- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
Vedd a kezedbe a motort! Forgasd fionam a tengelyet meg mindegyiknek es ird le mit tapasztalsz. 1. verzio: ''Ha megforgatod a tengelyét finoman, érzed, hogy sok kis pozíció van egymás után. Megforgatod és mintha akadozna.'' by PePPeR
2. verzio: Rendesen forog semmi fentebb leirt nincs
Az osszeset tekergesd meg pls es ird le mi volt!
Koszke! -
hummerdikk
őstag
UP!
-
hummerdikk
őstag
Ne aggodj engem is csapott mar meg az aram
Alkatreszeket a pakambol kifojolag nyirtam ki
A pakam: Bővebben: link ---> Beallitason nem kell nevetni!!!!!!
Mod: Felvettelek!
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
válasz
MCGaiwer #1253 üzenetére
Szia!
Itt van egy jo kis kapcs rajz!
Bővebben: link
+ egy 500W-os
Bővebben: link
De szerintem neked boven eleg a 160W is, de en legutobb lattam az InterSparban is kocsiba valot. Erdemes egy kulon tapot epiteni neki.
Mod: Az elozo hszembe: De lehet kapni szamkodos kapcsolot is! (tudjatok olyan mint ami a tanari ajtajan van es ha beirod a kodot nyilik az ajto. Na olyanra gondoltam) Es ha egy ilyet is berakok az nagyon durva lenne. Beirom a kodot es indul a gepCsak ez mar tul sokba kerul sajna... (egy jobb olyan 4e tol indul...)
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
Szia!
A kulcsos kapcsolo az mar reg itt pihen az asztalomon, nagyon szepen nez ki. Olyan mint a normal zar kicsinyitett formaban! Ne a regi gephazasra gondjol. Ehez 2 kulcs van es ha elhagyod oket akkor cserelheted az egeszet egybe ujra300 ft volt a helyi elegge draga boltban... De megerte! Mondjuk az elektrokonthaban ha jol lattam az arlistat 100ft korul van.
Ventivezerles: LM317T regebben csinaltam egy 7805os aramkort, de csak kabelekkel osszetekertem. Utana a ''csodapakammal (by hank)'' beforrasztottam egy probapanelbe... Kuka lett a vege, nem szabaly ez mukkot se.... LM317T vel is ez tortent.... Rajottunk mar egy par emberrel, hogy megsutottem a szilicium reteget az ICben a pakammal....Uj pakara nincs keret, de igy meg nem tudok haladni.... Milyen pakat ajanlottok?
LCD: En mar tudom milyen lesz!
Ui: Van MSN-ed vagy Skype-d vagy ICQ-d?
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
Lenne par otletem. Nem tudom mennyire lehet megvalositani oket. Ehez szeretnek segitseget kerni!
Otleteim:
-Erintokapcsolo power gombnak(ehez kellene kapcs. rajz)
-Beiktatni az erintokapcsolo es a gepbe meno egyik kabel koze egy kulcsos kapcsolot(arra az esetre kell, hogy ha elmegyek taborba, ne tudjak bitorolni a gepemet, mert sajnos voltak mar ebbol eleg komoly kareseteim is...)
-Teljes ventillator, pumpa es miegyeb vezerlo
-LCD kijelzo
Es most igy hirtelen ennyi
Elore is koszi a segitseget!
ui: Meg lenne egy asztali vezerlo, tudjatok, nem kell lehajolni Power es Reset es egyebek miatt.
[Szerkesztve] -
hummerdikk
őstag
válasz
ArthurMiller #1203 üzenetére
En is gratulalok!
-
hummerdikk
őstag
Meg 1 kerdes:
Mekkora ellenallas kell ahoz, hogy egy piros ledet meghajtsak 5V rol? -
hummerdikk
őstag
Sziasztok! Lenne egy kerdesem! Most tervezek elolapi paneleket!
Milyen kabeleket ajanlottok a panelen belul hasznalni? pl: Szalag kabel stb.
Jo lenne ha minnel kisebb helyen elferne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest