Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • llaszlo

    veterán

    Az AVON-os:
    Ezt küldtem annak aki korábban kérte:

    Itt nincs átverés nincs jogosulatlan belépés nem is lehetséges. Ha valaki elveszti a jogosultságát akkor azt azonnal kizárják. Minden tiszta és egyértelmű. Barátnőm és családja már évek óta ebben a flottában van. Én csak azért nem léptem be, mert a korábbi munkahelyemen is flottatag voltam egy másik flottában. Aztán most kerestem újat és a katolikusnak jobbak a kondíciói, mint az AVON-nak csak éppen azzal komoly gondok vannak.

    Bruttó 3000 HUF/hó 2500 HUF/hó lebeszélhető minden irányba. Percdíj: 12.5 és 25 HUF, 20 ingyen SMS. Egyedi net előfizetések is vannak hozzá.

    Ha a feltételeket (9 hetente 5000 HUF rendelés 555Ft/hét) valaki teljesíti akkor gyakorlatilag bárki csatlakozhat a flottához is. Én már két vagy három éve regisztrálva vagyok, de a flottát nem használtam csak néha rendeltünk valamit (tusfürdő, parfüm, szappan stb amit amúgyis meg vesz az ember) főleg a csajok :) Most fogom, mert még mindig jobb, mint bármilyen publikus.
    Hátrányom nem származott belőle. Nem hívogattak, nem kerestek, nem zaklattak. :) :)

    Más T-mobile flottát nem tudok amibe jogosan be tudnék lépni. Ráadásul innét tudom, hogy nem tesznek ki máshol meg semmi sem biztos.
    Röviden ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák