfoghatatlan üzletpolitika..és most mindenhogy vesztenek..
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #6646 üzenetére
Sajnos nem vagyok szaki, nem tudtam, hogy az micsoda.
-
puma72
tag
válasz
kabelmania27 #6585 üzenetére
Lap: Z77
Proci: 3770
256mb SSD
1866mhz 16Gb ram.
R9-es Vga
Ez megfelelő?
Nekem ezek vannak. -
Anonymus X
tag
válasz
kabelmania27 #6595 üzenetére
A DÉMÁSZ dologról én is hallottam, viszont az ÉMÁSZ problémáról nem. Ezért is lepődtem meg az alábbin:
(#6587) Zsocy155 válasza meunier (#6586) üzenetére
Én beszéltem degec-el és többek kötött azt is elmondta, hogy ahol ÉMÁSZ vagy DÉMÁSZ szolgáltat, ott nincs remény!
Nem engedik a légkábel kihúzását az övék mellett.
Mert ha tényleg az ÉMÁSZ sem engedné, akkor nem lenne Nagykátán sem T. Legalábbis én így gondolom.
-
Anonymus X
tag
válasz
kabelmania27 #6593 üzenetére
Épp ez az. Akkor ott hogyhogy van T?
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #6589 üzenetére
Ezért írtam!
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #6565 üzenetére
Router nélkül is lehet netezni, az enyém csak akkor van bekapcsolva, amikor a tévén YouTube-ot nézek, kb. havonta háromszor. Ahhoz meg nem kell nagy sávszélesség.
-
puma72
tag
válasz
kabelmania27 #6572 üzenetére
Ez annyiban cáfolandó,hogy nem feltétlenül kell a rooter.
A jelenleg forgalomban levő alaplapok tudják az 1000Mb/s sebességet egy ssd sem megfizethetetlen stb...
Nekem és a legtöbb ismerősömnek adottak a feltételek mármint gép terén.
Igen én is megelégedek az 500-al a jelenlegi 8-hoz képest.
Több 10 éve profitálnak a kiépített rendszerből de fejleszteni senki nem fejleszt! -
puma72
tag
válasz
kabelmania27 #6570 üzenetére
Tudom!
Az a legnagyobb gond, hogy a 29-es körzetben kiépített rendszer már a 80-as évek óta megvan.
Mindenki csak szolgáltatást nyújt rajta, de fejleszteni senki nem akar.
MTT, UPC, stb... Ja és ezért a kiépítésért még fizettünk is anno és úgy árulják egymás között mintha az övék lenne. Pedig a nagy ló... Ők csak szolgáltatás adnak rajta,valójában a lakosság felé (önkormányzat) felé kellene nekik bérleti díjat fizetni.Ez a kiépített rendszer a lakosság tulajdona. Jó lenne ha egy jogász odapörkölne nekik! -
puma72
tag
válasz
kabelmania27 #6567 üzenetére
Természetes.
Mindenhol van még olyan hely na-de itt nálunk igen sok! -
puma72
tag
válasz
kabelmania27 #6565 üzenetére
Ennyi év Drága lassú szar net után mit számít pár 10000ft?
Évekig fizettem a UPC-nek 10000-vagy még az felett is a 12Mb-es netért de ők csak 10-et tudtak adni.
Problémáztam velük érte folyamatosan erre önhatalmuan szerződést módosítottak, hogy nagyon sajnálják de csak a 8Mb-et tudják garantálni.
Kérdem én,: Hol élünk a Kőkorszakban?
A környező országokban fényévekkel előttünk járnak nekünk csak az árak egyeznek velük a szolgáltatás meg Frédi és Bénivel. -
Zsocy155
őstag
válasz
kabelmania27 #6538 üzenetére
Ez igaz, de valami oka van, hogy a 6 Megabitnél 1 mega, a 4 Megabitnél 2,3 mega a garantált letöltési sebesség ugyanannyi pénzért.
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #6509 üzenetére
Még sosem találkoztam vele.
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27 #6509 üzenetére
Facebookon azt írta a Upc hogy feladó oldalon van gond türelmet kérnek.
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #6501 üzenetére
...nem talák ilyen hsz-t.. esetleg megmutatod? thx !
Anonymus X : mesélj Te hogy vetetted be a fegyvered ellenük ?
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #6499 üzenetére
na mesélj de kicsit pontosabban, mikor voltál mit kértél hogy kérted mit mondtál.. hagy tanuljak.. ne egy mondatba!! kössz !
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #6497 üzenetére
vágom.. kis iróniával értettem természetesen! rettentőre érdekes lenne ha valami fantasztikus nagy dolgot ajánlanának fel !
tuti semisemnem lesz !
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #6495 üzenetére
mimicsodát ? ügyfélmegtartó mit ? matricát tollat kv-t? személyt? komoly 1000 ft jóváírást, árcsökkentést?
hogy érted ?
-
puma72
tag
válasz
kabelmania27 #6487 üzenetére
Na ez igen!
Gratulálok a Maffiózó vezetőségnek!
Azt hiszem levelezésbe kezdek mert ezek nem teljesítettek semmit az EU követelmények felé.
Remélem annyi büntetést tudok rájuk hozni, hogy bezárják a boltot.
Eltakarodhatnának a francba, hogy be tudjon jönni más szolgáltató a helyükre.Köszi a választ!
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #6480 üzenetére
?
Egy kukkot nem értettem abból amit most leírtál
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #6472 üzenetére
Csak a TV-t hagynám meg, de azt is csak akkor, ha bronz áron adnák a goldot.
-
válasz
kabelmania27 #6452 üzenetére
Plusz van még analóg adás is...
-
degec
senior tag
válasz
kabelmania27 #6452 üzenetére
így már értem !
-
PAUBEN
tag
válasz
kabelmania27 #6431 üzenetére
oké köszönöm
-
PAUBEN
tag
válasz
kabelmania27 #6429 üzenetére
Több mint 20 éves telefonkábel van a házban, esetleg ez lehet a gond?: Szomszédnak pl jó és unokaöcséméknek is akik nem laknak tőlünk messze.
-
PAUBEN
tag
válasz
kabelmania27 #6426 üzenetére
Linkh :TL-WR1043ND ilyen routerem van és nincs baja jó fajta^^
Merre laksz?4-5 Hónapja mikor bekötötték nem húztak be kabelt hanem a régi telefonvezetékre kötötték, ami jó régi
Talán akkor az lehet a bibi
És néha látom h mikor megszakad a net akkor nincs jel a modemen.
Eleinte csak ritkán volt , mostanában pedig szinte mindennapos , valamikor nap közben is nem csak este. -
PAUBEN
tag
válasz
kabelmania27 #6424 üzenetére
Nem sajnos, és meg a sebesség is rosszabb
Bár ma már jó, de sűrűn megszakad , az miért lehet?
-
koháry
tag
válasz
kabelmania27 #6415 üzenetére
Nem a mai napról van szó, úgy általában jelentkezik a hiba pl. ha fúj a szél.
-
Mano66
senior tag
válasz
kabelmania27 #6409 üzenetére
Közel duplája a kábeltv-nek.Most majd csökkenfog mert a nagyobbik fiam elköltözött ma a barátnőjével.Vitte a tv + a müholdvevőt.Mennem kell majd lemondani a 4.mediaboxot.Vagy van lehetöség,hogy használja máshol is a 4.kártyát?Akkor nem kellene új szerzödést kötniük.
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #6394 üzenetére
De
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #6409 üzenetére
Mint az adsl upc-vel. Drága és lassú.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27 #6406 üzenetére
Komjátival a hernádiak nincsenek megelégedve.
-
Mano66
senior tag
válasz
kabelmania27 #6406 üzenetére
UPC.Thor 0.8W.A Komjáti kábelnet-ről nem tudok mondani semmit,mert nem probáltam és nincs is az ismerőseim között aki használná.Árban egy kicsit drágább mint az UPC igy nem versenyképes.
-
Mano66
senior tag
válasz
kabelmania27 #6401 üzenetére
Az erősitő nem jött be.Volt olyan csatorna amit jó szintre emelt,de inkább a töbséget olyan szintre,hogy már bezavatra az adást és rosszabb lett a kép minőség mint elötte.Probálkoztam mindennel,hogy ne keljen váltani mert a négy beltéris rendszer elégsokba került mire kiépitettem.De inkább előbb tettem volna.
-
Mano66
senior tag
válasz
kabelmania27 #6399 üzenetére
Négy tv-t már nem birt a bekötés.Kevés volt a jelszint.A digitális csatik is sd minőséget produkáltak ez miatt.Igy maradt a tányéros quad fejjel.Drágább de igy szép a kép és joval több csatorna amit nem nézünk.
-
Mano66
senior tag
válasz
kabelmania27 #6397 üzenetére
Tudom,hogy rendben van!Csak azért raktam ki,hogy van hely ahol tudja a beigért csomagot a monornet.Igaz örülnék ha nem ADSL lenne már,de itt hernádon esély sincs,hogy legyen más.A kábeltvből is csak egyfélét lehet választani(Komjáti féle),igy alternativának csak a tányéros jöhet szóba.Az is van felrakva.
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #6391 üzenetére
Ment a seed szerintem
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #6383 üzenetére
Nincs
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #6373 üzenetére
2,5 / 0,5 Mbit/s
Most gondolkozom azon, hogy megváltoztatom kicsit a csomagom 1 év új hűséggel, 8 mbites internetre.
Feltéve ha még mindig adnak jó ajánlatot. -
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6373 üzenetére
Sosem volt 52 alatt!
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #6335 üzenetére
Nekem most 11 megas adal szolo 4000 ft. Nincs mas szolgaltatora lehetosegem.
T ahogy latom 10 megaval 5400 lenne ha kiepitenék. Ez nem eri meg.
Nyilvan az arany 18 megas max upc sebesseg mellett sem javulna T iranyaba...Ha gyorsabb netet akarok akkor majd valtok t-re de addig dragabb T ennyi.
Hd-sd kerdesre: nalam eg es fold a kulonbseg a normal digitalis es a hd adók kozott. Pana plazma.
-
válasz
kabelmania27 #6354 üzenetére
És mert esetlegesen az internet sebességedet is lelassíthatja, és mert nem megfelelő kapacitás esetén főként csúcsidőben kockásodhat, és mert még optikán is korlátozzák, lásd egy időben nézhető HD adások száma, stb...
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6338 üzenetére
Én saját magamhoz nézem. Én jobban jártam a T-vel.
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #6333 üzenetére
Koszi.
Eleg draga.... -
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #6327 üzenetére
Mennyi ott a 120-as net?
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6320 üzenetére
Ja ja működik volt kint ma a szerelő, én dolgozom még most is, nem voltam otthon de asszony azt mondta jó.
Közben megtudtam a modem belépési adatait, holnap összehozom az Ap routerrel, legyen már a 120 mega, a 120 mega!Köszönöm a sok segítséget.
Akit érdekel a további területeken lesz elérhető hamarosan az optikai hálózat:
Tápiószentmárton
Bénye
Ócsa
Káva ( ebbe nem vagyok biztos )és egyre nem emlékszem, gyorsan sorolta a szerelő tegnap!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6315 üzenetére
Nem néztem meg előtte, csak azt hittem gigabites, akkor összehozom a Huawei-el az ap routert és kész!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6313 üzenetére
Nekem csak 8-at tudnak biztosítani, de tudod, hogy ez nekem eleve kevés!
Viszont router után csak 90 mega jön a 120-ból Tp link TL-WR941ND
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6311 üzenetére
Már azonnal megtörtént, azóta leadtam a upc-s modemet is, a csajnak volt egy gyenge próbálkozása, hogy kedvezőbb árért nem maradnék? Mondtam neki, hogy olyan kedvezőt te nem tudsz mondani, ha csak nem ingyen van!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6307 üzenetére
kábel probléma van újraindítottam mindent, átdugtam másik portba is, ott sem megy. Ahogy elmentek megállt a kép azon a tv és ennyi. Ha lenne olyan hosszú kábelem, nem is jelentettem volna hibát, de nincs, így várhatok.
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6297 üzenetére
Na basszus így már világos!
Köszönöm! Majd két év múlva okosabb leszek!
Elnézést a tudatlanságomért, eddig a kábel tv volt az Isten, meg az adsl!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6295 üzenetére
Mindegy majd megoldom. Bár nem értem, hogy ha van beltéri minden tv-hez, akkor miért kell elöször a hgw-be csatlakozni és onnan a beltéribe!?
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6284 üzenetére
0 volt a tájékoztatás. Elolvastam, megrendeltem!
De köszönöm!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6281 üzenetére
Egyértelmű!
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27 #6277 üzenetére
Rezesek miatt a leg kisebb adatok vannak kint ami meg rézen. Nehéz kérdés olvastam olyat is hogy a hálózattól függ ha az bírja pl optika akkor kap 50 et. Pasz nem tudom.
-
wmati
addikt
válasz
kabelmania27 #6274 üzenetére
Elméletileg 10 et kap de volt aki azt írta hogy csak adminisztrációs dolog és akkor ő 50 et kap.
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6272 üzenetére
Nyilván én sem vagyok saját magam ellensége, de az unokatestvérem sem állt igazán úgy hozzá, ahogy kellett volna, miután kiderült, hogy rendeltem. Ment a huza-vona, hogy majd törli a megrendelést stb... aztán ő mondta, hogy majd ha lejár a hűségem. Könyörögni nem fogok neki.
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6270 üzenetére
Rendben, akkor mindent ugyan így, mint most! Kivéve a pppoe-t!
Köszönöm!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6266 üzenetére
No igen, ki is jött belőle az üzletkötő, átakart téríteni a t-mobilhoz, de sajnos 1998 óta telenoros vagyok 6 telefonszámmal a nevemen ebből 5 előfizetés, inkább maradok!
Nekem csak az internet számít 1000ft plusszért 15x gyorsabb netem lesz, semmi más nem érdekel. A mostani tv műsörok színvonala elég kiábrándító, néha nézek egy kis Discoveryt vagy valami sport műsort, de ez is maximum egy hónapban egyszer kétszer fordul elő!
Van esetleg amit tudnom kell az optinetes modemről?
Jelenleg egy tplink router van a upc-s modemmel és egy ap router, a jel javítása érdekében. Valamit másképp kell csinálni a T-s modemnél?
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6264 üzenetére
Most derült ki, hogy az egyik unokatestvérem T-s üzletkötő, ezt az egész hacacárét féláron is megúszhattam volna a kedvezményével, de majd 2 év múlva!
Nem baj eddig is össze volt kötve a pc-vel a tv, akkor ez nem fog változni!
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6262 üzenetére
Engem nem, mert nem nézek tv-t! A család többi tagjának elmondtam, hogy mi a dörgés, majd ők veszekszenek ki nézze hd-ba a műsort!
A mostani beltériken sem lehet még usb-ről filmet lejátszani?
-
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #6243 üzenetére
Azt nem értem, nálam miért 18/1 és nem 18/1,5?
Azért nonszensz, hogy tőlem 400 méterre a haverom 200/100-as netért kevesebbet fizet, mint én a fent említettért. -
BBéci
legenda
válasz
kabelmania27 #6240 üzenetére
Inkább Digi lenne. Mellettük labdába sem rúghatna egyik általad említett bagázs sem.
-
seimon
tag
válasz
kabelmania27 #6240 üzenetére
Nem feltétlen, mert konkrétan a Berotel volt a szórólapokon + új céget is bejegyzett.
Eddig intelcom volt, aki kiépített elvileg a Berotel egy új cég.(a kettő ugyanaz csak két külön cégnév.)
http://berotel.hu/szolgaltatas/
http://berotel.hu -
Anonymus X
tag
válasz
kabelmania27 #6236 üzenetére
Légkábeles.
-
Anonymus X
tag
válasz
kabelmania27 #6234 üzenetére
A starthoz képest ezek a többletek: Film mánia, MTV, Discovery Channel.
-
Anonymus X
tag
válasz
kabelmania27 #6232 üzenetére
Analóg startról van szó. De bekötés óta mintha több csatorna lenne, mint ahogy anno ezt a kifutott csomagot hirdették.
-
bigdady
nagyúr
válasz
kabelmania27 #6218 üzenetére
Egyelőre
-
Burrit
tag
válasz
kabelmania27 #6215 üzenetére
T-komos haverom is szabin van!
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Tomato firmware
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest