- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Mármint oprendszert? Az attól függ. Amikor melóból dobok be valamit az Win 7. Amikor otthonról az Xubuntu.
SZERK: basszus a rendert, rendszernek olvastam.
Renderből semmilyet, még csak exportot sem. Ahogy az ablakban látszik a modell azt mentem le képernyőmentéssel és kész. Nem szeretek felesleges dolgokba időt ölni, a kevés szabadidőmből. A kész produktum nézzen ki valahogy a többi nem számít.Régebben odafigyeltem erre is (egyik és itt a másik), de mióta meg van a gyerek meg minden, azóta sietni szoktam a tervekkel.
-
patomi
őstag
Igaz, csak én a VGA helyére 3,5" vinyót plusz egy 2,5" SSD-t szeretnék tenni és az alaplap előtti kivágást is meg akarom szüntetni. Alul kap 1db. 120mm-es ventit és kész. Még egy slim ODD jó volna ha beférne valahogy, de ha nem hát nem.
(#938) imibogyo Ezeket a ventiket magad modellezted? Elég jól néznek ki.
-
s3toraph
senior tag
Nem tudok róla, megrajzoltam egy hatszöget, make group, aztán másolgattam ctrl+move-al, majd amikor meg lett egy sor, make group, lemásoltam amennyi kellett bepozícionálva, aztán feloldottam a csoportba foglalásokat, kitöröltem a benfoglaló anyagot a hatszögetböl és adtam a lemeznek vastagságot.
Ma nem.
-
s3toraph
senior tag
Szia!
Majd belinkelem inkább a fájlt, úgy körbe tudod nézni 3D-ben is, jobb mint képekröl.
A mesh rácsot megcsinálni 1-2 óra max., ha tudod a méreteket. Mivel nekem ki kellett mérnem mindent és kísérleteztem a lyukméretekkel is, plusz átvariáltam hogy 12 és 14 cm ventinek is legyen anyagdarab furattal mert az istennek sem akart odaesni a rácsozat, így kb. 2 délután volt. -
s3toraph
senior tag
Jó lesz ez, ahogy beszéltük hogy a tápot és a VGA-t megcseréled, és lesznek még kivágások két oldalt.
No mutatok már valamit, min ügyködöm, már majdnem kész, két printscreen róla:
A kivágások ilyenek lesznek. A tetőre tőled loptam az design-t.
Beszívó oldalon lesz a bitfenix (230x200x25mm), oda lehet majd rakni 2x 12cm vagy 2x14 cm ventit is, ha úgy akarja az ember.
Tető nyílni fog, eleje nyílni két részben (előlap még nincs kész), oldallai alsó rekesznek két oldalt lenyithatóak lesznek. Lényegében a legutóbb posztolt printsceen-jeimen látható tervet módosítottam hogy a hdd csatornához beférjen 14 cm venti elöl és hátul, valamint most már ATX lap is be fog férni, megnöveltem a méretét 360x360x400mm-re.
-
imibogyo
veterán
Igen ez bitang jól néz ki. Még én is agyalok egy ilyen "ultravékony" ITX gépen, csak most már lassan döntenem kellene, mert hétvégéig még a marópályákkal is el kell készülnöm, ha akarok valamit alkotni.
s3toraph: nem a méretek a bajok, hanem az, hogy hogyan is fog kinézni. Szeretem belepróbálni az adott alkatrészt amikor kész vagyok valamivel, hogy hogyan fest, mert sokszor ami a terven jól mutat az a valóságban nem, vagy fordítva, csak most szimplán nincs pénz csak ezért venni egyet. Egyébként én max. 200-as ventiben gondolkodom. Úgy látom, hogy 200-as ventit alapul véve mindenhol ez a felállás:
- 200 mm a lapátok körüli perem átmérője
- 154 mm a csavarlyukak középpontjai közötti távolságEz így van a Bitfenix-nél és így van az AeroCool-nál is. Tehát gondolom 200 mm-es ventire ez lehet a szabvány.
-
imibogyo
veterán
Sajnos passz. Nulla tapasztalatom van ilyen kisméretű házakkal. Vagyis nem, mert anno csináltam egy 10 centi magas ITX kuckót, de az megrendelésre ment egy gyárilag passzív alaplaphoz. Azt nem tudom, hogy ezt utólagos hűtési megoldásokkal hogyan tudod kivitelezni. Amúgy a táp hova fog elférni, egy akkora kártyának? Vagy az kívülről kapja a kraftot? Láttam az ITX topikban a tápos kérdéseidet, de elnézést nem nagyon figyeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest