Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Csak sajnos pont nem fért bele a Gotthard + passzív tápegységem egyszerre. Én úgy számoltam, hogy pontosan passzra bemennek egymás mellé, de sajnos 1,5-2 centiméter hiányzik. Valahogy így nézett ki a dolog. Ekkor kicseréltem a hűtőt egy Xigmatek Apache-ra. Ezzel már befért minden, viszont ekkor meg a csendről kellett lemondanom.
-
Dani_kp
addikt
patomi és Pete55555: valóban, 7 mm akart lenni
.
Viszont ha 7 mm vastag a plexi, akkor úgy már mindjárt más, akkor nem lóg ki a távtartó csavar sem.ViZion: a 7 mm vastagság fából pedig szerintem kell, illetve az elfogadható.
Nyilván el kéne mennem megnézni és utána dönteni (anyagvastagságot) illetően, de alig van mostanában időm.
A fa azért lenne egyszerűbb, mert mint írtam van egy asztalos haverom, ott minden megvolna hozzá és 2-3 nap alatt szerkezet kész lenne.
Mivel magához a ház összeillesztéséhez nem szeretnék túl sok csavart használni (max. 8-at), így fém esetén hegesztés jöhet szóba még fánál lehet ragasztani is. Előbbi lehet, hogy tartósabb volna, de oda precíz és szép varrat kell.szerk.: szép lassan lebeszélem magamat a fém anyagról
.
-
"folyató" fúrással megoldható a menet, de a vastagsággal nem tudok megbékélni én sem. 7 mm már nagyon vastag ám fémből! 3-as sztem még esztétikus esetleg, ha hátfal+alaplapi tálca is ez lenne.
-
Dani_kp
addikt
A ház elejét elcsúfítaná a ventilátor...mondjuk, ha matt fekete lesz a ház, akkor egy fekete venti, szintén fekete porszűrővel nem lenne annyira feltűnő.
Még gondolkodom rajta. Sajna nem vagy egy nagy mágus a ehhez a google sketchup-hoz, akár mennyire is egyszerű. Így vér profi művet biztos, nem tudok benne készíteni.#1169 Pete55555: a táp előrehelyezése nekem is eszembe jutott, inkább legyen kicsit hosszabb, mint alacsonyabb. Megcsinálom, ilyenre és olyanra is. Plusz az oldal és előlapra való hdd + ssd rögzítésen is gondolkodtam.
Ami fix, hogy egy 120-as vagy egy 100 mm-es légkavaró lesz hátra felrakva.szerk.:/I] de először is megnézem, mit mutat 300x190x300 mm-es méretben.
-
imibogyo
veterán
Igen én is azért vettem anno U2-t. Bár egy kicsit anno megbántam az ITX-re váltást, mert egy elég komoly konfigot "dobtam ki az ablakon". Ha megvettem volna az U3-at, ami alig lett volna már csak nagyobb, mint az U2, minden maradhatott volna.
Most egyelőre jó az a ház, ami van (már csak le kellene pácolnom, lakkoznom, és már megvettem az oldallapnak valót is, csak be kellene szabni). Az előlapot is újra kellene marnom, mert az előzmény-ház miatt, amiből ez készült, vannak rajta olyan lekerekítések, amiknek nem kellene ott lenniük. Ez körülbelül U2 méretű, egy picit kisebb annál és belemartam az aljába egy 3,5-ös merevlemez-helyet, az SSD pedig belül van.
-
imibogyo
veterán
Ez majdnem úgy néz ki, mint a volt házam.
Csak persze más a belső elrendezése. -
-
-
imibogyo
veterán
Nem. Én csak alakítottam rajtuk, hogy passzoljanak a nyílásba.
Warehouse-ból szedtem őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Politikai mémek
- Fujifilm X
- Már készül a Warhammer 40,000: Space Marine III
- Spórolós topik
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Zalman ZM-1200-ARX, ATX, 1200W, 80 Pus Platinum
- EVGA SuperNOVA 1600 G2 1600W 80 PLUS Gold Fan-Stop 120-G2-1600
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- Ultramegabrutal EVGA1600w T2 80 PLUS TITANIUM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest