- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
válasz
MarioAna
üzenetére
Legegyszerűbb a dekopírfűrész, én azzal csináltam. Utána reszelővel szépen ki lehet igazítani. TV dekopír van 3-4k-ért, és még sokmindenre lehet utána használni. (gyengébbek kedvéért TV = Tesco Value
)
Fúrógépbe hiába fogsz vágókorongot, annak kicsi a fordulata hozzá. Olcsó még a levegővel működő csiszoló, de nemhiszem hogy akkor kompresszor is lenne otthon. -
mr_ricsi
veterán
válasz
MarioAna
üzenetére
"RivaTuner azt hiszem tud olyat, h kiírja a hőmérsékleteket az egyik sarokba"
Ha jó a játék, úgysem veszed észre, bármi legyen is kiírva.
És mivel egy ember 1000 alkalomból átlagosan 7x téved, te sem kerülheted el a sorsodat, és valamikor biztosan el fogod felejteni átkapcsolni.
Ilyen feladatot emberre bízni NEM SZABAD! -
shtml
őstag
válasz
MarioAna
üzenetére
Aha, ezek szerint már próbáltad - ez így elég szar helyzet. Én az "forogna" szóból azt hittem, csak ettől tartasz.
Akkor tényleg csak egy hőmérsékletfüggő szabályzó lehet a megoldás, szerintem ilyet lehet kapni a hazai modderboltokban is, de nekem most nem jut eszembe egy szem.
A kártya hőtermelésétől függően előfordulhat, hogy 5V-on hajtott ventilátornál is túlhevülhet a chip - ha tönkre vsz. nem is megy, de fagyás előfordulhat. A másik dolog az, hogy ha a ventilátor beporosodik - márpedig üzem közben egyre több por kerül a belsejébe is -, akkor előállhat egy olyan helyzet, amikor 5V-on már nem indul el.
-
shtml
őstag
válasz
MarioAna
üzenetére
A 2 pines ventilátor még nem jelenti azt, hogy állandóan teljes fordulatszámon fog pörögni. Ha nem gyökér a gyártó, akkor ismeri a kártyára szerelt ventilátor feszültség/fordulatszám karakterisztikáját és eszerint adagolja a feszültséget. A szabályzás meg úgyis a hőmérséklet szerint történik, nem a fordulatszám szerint. Persze ha lusta volt a gyártó, akkor lehet, hogy végig maxon pörög, de kétlem.
FuckeR19:
Az is megoldható, persze. Most nincs időm foglalkozni vele, holnap utazom Anyámhoz, meg ezekre az effektekre biztos van céláramkör is, amit viszont én nem ismerek. Mikrokontrolleres megoldás drágább, viszont gyakorlatilag bármit meg lehet vele csinálni, olyasmit is, amit a céláramkör nem tud. Ha visszajöttem, akkor majd gondolkodom rajta.Szerintem simán a hangkimenetre kell kötni. Hangmagasság szerint változó színekre gondolsz vagy olyanra, ami a videón is volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)