- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
#75128832 #1152 üzenetére
Alut csodálatosra lehet polírozni, majd eloxálni kell.
...lustaságod odáig nem jutott el, h vegyél fél littyós ásv. vizet?
Vízautomatákkal baj szokott lenni, h nem lehet rendesen kitakarítani, bacikok telepednek meg itt-ott. Golyóscsap ronda. Nem a renderen, hanem IRL. -
imibogyo
veterán
válasz
#75128832 #857 üzenetére
Ezt én értettem, de ez az én szememben egy (nagyon idézőjelesen) "nem létező probléma" megoldására törekvés. Ha soha nem fog 1/1000-ed milliméteres pontossággal dolgozni, akkor miért is zavarja, ha ott már nem pontos a program?
Egyébként most csak azért is megpróbáltam reprodukálni és nem tudtam. Pedig sokkal nagyobb hosszakkal próbálkoztam. És egy-milliomod mm-nél is pontos volt a program. A szöget úgy választottam meg direkt, ahogy ő, vagyis 17,021 fokban állnak a vonalak.
Ja és köszi, hogy szóltál. Még nem volt vele időm foglalkozni. Megszűntettem a google-s képmegosztásaimat, mert a tököm teli volt vele. Helyette visszatértem a Skydrive-os mappámhoz, csak még a linkeket nem cseréltem ki. Talán ma éjszaka meg oldom majd.
-
imibogyo
veterán
válasz
#75128832 #812 üzenetére
Szinte minden a Sketchup Warehouse-ból jön, maximum alakítok rajta az én ízlésemnek megfelelően (lásd kék ITX házban a színek). A lényeg, hogy ne specifikusan keress. Tehát ne Noctua NH-D14-et keress, hanem "cpu cooler"-t, "noctua"-t, vagy csak simán "cooler"-t. Így ugyan nagyobb találati halmazból kell válogatni, viszont szinte mindig megtalálom ami kell.
Illetve még ott van az SCC honlap, ami direkt PC-s sketchup modelleket gyűjt.
Közben haladok az ITX tervemmel. Hétvégéig be akarom fejezni, mert végre hazajutok a műhelybe és szeretnék valamit alkotni, mert elég viccesen néz ki az ITX lap a batár nagy házban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Házimozi belépő szinten
- Alkoholista nevelde
- iPhone topik
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest