- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
-
mexel
veterán
válasz
4Grider #47843 üzenetére
Pedig nagyon kellene intéznem de fogalmam sincs hogyan, ezt a számot nem veszíthetem el
Ha valaki tud konkrét intézési módot linkekkel, pontos leírással megköszönöm, jöhet priviben is. Ne csak a nyomtatványt, az megvan, de nem tudom kinek kell eljuttatni, ki írja alá stb stb.
-
mexel
veterán
Ha ezt a nyomtatványt kitöltöm kivel és hol kell aláíratni és hová kell eljuttatni? A Telenortól jött anno sms-em de nemhívtak. HNagyon fontosez a számom de sehol nem találok semmit mit kellene csinálnom. FB-on nem találom mit kellene csinálni, pedig csináltam egy profilt hogy ott is megnézzem.
Ha felhívom a telenort nem lehet ott intézni valamit? -
juve600
nagyúr
[link] nem rossz árak
-
petir
senior tag
válasz
4Grider #47832 üzenetére
Figyelj Nekem sincs FB-m. Csináltam Szabó János profilt jelentkeztem a csoportba és így értesülök ami úgymond fontos. Egyébként innen PH-ról tudtam meg , hogy visszakerül a nevemre aztán ránéztem FB-re.
Szóval nem , nem kell céges profil ha nem akarsz...elég Szabó János
Elnézést a Szabó vezetéknévűektől és elnézést a Jánosok-tól 😀(#47834) yanna válasza
Facebookon a csoportjukban -
kurtuzov
senior tag
válasz
4Grider #47832 üzenetére
De jó. Akkor mi is várhatunk hasonlót a céges adatmegosztós korlátlan előfizetéseinkre?
Megkeresés e téren semmi. De most két Digis szám megy vissza EQ hoz, illetve már csak szerencsére az EQ közvetítésével a Tnorhoz, így rákérdezek a többire is.
FB céges profil - az kéne még... -
mapege
csendes tag
Amúgy most akinek EQ adatmegosztója volt az bukta a megosztót?
-
martonl
senior tag
válasz
Dracula72 #47825 üzenetére
Köszi! Amit írsz, az a "klasszikus" társkártya külön hívószámmal, saját tarifával. A MultiSIM és a Tandem tkp. "klón" kártyák, a Tandem csak a főkártya adathasználatát klónozza. Tehát routerbe, mifibe stb. tehető és 4-500 forint volt a havidíja. Azért volt, mert már csak bizonyos flottákhoz adják. A multisim meg mindent klónoz, ha jól tudom, tehát pl. ha hívnak, az a SIM is kicseng. Szerintem a Netfone-on keresztül ezek nem elérhetők, mert különben csak fent lenne a honlapjukon.
-
csacsi67
addikt
válasz
Dracula72 #47825 üzenetére
Ma délután hivtak a héten postán küldik a kártyát péntek délelött rendeltem meg az online felületen minden olyan szolgáltatás müködik ami a telekomnál. Kiváncsi leszek hogy a net sebbeség lesz -e korlátozva .
Mert nálam ez korlátlan 6000 forintos voda nem az igazi . De üfsz meg aszt mondja nincs korlátozva rajta semmi. -
törölt tag
Üdv !
iQpro voda adatkártya árak vannak táblázatban valahol ??? Hűséget kell válalni ?
Semmi infót nem találok... -
Dracula72
senior tag
válasz
martonl #47816 üzenetére
VoLTE, VoWifi is van.
Multisim féle a [Társkártya] .
Internet hang opció nélkül nincs. -
tibor23
senior tag
Annyi hátrányt látok ebben a netfone flottában, hogy a legkisebb csomagban az a 200MB net nagyon kevés, 4GB-nál meg 2000-et ugrik a havi díj. Ehhez nem lehet még opcionálisan plusz netet venni? Persze értem én, hogy ez már túl szép lenne.
-
tibor23
senior tag
válasz
martonl #47816 üzenetére
Én 5 ismerősnek úgy kértem Telekom VoLTE, VoWifi-t, hogy ügyfélszolg. felhívtam, és bemondtam a számokat, kérdezték enyém-e az előfizu? mondtam céges flotta (több féle). Azonnal aktiválták mind.
Kipróbáltam egy Domino számmal is VoWifi-t, de azt mondta nem tudja aktiválni. -
martonl
senior tag
válasz
Dracula72 #47817 üzenetére
Nem kell lemondanod róla, hiszen a Netfone átvesz hivatalosan, mint távközlési szolgáltató. Ugyanúgy, mint ahogy átvenne a Vodafone, a Digi, vagy akár a Blue Mobile (Lidl). Az EQ-nál azért kellett lemondanod, mert ők nem távközlési szolgáltatók, ők egy sima cég. Tehát az a megfogalmazás sem helytálló, hogy te az ő előfizetőjük vagy. Egyszerű szerződés. Fene vigye el nem tudom pontosabban megfogalmazni.
Lényeg a lényeg, a Netfone előfizetője leszel, akik virtuális szolgáltatók (direkt említettem fentebb a Blue Mobile-t, ők is Telekom hálózaton vannak). De szolgáltatásokat csak velük, rajtuk keresztül tudsz intézni, és a számlákat is tőlük fogod kapni.
-
Dracula72
senior tag
-
martonl
senior tag
Majd ha oda jutsz, és eszedbe jut, kérdezd meg légyszi tőlük, igénybe vehető-e náluk (rajtuk keresztül) olyan szolgáltatás, mint VoLTE, VoWifi, Multisim, vagy esetleg még Tandem sim. Nyilván nem fogod tudni ilyeneket se direktbe megkérni a Telekomtól, de ne legyen igazam. Én is próbálok tájékozódni, lassan aktuális lenne váltanom nekem is.
Már nem tudtam szerkeszteni az előzőt.
-
csacsi67
addikt
válasz
Dracula72 #47811 üzenetére
Meg ki tudja ,hogy 1 év- e az az egy év .
Én jol jártam mind 2 vel. EQ -Iq val. Most 6000 korlátlan vodás csomagom van net beszéd sms nincs de ez jó ez EU-ban is. De nálunk rézdrot a vezetéles net .A voda meg 4-5 megánál nem tudd többet .De csak itt. Anyáméknál jelerösitöt adott a voda mert annyira nincs térerö tölem 3 házzal. Legfeljebb le mondom a vezetéles netet tv-t ,eg a telefont itt soha nem lesz fejlesztés. TV-t nem nézzek ,hazugságra nem vagyok kiváncsi vezetékes net 7/0,5 ,vezetékes telfeont nem használom.
-
martonl
senior tag
válasz
Dracula72 #47811 üzenetére
Szerintem nem marad a neveden a szám, illetve a Netfone fog számlázni és nem a Telekom. Tehát a Netfone előfizetője leszel és nem a Telekomé. De elvileg távközlési szolgáltató (nem úgy, mint az EQ), így gondolom ha bedőlnének, csak nem veszik el a szám.
Több voip cég is próbálkozik rajtuk kívül viszonteladni mobil szolgáltatást (pl. Fonio, Ephone), ami szerintem nem baj.
-
Dracula72
senior tag
válasz
tibor23 #47809 üzenetére
Remélem nem lesz csapda, mert az EQ-val versenyben győztes a Netfone
Nincs sok veszteni való, mert hűségidő nincs, belépési díj sincs és a nevemen marad a számom. Ezzel sem tud versenyezni az EQ, ha csak a 10000ft+áfa belépési díjat nézem, de az 1 év hűség se EQ felé billenti a mérleget. -
-
Dracula72
senior tag
válasz
GhostHunter #47798 üzenetére
Sima 1250 a rövid számuk.
hétfő:10:00 – 17:00
kedd:10:00 – 17:00
szerda:10:00 – 17:00
csütörtök:10:00 – 17:00
péntek:10:00 – 14:00
szombat:ZÁRVA
vasárnap:ZÁRVA
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Projektor topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest