- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Adott Facebook fiók mennyi eszközön van még bejelenkeztetve?
Mert ha több eszközön van ugyan az a fiók, simán lehet hogy ha pl megküldi az egyikre, a másikra már lehet nem küldi meg jól.
Lehetséges hogy hülyeség amit írok, meg elvileg nem kellene köze lennie hozzá, de ki tudja.
-
crok
nagyúr
És pl. a Messenger értesítések beállítasai közt ugye az be van kapcsolva hogy legyenek értesítések de a csatornákba belépkedve is be vannak kapcsolva az egyes csatornák (pl. a Chats and calls alatt külön is be van kapcsolva)?
Messenger-ben levő beállítások:
-
erzol
őstag
válasz
Viktor0610 #4594 üzenetére
A mobil appban is mindent beállítottam.
-
erzol
őstag
válasz
aprokaroka87 #4596 üzenetére
Csak a facebook és a messenger csinálja.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4594 üzenetére
Emlékeim szerint a Chrome vagy az Opera böngésző pl tud olyat hogy küld értesítést, ha belépsz a Facebookra.
-
-
Ez a MIUI együttható...
-
crok
nagyúr
És akkor nem piszkáltál semmit a Facebook értesítések közt se (itt tudod weben megnézni, push-nak kéne lennie minimum) és a MIUI kanosszát is megnézted, végigcsináltad, erre írtad hogy mindent megadtál neki?
-
erzol
őstag
Soha semmilyen formában nem kapok értesítést.
Autostart bekapcsolva, már nem tudom még mit tegyek.
Már redmi note 9 pro - n sem láttam egy darab facebook értesítést sem.
Samsung a50-nél minden jött simán. -
wdarty
tag
válasz
Viktor0610 #4566 üzenetére
Köszi!
Eddig az a tapasztalat, hogy a hívásokat le tudom rakni, illetve a hívás háttere most már nem sima szürke.
Az értesítések háttere sajnos szürke maradt. -
Landsmann
addikt
A facebbok és a messenger is olyan, hogy órák, napok telnek el sokszor amikor az értesítések megérkeznek. Van hogy 2 nap után. Pittyeg mint az őrült, ránézek, nem mutat értesítést. Persze, már napokkal előtte megnéztem, de az értesítési hang az megjön. Minden más app oké, ez a kettő, de főleg a Messenger elég véletlenszerűen működik. Néha még számítógépen is tapasztalom. Mutatja., hogy van új értesítés, de hogy mi, azt már nem. Végén kiderül, napokkal korábbi. De olyan is van, hogy már megnézett értesítést erőltet rám, hogy csak nézzem meg. De hányszor nézzem meg?
Szóval inkább facebbok, messenger hiba lesz ez mint készülékbeállítási.
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Xiaomi mi 11i miui 12.5
Semmilyen formában nem kapok értesítést se a facebook se a messenger alkalmazástól.
Minden létező helyen engedélyeztem mindent a telefonban és az appokban is.
Mi lehet a megoldás? -
MathiusHU
csendes újonc
Pontosan ahogy mondod szerintem is köszönöm a válaszokat.
-
zeon.hu
nagyúr
-
MathiusHU
csendes újonc
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írok-e de lenne egy problémám a miui-val.
Barátnőm hugának a telefonjáról eltünt március óta az összes kép, állítólag csak a "Biztonság" alkalmazás tisztítását futatta (egy Mi 10 lite). Kérdés, van valami értelmes módja hogy vissza lehessen állítani a képeket? Sajnos semmilyen felhős mentés nincs beállítva neki. Próbáltam pár visszaállítós progit, de nem igazán láttam értelmüket.
Tud esetleg valaki valami megoldást erre, vagy veszett ügy?
Előre is köszönöm
Mathius -
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Nálam valami gáz van a Poco M3 telómmal :
Valaki hív akkor a hívő félnek azt mondja hogy nem vagyok elérhető, én meg sms-t kapok hogy nem fogadott hívásom van. Szolgáltató már mindent megnézett és sim kártya csere is volt ,sim1,sim1 slotban próbálva de nem jó.
Feleségemnek Poco M3, szolgáltató ugyanaz, eddig egyszer sem fordult elő ez a hiba fél év alatt, én is január óta vagyok annál a szolgáltatónál és random,havi 1-2 alkalom szokott lenni,de most már naponta szinte az összes hívásom ilyen, 10-ből 8 kb,a másik két alkamlommal jól működik.
Gyári 12.5.3 EEA rom van de próbáltam más rommal is de ugyanúgy nem jó .
Ötlet ?
-
tknof1871
őstag
Üdv! POCO X3 Pro, hívásrögzítés
Hogyan és mivel lehet a hívásokat felvenni a telefonon?
LG G4-en a Telefonhívás rögzítő - ACR alkalmazást használtam, az ACR Pro licenszt is kifizettem hozzá. Múlt héten is működött.
POCO-n semmit se vesz fel. -
andriska0725
tag
válasz
Viktor0610 #4572 üzenetére
-
crok
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4571 üzenetére
A híres X mint Xiaomi együttható
-
juve600
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4571 üzenetére
-
válasz
andriska0725 #4570 üzenetére
Szuper, bár nem kellene lecsatlakoznia sem.
Milyen tisztításra gondolsz? -
-
juve600
nagyúr
válasz
andriska0725 #4565 üzenetére
ha le van lakatolva akkor nem zárja be
-
andriska0725
tag
válasz
Viktor0610 #4567 üzenetére
Ba van kapcsolva.
-
válasz
andriska0725 #4565 üzenetére
A MIUI optimalizáció ki vagy be van kapcsolva?
-
-
vlevi
nagyúr
Várjuk...
[Re:] Redmi Note 7 - nota bene - PROHARDVER! HozzászólásokKínai, és a Global már megjelent, az európai kiadás még nem.
-
wdarty
tag
Redmi Note 7-re várható frissítés?
Már elég rég 12.0.3.0.QFGEUXM van nálam és sajnos van pár gondom vele.
- hívást nem tudom lerakni, mert nem érzékeli az érintést(ha lezárom, felnyitom akkor tudom csak lerakni)
- az értesítések háttere szürke -
juve600
nagyúr
válasz
andriska0725 #4561 üzenetére
szia
van rá megoldás, lakatolni kell az óra app-játbiztonság-fogaskerék jobb fent-sebesség gyorsítás- zárolt alkalmazások-ott kiválasztod az app-ot amivel az órához csatlakozol
-
andriska0725
tag
Sziaaztok. Adott egy xiaomi mi11i miui 12.5 rendszerrel és egy samsung gear sport okosóra. Azt vettem észre, hogy random eldobja a kapcsolatot a teló az órával, és mindennalkalommal újra kell kapcsolódni. Ha bezárom a megnyitott alkalmazásokat akkor fixen eldobja a kapcsolatot, de ezen kívül is előfordul olykor. A tisztítóban találtam egy opciót, hogy kivételek, de ide nem tudom betenni az órát, és semmi mást sem. Másnál is vannak ilyen problémák? Esetleg létezik valami megoldás?
Köszi előre is a válaszokat! -
martonx
veterán
Sziasztok! Poco x3 Pro-t vettem. Tudtam, hogy a miui fájni fog, de nem gondoltam, hogy ennyire.
Legnagyobb problémám, hogy a notification-öket csak a loóbaszó méretű quick settings-en belül jobbra sepréssel tudom elérni.
Hogy lehetne elérni, hogy:
1. Normál méretű legyen a quick settings, ne pedig teljes képernyős
2. A quick settings alatt legyenek a notik ne külön képernyőn.
Álá sima android módon. -
nullpoint
őstag
Van valami magisk modul az animációk kikapcsolására? Vagy bármi egyéb varázslat.
Minden létező helye,n developer résznél is kikapcsoltam, mégis vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest