- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
Köszi! Najo nemakarom h kihulljon a hajam, maradok a sima szines neonnál..nemkell UV
Ha jolsejtem ez a dugaszon az output értek aminek 12V nak kell lenni, eddig ok, a mA-re kell figyelni h mennyi legyen? vagy a kettő egyenesen arányos?fúú nagyon régvolt már elekrotechnika órám
Ha megvettem akkor hogyna tudom az inverterre kötni?
A neonok meghosszabitása - mit mondja az eladonak mien vezetékre van szükségem? Gondolom a sima szétvágom, leblankolom, ''összekötöm'' leszigetelőszalagozom megldás elég ugye?bocs a buta kérdésekért...
Kösznöm előre is
[Szerkesztve] -
Hooper
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hogy Neon fénycsövet ha veszek inverterrel 1ütt akkor hogy tudnám (mien átalakitoval) 220rol üzemeltetni?
Valamint tapasztalabéli kérdés? Ha 2 UV neont mondjuk a szobában raknám ki valahova (30 cm) akkor van annak ereje h a reagáns dolgokba életet lehelljen? nem nagy a szoba, és nemakarok discot csinálni, h felrakjaka sarokba 1 120cmes ipari neoncsövet
Ja és persze a neonokat tudom e valahogy meghoszabbitani h messzebb rakhassam az invertertöl...(max 2méter).
Köszönöm elöre is! -
Hooper
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne hogy Neon fénycsövet ha veszek inverterrel 1ütt akkor hogy tudnám (mien átalakitoval) 220rol üzemeltetni?
Valamint tapasztalabéli kérdés? Ha 2 UV neont mondjuk a szobában raknám ki valahova (30 cm) akkor van annak ereje h a reagáns dolgokba életet lehelljen? nem nagy a szoba, de nemakarok diszkot csinálni, h felrakjaka sarokba 1 120cmes ipari neoncsövet
Ja és persze a neonokat tudom e valahogy meghoszabbitani h messzebb rakhassam az invertertöl...(max 2méter).
Köszönöm elöre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- MotoGP & WSBK
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest