Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
addikt
válasz
Balint133
üzenetére
Szevasz
Kösz szépen az infót! Sokat próbálkoztam már inverterek és kisfeszültségű neoncső előtétek készítésésvel, de nekem is melegedtek elég rendesen, ugyhogy nagyobb teljesítményűt nem is sikerült készítenem.
Nem tudom, ez az áromkör tranzisztoros e, ha az akkor tirisztorral kellene kipróbálni, persze annak más meghajtás kell valószínüleg, de annak sokkal kisebb a belső ellenállása, így az mindenm bizonnyal kevésbé melegszik. A tekercs persze attól még melegszik, esteleg ha tul van méretezve, akkor melegszik csak kevésbé.
Ehez a megoldáshoz GTO tirisztor kellene, amit ki is lehet kapcsolni áramkörből, nem csak be, de még nem próbáltam meg ilyet szerezni, nem tudom, hogy az alkatrész katalógusomban szerepel e így.
Én egyébként ferrites fazékmag trafót szoktam használni, azt könnyebb megtekerni, mint a toroid magot.
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest