- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Létezik olyan flotta csomag, amivel ingyen tudok hívni kb. 5 T-Mobile számot,
és ingyen tudok azokkal a számokkal SMS-ezni?Mindezt 6000 Ft alatt?
-
amatoregy
csendes tag
Sziasztok,
nézegetem a flottákat (már amit elérek és van róla infó.)
Szóval van a családban két (egy dominós és egy előfizetéses) szám. Mindkét szám legalább 10 éve él.
És van kettő dominós (gyerekeknek) szám.
Olyan flottát keresek:
- ahol én vagyok a számlafizető
- a szám (előfizetés) is az én nevemen marad (nem szeretném a régi számokat elveszíteni)
- másodperc alapú számlázású (a kezdetektől és nem egy adott forgalom vagy összeg után)
- előfizetési dij egy része (hanem az egésze) lebeszélhető.Mivel több különböző számról beszélünk a szülők száma esetében a havi 150-200 perc lebeszélhetőség elég, a gyerekeknél elegendő lehet a havi 50-60 perc is. Az internet minden számhoz szükséges lenne.
Mivel 4 számról van szó, a belépési dij fontos. A hűségidő nem kizáró feltétel, a kedvezményes készülék vásárlás előny.
Előre is köszi a segítséget. Privátba is jöhetnek válaszok.
-
andatti
senior tag
Van egy buta kérdésem... Időközben sikerült fix állást találnom és kaptam egy 70-es flotta telefont, de a cég ügyintézője nem tudta megmondani, hogy milyen tarifával és kondíciókkal rendelkezik a flotta... Csak azt kaptam meg, hogy kiket tudok ingyen hívni a flottán belül. (ha mást hívnék, azt meg ki kell majd fizetnem...) Van arra mód, hogy ez valahogy kiderüljön, telefonszám alapján?
-
Siriusb
veterán
Röhejes. Ennél csak a T-Home volt jobb. Egy másik szolgáltatótól vettem az internetet, aki átadta az üzletágat nekik. Hívott az ügyfélszolgálat, hogy milyen szerencsém van, mert 5M-ról 10M-ra emelik a sebességet és 2700 helyett csak 4000-t kell fizetnem 2 éves hűséggel. A válaszom kb.: tudja mit, nem kell internet, lemondom, pláne 2 év lánccal. 3 perc várakoztatás után megvolt az ajánlat 1 éves hűséggel ~2500-ért, mert kaptam területi kedvezményt.
-
cekkk
veterán
válasz
Siriusb #11286 üzenetére
Igen
Engem tegnap hívtak, hogy kösseg hűséget arra a kártyámra amiről nagy nehezen levetettem a hűséget. Ki is röhögtem a fószert és megmondtam neki, hogy vodával én többet nem kötök szerződést és viszont hallásra.
Bár ha kapok valami jó ajánlatot, semmi elrontója nem vagyok
-
Siriusb
veterán
Vodafone hívott a kb 10 éve meglévő feltöltőkártyás telefonszámomon. Megköszönték, hogy hűséges ügyfelük vagyok, és felajánlottak egy ~3000 Ft / hó díjcsomagot, amiben lenne némi lebeszélhetőség is 30 Ft-os percdíjjal! Ezek aztán tényleg értékelik a régóta meglévő ügyfeleket. Ha nem lennék ilyen udvarias és nem lettek volna mások a közelemben, hangosan beleröhögtem volna a telefonba (ha már rögzítik a hívást, legyen egy kis oktatóanyag), így csak elmondtam, hogy ennél vannak jobb flottás ajánlatok és elköszöntem.
Egyszerűen imádni való, ahogy törik magukat az ügyfelekért. Tényleg ennyire hülyének néznek mindenkit?! -
stefi68
addikt
válasz
mezzanine81 #11283 üzenetére
Mennyi az éves pártolói díj?
Csatlakozás módjáról tudsz mondani valamit? Helyi tűzoltó szervezetnél is lehet, vagy a htfsz.hu-n valahol? -
LógaGéza
veterán
válasz
mezzanine81 #11283 üzenetére
Nekem is HTFSZ lesz, de azért kíváncsi vagyok a NOE-ra... Anno megtaláltam az árlistájukat, de foggalmam sincs hol...
Ha valakinek van, kérem ne tartsa magában -
mezzanine81
csendes tag
válasz
stefi68 #11282 üzenetére
Én a HTFSZ-t javaslom, főleg ha több számot is viszel, mert akkor jobban eloszlik az éves pártolói díj. Október 1 után nem változott szinte semmit, csak a havidíjra rádobtak még 300 forintot, ami természetesen nem beszélhető le.
Nekem 3 számom van náluk és én azért nem ugrálok, mert bőven elég a kb. 75 perc lebeszélhetőség havonta. (A családdal flottán belül ingyen telefonálok.) Így jövök ki a legolcsóbban. (Lehet, hogy a dpi percdíjra vetítve jobb, de ott majdnem dupla ennyi havidíjat kellene fizetnem, amit nem is használnék ki.) -
stefi68
addikt
Sziasztok!
NOE-val és a HTFSZ-el szemezgetek, de csak az okt. 1. előtti tarifa táblázatok vannak meg.
Az innen gyűjtött infók alapján kérdezem: Minden Vodafone-os flottában módosították okt. 1-től a lebeszélhetőség felhasználását hálózaton belülire?
Mert akkor ilyen alapon nem is érdemes nézegetnem vodás flottákat....Esetleg tudtok a DPI-n kívül jó Telenor-ost?
Nekem még jó is lenne a 3.600,- havidíjú DPI, 200 MB nettel, de az asszonypajti az életben nem beszél le közel 300 percet, meg a net sem érdekli.Valami tipp?
-
glaci
őstag
válasz
Sayuar #11278 üzenetére
Én Telekomnál voltam kicsit hasonló cipőben. Fizettem is volna nekik érte valamennyit, de azt mondták nem lehet megoldani az utólagos számhordozást és számcserét!
(Szerintem csak genyó a rendszer, de ez már más téma.)
Úgyhogy a régi számom jelenleg feltöltősként várja, hogy az "új" előfizun lejárjon a hűség, és megszüntethető legyen.Ha mégis van megoldás erre a Telekomnál, jöhet az infó nekem is!
-
-
Sayuar
senior tag
válasz
ViragL #11277 üzenetére
én meg úgy tudom igen.
Annak idején vodás flottához csatlakoztam, de nem tudtam eldönteni, hogy a régi T-s számomat megtartva (számhordozással) csatlakozom a vodás flottához, vagy elfogadom az új számot, amit a voda ad.
Végül az ügyintéző azt mondta, ha most nem tudom eldönteni, akkor később is kérhetem a számhordozást (addig pedig használom azt a 70-es számot, amit ők adnak), és az nem fog számcserének számítani, így plusz költségbe se nem fog kerülni. -
ViragL
tag
Éreztem, hogy ez lesz a válasz.
-
-
ViragL
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem konkrétan ide tartozik, azért mégis megkérdezem.
Lehet olyat csinálni, hogy kötök egy előfizetést a Telenornál pl, aztán amikor a jövő hónapban lejár a hűségem a Vodánál, akkor áthordozzam a számom a Telenornál már meglévő előfizetésemre (számcsere jelleggel)?
Üdv
-
HXY
addikt
Ennél van jobb flotta ajánlat?
Telekom NEXT S 5490 Ft /hó
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/havidijas/Next/Next_S
Nekem az a lényeg, hogy pár darab Telekom-os számot korlátlanul hívhassam, és küldhessek SMS-t.
Ha valakinek van valami tippje, akkor írjon itt, vagy privátot! Köszönöm!
-
LógaGéza
veterán
válasz
interpreter #11270 üzenetére
A mobilnet sebessége a használati területen lévő szolgáltatás kiépítettségétől függ, nem a flottától
-
interpreter
újonc
Sziasztok, telenoros mobil flottát keresek 5 alatti céges előfizetésre + stickes mobilnetre.
Olyan megbízható szolgáltatónál, aki nem "stróman", hanem közvetlenül maga a flotta szolgáltató cég.
(Pártok, egyházak kizárva.)Pár helyen szétnéztem, de jellemző, hogy pl. nincs feltüntetve a kínált mobilnet sebessége.
Erről tudtok valamit?Köszi!
-
tome0001
senior tag
elniakarok.com-os flotta 3-as elofizetese van valakinek itt (azon belul nem a korlatlan, hanem a masik, olcsobb csonagra gondolok) ? Ha igen mi a tapasztalatok? Azt nem lattam az oldalon hogy melyik szolgáltatóhoz tartozik az említett flotta. Köszi
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #11263 üzenetére
Köszi! Akkor semmi különös.
Vangelis meg tudtad kérdezni, hogy mi a helyzet az 5Ft-os Jobbik flottával?
-
Vangelis
félisten
válasz
Viktor0610 #11263 üzenetére
Igen a készülék vásárlás talán érdekes lehetne.
De az árak tényleg nem fényesek....
-
-
válasz
Viktor0610 #11261 üzenetére
Akkor ezért
A friss belépők csak a hibaüzenetet látják -
-
NorbiG2
tag
Ha valaki Telenoros flottát keres és van teszkós dolgozó ismerőse (nem véletlen írtam így
),
nekik van dolgozói flotta. 1 dolgozó 6 kártyát hozhat ki. 2200 havi, ebből 1800 lebeszélhető díjal.ű
Hogy lehet-e számot bevinni, és saját néven szerepel-e, vagy a dolgozóén, még utána járok.
Aki telekomosat, vagy mi a picsának neveztetik most magukat (volt Westel), ott Spar, CBA, COOP, Auchan, Cora, vagy Plus vagy ehhez hasonló áruházlánc dolgozó ismerőssel kell felvenni a kapcsolatot, ők lehet tudnak segíteni, de erről többet nem tudok. Bár ebből nem mind telekomos, csak példának írtam. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Viktor0610 #11255 üzenetére
Egyébként mit látsz az oldalon? Korábban írtam, hogy azt mondták a március után belépők már nem érik el a webes felületet.
-
válasz
Mióta DPI-s a szám, amivel próbáltad?
-
Vangelis
félisten
válasz
Jah lehet csak kalóz DPI-nk van
-
Pont ma próbáltam egy DPI-s számmal, tehát az oldal működik, ha bárkit nem enged be, ott az ő számával lesz valami baj.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Linux kezdőknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest