- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZrogNV
tag
válasz
nyunyu #18352 üzenetére
Nem nagyon szeretném szétvágni a kábeleket, a házat most vettem (nem garanciális) a tápot pedig most adom el.
Gondoltam megnézem a LED-et, de sajnos rá van ragasztva egy zaj védő szivacs.Ez a LED hub amibe be van kötve az összes LED.
Ilyenkor mi a teendő, ha mondjuk a LED hibás? Le kell tépni a szivacsot?
-
And
veterán
-
nyunyu
félisten
Kozben Lomex katalogusban talaltam megfelelo muanyag hazat 8.4+afaert 1000 db-nal, plusz belevalo tuskeket 2.4+fa 5000db-nal.
-
Mr-Pamacs
senior tag
"Mivel a gomb annyit csinal csak, hogy egy 3.3V-s labat egy pillanatra rovidrezar a folddel, igy teljesen mindegy a polaritasa."
Szerintem ez nem teljesen igy van, nem hiszem h jó tenne ha a 3,3V-ot (pozitív) összezárná a földel (negatív). Vagy a lapnak lenne annyi vagy levágná a táp biztosítékát.
Ez csak egy sima pillanatkapcsoló aminek az egyik végén folyamatosan pozitív van, bekapcsoláskor pedig "továbbmegy" a másik szálon behúzva egy relét, ...
Teljesen mindegy hogyan dugjuk rá a power és reset gombokat.Max esztétikai fontossága lehet.
Ledeknél már számít a + és -.
Ha tévedek javítsatok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest