Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
gagarin70
tag
Sziasztok!
Úgy gondoltam beruházok egy ilyen kütyübe (Tronsmart 908), mert jelenleg ez tűnik a legjobbnak a millió kinai klón között. Két tiszteletteljes kérdésem lenne a fórumlakókhoz:
1. Mit tud a 908 II a normál 908-hoz képest? Én annyit láttam, hogy van egy külső wifi antennája, de nekem ez önmagában nem fontos, mert 10 centire lesz a routertől. Egyéb, ami indokolta, hogy kiadjanak egy 2-es verziót?
Nem nagyon szeretném hekkelni, flashelni, rootolni, és még ki tudja mit lehet benne bogarászni, csak simán használni szeretném. Játékok a gyereknek, hogy ne a tabletem nyúlja le mindig... Netflix, videó, zene, stb. (Jut eszembe, a PS3 kontroller megy ezzel a cuccal?)
2. Jól gondolom, hogy a Geekbuying-tól érdemes rendelni? Úgy tűnik, hogy velük vannak szerződéses kapcsolatban Tronék, ami nem hátrány, ha mondjuk cserélni kell
Van tapasztalatotok szállitással kapcsolatban? Úgy is mint, szállitási idő, vám/nem vám? Milyen szállitási módot érdemes választani?Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Ford topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- E-roller topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest