- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tt_to
tag
Mire hazaértem láttam ketten is válaszoltatok rá, így gondoltam nekiállok most és akkor nyugodtabban fogok aludni.
Az a menü amit fotóztam a telón, az már nem jött elő többet, mert a laptopot leállítottam, mindent széthúztam, és amikor hazaértem már csak fastbootba tudtam tenni a telót, és furcsa volt mert a fastboot device-re sem írta ki a számot hogy felismerte volna az eszközt, gondoltam faxa ha nem is látja a telót, de szerencsére ahogyan írtad a format bat fájlt elindítottam, és így sikerült befejezni az .eu ROM fflash-t, majd a végén a telón kért egy data wipe-ot, majd ezután elindult rajta az .eu ROM... csak amilyen szétszórt vagyok remélem pár nap múlva is eszembe lesz hogy ez már nem a TW ROM, és nem fogom zárni a BL-t a CN alapú ROM-ra mert az akkor sz*pás lesz.
Köszönöm szépen a segítséget crokmester (ismét) -
tt_to
tag
Köszönöm az útmutatást crokmester
mondanám hogy értem minden szavadat, de az hazugság lenne a részemről.
Ezt jó hogy írtad hogy a BL zárás = FR, akkor nagyon nem lakom be a telót, illetve pár nap alatt rövidre zárom a tesztet, és megkérdezem esetleg itt is aki ilyet használ hogy mi a tapasztalat TWXM ROM tekintetében... csak használ valaki ilyet (is)
A fastboot verzió tekintetében igazad volt, sajna van több is a rendszer partíción, a fene se gondolta volna hogy nem azt akarja használni a program, mint ami az indítási mappájában van. Bár ez számomra elég érdekes, mert ugye a MiFlash20220507 a latest verzió, ehhez képest abban van a legrégebbi fastboot.exe... bár írtad hogy akkor kézi frissítés legyen, hát akkor majd utánajárok hol találom a legfrissebb fastboot.exe-t aztán azzal tolom majd legközelebb.
De az a lényeg hogy ma reggel csak összejött a dolog a tegnap esti-éjszakai szenvedésem után, mert a TW ROM fent van, igaz "error"-t írt ki a végén, de annak utánajártam és csak az a probléma hogy nyitott a BL, majd a végleges flashnél amikor zárom is, akkor elméletileg már nem lesz hiba. -
tt_to
tag
Egyrészt fogalmam nincs miért fastboot-olsz és teszed utána a .bat-ot (tökéletesen értelmetlen).
Hmm... valahol olvastam?!Annyi mindent összeolvastam meg YT videókat néztem az utóbbi pár napban hogy zúg tőle a fejem
, és főleg azt szeretem amikor homlokegyenest ellenkező infókba is belebotlik az ember... Legutóbb 3 éve volt erre a mutatványra szükségem, hát nézd el nekem, hogy nem úgy megy most elsőre ahogyan elterveztem.
Meg mikori az a fastboot? Mi a verziószáma?
A legutóbb (PocoF3-nál) parancssorból csináltam a fastboot, meg recovery-t (mikor mit adott éppen a helyzet), de mivel tőled is olvastam korábban hogy a legegyszerűbb a gyári MiFlash alkalmazással cserélni a ROM-ot, ezért abból letöltöttem a legfrissebbet (20220507). Mivel ez mégsem ment olyan simán ahogyan én elképzeltem (ha esetleg megnézted a tegnapi feltöltött fotókat akkor ott nagyjából láthatod a folyamatot kb.), ezért improvizáltam(jobb híján), és talán valamelyik YT videóban láttam, hogy az ember a MiFlash-ből átmásolta magába a fastboot ROM-ba a MiFlash20220507\Source\ThirdParty\Google\Android teljes tartalmát és mivel ebben van fastboot.exe is, gondoltam hogy mivel a MiFlash-ból ez a latest verzió, így csak jó lesz.
Miután nem működött az alkalmazásból, ezért megpróbáltam parancssorból futtatni, és mivel az MiFlash-ben jobb alul láttam hogy a flash_all.bat-ot futtatja, gondoltam ez akkor parancssorba is jó lesz.Hát nem lett jó!
Szívesen mondanék neked verziószámot, ha elmondod hogy hol nézzem, mert a szokásos módon ezt nem látom.Meg egy linket is dobhatnál ahol ez normálisan le van írva a ROM csere folyamat a HyperOs-re
A környezeti változót meg majd megnézem később mert most meló van...A jelenlegi ROM-on a régiót magyarra állítottam.
Ja és egy kérdés... most rendben működik nagyjából a teló, a hívásrögzítés is megy, de a BL nincsen zárva. Amikor majd lezárom, az mivel jár? Remélem az nem csinál FR-t! Azt parancssorból is meg tudom tenni esetleg 2 hét múlva amikor már nagyjából leteszteltem ezt a rendszert?
-
iFriend77
csendes tag
Az eszközkezelőben nincs olyan hogy Hordozható eszközök -> MTP
A telefon ikonjánál nincs sárga háromszög de kérdőjel az van. Ismeretlen az illesztőprogramja. Frissítés keresése az interneten követően:
A windows problémába ütközött az eszköz illesztőinek telepítésekor
A windows talált illesztőprogramokat az eszközhöz de a telepítés során hiba történt.
MTP device
Az INF-fájl szolgáltatástelepítési szakasza érvénytelen -
tt_to
tag
Megjöttcrokmegjöttcrok...
Fórumtárs már hiányolt.
Köszi a tippeket... hát biztos hogy nyomogattam 3 napon belül mert nem írt ki semmi "biztatót" vagy idő visszaszámolást... de akkor kivárok most ahogyan írod hátha...
Inteles gépem van, viszont a front usb3-asra voltam csatlakozva minden esetben, megnézem a gép hátuljában szerintem van 2-es port, meg akkor másik kábellel is kipróbálom majd.
Köszönöm -
-
nimfas
addikt
Lásd: #9519
A Flash végén hibát ír.... mégis beindult a telefon, Wifi, SIM működik.
Elsőre nem mertem lezárni a bootloadert.
Ahogy te is írtad először teszt....
De gyanítom hiába van rajta TW rom attól a kártyás NFC fizetés rinyálni fog a bootloader miatt a Google-n keresztül.Ezt utólag lezárni lehet, adatvesztéssel jár-e, mert addig akkor nem adom vissza anyámnak a telefont.
-
nimfas
addikt
Nekem ugyan még nem HyperOS van a Poco F5Pro-n, de a fizetéssel a Magisk modul megszivatott. Egyszer csak nem tudtam fizetni. Feltettem a linkelt saját .apk-t és most a teszten átmegy, gondolom akkor fizetni is lehet vele.
Kérdés hogy ha végleg megszűnik a custom rom ilyen használata akkor a hangrögzítés (hívás) megoldható-e bootloader és/vagy root nélkül. Nekem csak azért van Xiaomi.EU rom a telefonon!
Illetve vissza lehet-e zárni, hogy a fizetés újra működjön?!? -
WhiteWalker
nagyúr
Jah ez miatt.
Oké , értem én a védekezés nagyon fontos ( hol nem az) , de a hülye user ellen úgyse véd. Aki meg ilyen romokat használ az nem tartozik az előbbi kategóriaba. Nah mindegy , mindeközben a telefonos és egyéb kártya csalások élnek és virágzanak.
Nekem ez sz@rnak a pofon jellege van. -
crok
nagyúr
Sőt, van új Xiaomi.EU injector is. Mókás módon a Google sailfish a benne levő fingerprint
@WhiteWalker: valahol értem.. a Google Wallet az ő szolgáltatásuk, ők szerződésben vannak a kártyakibocsátókkal, bankokkal.. ennek vannak erős biztonságtechnikai szabályozásai is. A custom ROM nyitott bootloader-t is jelent, ami azt jelenti hogy belenyúlhatnak olyan helyeken amit egyébként egyáltalán nem lehetne megtenni - és így akarják igénybe venni a szolgáltatást. Tartalomszolgáltatóknál is hasonló a helyzet csak ott DRM-el, etc.
-
crok
nagyúr
-
joey04
titán
Én elhiszem, hogy te nagyon pro vagy, de rengeteg xiaomi készülék topikjában téma, hogy ez meg az global romon miért nincs, és rengeteg ajánlás érkezik eu rom-ra, mert az megold sok gondot. Szóval arra még laikusok közül is ráveszik magukat sokan, hogy kipróbálják. Talán nem kéne ilyen lenéző stílusban írni, mert nekem is csak annyi jött le a kommentedből, hogy valami gond van. Ez nem valami android mélyvíz topik, ide laikusok is járnak. Mármint ph szinten laikus, természetesen. Én csak olvasok, de megütötte a szemem, hogy mostanában így válaszolsz embereknek.
-
WhiteWalker
nagyúr
Lehet most nevetni , vagy trollkodásnak hívni , ami másnak - mondjuk a Föld lakók igen kevés százalékának egyértelmű és ők tudják , hogy ez miért gáz , de a többi laikusnak már kevésbé és mernek kérdezni ezzel kapcsolatban.
Igen , nem vagyok napra kész (bár nem tudom ezzel kapcsolatban miért is kellene annak lennem) , sőt már a custom romokat sem követem és a romolásba is beleuntam az állandó küzdelembe és az állandó b@szakodásba , hogy mindig volt valami ami nem ment és ennek a megoldását kutatni hogy fusson.De ahogy látom szépen kezdik a custom romokat és ezek felhasználóit sarokba szorítani ezen tiltásnak köszönhetően.
Bár nem értem ez miért jó a Google-nek , de ők biztos tudják a választ.Egyébként ajánlom az Algoflexet fejfájásra.
-
-
crok
nagyúr
Nah.. most vannak gondok.. mostanra bebizonyosodott hogy bannolták az utolsó public, működő fingerprint-et is és nincs több fingerprint-je a Xiaomi.EU-nak se..
-
már az ötletet se értettem hogy hogy gondoltad megoldani..
Mert ismered ezt a megoldást, én csak Linuxos aggyal gondolkodtam, de lebeszéltél.
A régió igazából nem változtat semmit, ..... és úgyse enged keresztROMolgatni csak így simán.
Köszönöm, sejtettem, de tisztában vagyok vele, mennyire infótlan vagyok a telefonok rendszerének működésébeny, így a megerősítésed fontos volt.
Ezért tűnt el a letöltés opció is mert a magyar régióra még nincs elérhetővé téve az a frissítés amit láttál.
Elég bosszantó, mivel márciusra írták, de főleg amiatt zavaró, mivel a januári secupatch sem jött már le emiatt a csodás Hyper miatt! Azért legalább azt nem egy fél év múlva kéne megkapni egy telónak, igaz a 12X elég mostohán van kezelve a 12-es sorozat nagytesóihoz képest.
Még egyszer köszi a részletes és érthető informálást!
-
Az nagy kár! De köszi, hogy időben jelezted, mert már kerestem az opciókat Linuxon, mivel tudom kinyerni az ISO-ból a patchokat.
Viszont azoknak mindenképp fel kell kerülniük, ha visszarakom a régiót Dél-Koreára, ráereszthetem a megjelenő Hypert? Érdekes, hogy visszaállítva Mo-ra, simán eltönt a letöltési opció....
(#9288) ViZion
A Linux Mint Cinnamon egy nagyon jó középút!
Kisfiam ismerkedik a Linuxal
Tök hasznos lenne, ha minden gyerek ismerkedne egy Mint szintű desktop rendszerrel, tuti sokan megszeretnék és el is mélyülnének az alapokban, akiket ez elkezdene érdekelni. A gyerekekre erőltetett Windows káros... Ha ilyen ütemben fejlődik a Linux gamerképessége, az is kifejezetten jót tenne a gyerekek orientációjának, ahogy olvasgatom, egyre többen Linuxon játszanak már.
-
manokaki
addikt
-
hito
nagyúr
De erre való az a patch ami a Device Integrity problémára jó, nem? Tényleg tök hülye vagyok hozzá. Nekem csak az mond bármit is (a háttér és a dolog működése nem érdekes), hogy nyitott BL-rel kell-e ettől tartani, illetve ha igen, akkor az injector apk megoldást jelent-e hosszútávon?
-
hito
nagyúr
Pedig csájna
Atomgeszi: legjobb tudomásom szerint vissza lehet állni gyári rendszerre és vissza lehet zárni utána a BL-t. Aztán lehet, hogy rosszul tudom. De ezek szerint hiába, mert kínai HyperOS-ben nincs magyar ha jól értem, globál HyperOS-t meg nem tudok rá tenni ezek szerint (csak nyitott BL-rel, amivel nem vagyok beljebb
).
-
hito
nagyúr
Köszönöm, így minden világos!
Viszont közben eszembe jutott, hogy HyperOS-ből még nincs EU rom, így gondolom magyar nyelv sincs a rendszerbe integrálva.
Esetleg egy olyan MIUI rom linkkel tudsz még segíteni, ami már tudja az injector-t kezelni? Amit én találok legújabb EU rom, az ami nekem is fenn van és nem tudja a "trükköt". Aztán lehet, hogy ilyen együttállás nincs is, hogy magyar nyelv + injector...túl nagy igényeim vannak
-
hito
nagyúr
Nem kell sok hogy menjen a piacra
10 évvel ezelőtt még nagyon motiválóan hatott volna rám ez a helyzet, de ma már inkább csak használni szeretném. Az előre alatt a gyakorlatban pontosan mit értesz? Nálam a wipe a mumus, azt akarom elkerülni
HyperOS telepítése innen wipe-pal jár? Ha igen, tudok valahogy teljes rendszer menteni, amit aztán egyszerűen restore-ral visszaállítok?
-
hito
nagyúr
Xiaomi.EU romon vagyok, azon belül is 14.0.20.0.TMACNXM Stabil. A többit írtam feljebb. Ezzel nem jó az NFC-s fizetés, de a patch apk nem segít, látszólag telepíti, de semmi nem történik, ugyanúgy nem tudom hozzáadni a kártyát Wallet-ban, arra hivatkozik, hogy a telefon nem felel meg a követelményeknek (valószínűleg rootolva van, blabla). Rootolva nincs, csak BL nyitás és EU rom telepítés történt.
Innen szeretnék már tovább haladni végre, de nem akar összejönni.
Egyébként letölthetném a HyperOS-t és simán update-elhetném a MIUI rendszer, nem kéne wipe? Azon megoldott az NFC fizetés?
-
hito
nagyúr
Na, kezdődik...amit felajánl a rendszer letölthető szoftverfrissítésként:
OS1.0.6.0.umacnxm stable (5,9GB).
Erre azt írja a google, hogy android 14 (tehát HyperOS) és csak egy 176MB-os update fájlt talál amit le tudok tölteni, de nem is akarom, mert nem szeretnék átállni HyperOS-re, mert akkor wipe-olni kéne.
Xiaomi.EU oldal a legújabb szoftververzióra azt írja, ami nekem fenn van. Most akkor innentől hogy tegyem fel azt a patch apk-t?
-
crok
nagyúr
Egyelőre igen.. de könnyebb az élet ha a SourceForge gyűjtőjét könyvjelzőzöd le mint visszakeresgeted itt hogy mi hogy volt vagy van épp
-
Danecay
addikt
Így viszont ellentmondásos amit írsz, lássuk be. A #8644-ben azt írod, hogy igazából nem nagy dolog az egész, degradálva ennek jelentőségét, 2 hsz-al később pedig "Le volt irva nyitaskor hogy szivni fogsz." Én vágom, hogy Te penge vagy a témában, szó se róla, csak néha a kommunikáción meg félre a dolog
-
Danecay
addikt
Nem vonom kétségbe amit írsz, én is feltelepítettem a korábbi Note 9 Pro-mra egy pár ilyen patch-et, aztán egyszer mégis meglepetés ért a kasszánál, ráadásul ~2500Ft-nyi kártyakedvezményt is buktam. Aza baj, hogy sohasem lehet tudni, hogy mikor törlik, így ha biztosra akar menni az ember akkor mindig lecsekkolja kasszához állás előtt, de még így is benne van, hogy lehet éppen abban a 10 percben állsz a kasszánál amikor törlik a fingerprint-et vagy a a Device Integrity-t, nevezzük bárhogy, a lényeg, azt amitől nem lehet a telefonnal fizetni, és Xiaomi.EU-s srácok, kiadják a javítást.
Te magad is vicceltél már a témával kapcsolatban a topikban #9934 crok -
hito
nagyúr
Hát akkor erről ennyit. Nincs most kapacitásom újrarakni és belakni a rendszert. Marad így ahogy van, lemondok a mobilfizetésről. Mondjuk az a gond, hogy a TV Go-ról is le kell mondanom, meg majd ki tudja mi jön szembe a jövőben ami nem akar működni.
Nagyon köszönöm az eddigi segítséget
-
hito
nagyúr
Ezt a szoftvert még elég rég dobtam fel. Azóta megnéztem telefonon, hogy talál-e elérhető frissítést. Talált, de nem tettem fel, mert elvileg TWRP nélkül nem lehetséges. De arra amit talált rebuilt-et írt, tehát esélyes, hogy ami még fenn van az nem rebuilt, de amit talált az már nyilván az. 5-6GB-ot ír rá, de mondom, nem tettem fel, mert nincs TWRP.
Vagy tök hülyeségeket írok?
Először amit feldobott az update-er. Azzal nem jutottam előrébb, írtam a topicban ma a problémáról, amire Te ajánlottad ezt az újabbat. Azt is feltettem, de ugyanott vagyok.
-
Simba86
senior tag
Szia! Elnézést kérek, az idegesség beszélt belőlem... Az indonéz rom sajnos csak recovery-s, amit le tudtam tölteni. Fastboot-os csak miui 13 rom van. Tudnál segíteni kérlek, hogy egy egyszerű, felhasználóbarát romot tudjak rakni a note 11 nfc-re, amivel nem problémázik a tv go sem? (Spesn). Előre is köszönöm!
-
WhiteWalker
nagyúr
"a Soul beállításaiban a Site -> Open in app "
Ez be van pipálva. Egyébként Revanced (TikTok) van felrakva és Revanced YT.
Jah és most egy képet akartam feltölteni egy hang szerkesztő weboldalra és ott is ezt írja.
A Soul böngészőnek amit kért engedélyt azokat megadtam. Nincs több ötletem
Vagy ez már az új Android faszs@g , hogy nem lehet fájlt feltölteni böngészőből? -
WhiteWalker
nagyúr
Jah , újabb kérdés
Sose lesz vége
Szóval amit itt linkeltél videót , azt a Soul böngészőbe nyitja meg , nem pedig a YT appban , hogy tudom rávenni hogy a YT appban nyissa meg? De igaz ez egy fogadott TikTok videora is , mert azt is a Soul böngészőbe nyitja meg.A TikTok videónál legalább kiírt valamit:
-
-
Atomgeszi
nagyúr
Na jó, de hogyan tudom offolni? Eleve nem tetszik, hogy megy a háttérben
Meg olyan buta, hogy nincs benne egy olyan funkció, ha az ember 1 órás mixet hallgat, akkor tudjon mondjuk 10-15-20 mp pörgetni egy gombbal..
Vagy beállítani, hogy miként tudjon így léptetni. Ezt már mióta miuit használok hiányoltam, de semmi.. Kínaiak csak 3 perces zenéket hallgatnak...
-
"nem tudom miért mindenki az AppControl-t használja"
Erről írhattál volna korábban is. Az appontrolt amiatt ajánljuk.használjuk, mert jól bevált alkalmazás, a kényelmi korlátaival is. A tippért köszönetem, sokat dob a felhasználói élmenyen a kötegelt "rom" tisztogatás.Az appcontrollal együtt, eddig a xiaomi adb fastboot tools-t használtam. de hátha kiváltja a fenti alkalmazás a (következő tiszta rom telepítéskor). -
Atomgeszi
nagyúr
-
dt451
csendes tag
Üdv! 2014-óta vagyok MIUI user (Redmi Note 4G-vel kezdtem...
) Anno a ki-be kapcsolható root, call recorder, és társai vonzottak be. Redmi 5 volt az utolsó amin még a Mi Dialer volt, így a váltáskor, mikor észleltem a hiányát, Xiaomi.EU ROM-ra váltottam. Note 8T, 9, 11-en használtam nagy megelégedéssel az aktuális Stable verziót. Most mivel a kijelzőm sérült, és "karácsonyi promócióban" ingyen vágták hozzám a Note 12 4G-t, nekiestem a ROM cserének... Kivártam a hetet, nyitottam a bootloadert, feltettem a TWRP-t, (közben sikerült egyszer téglázni is a telefont, majd fastboot feltámasztani
), felkerült a stabil .EU... elkezdtem átköltöztetni az adatokat... majd ért a meglepi, mikor a Netflix, és a Netbank appom nem települt.
Visszaolvasás, integrity fix... Működik...
Illetve mégsem....
A netbank, netflix mennek, de a G Pay/NFC nem működik. Az integrity fix meg kb. oldd meg magadnak, buildprop és társai alapra váltott, amit már nem nagyon tudok követni. Közben felmerült, hogy az Indonéz (IDXM) Stock ROM esetleg orvosolná a dolgot. Bár kevésbé optimalizált, de nincs gond az NFC-vel... Illetve nem áll fenn a lehetősége, hogy egyszercsak nem megy a netbank app... Viszont most ott vagyok, hogy korábban sosem kellett gyári ROM-ot visszatennem, bootloadert zárnom... Ehhez kellene némi technikai segítség,
illetve némi infó az Indonéz ROM esetleges hátrányairól...
-
Atomgeszi
nagyúr
Már volt ilyen probléma a BL nyitás során.. nem akart besötétedni az Unlock gomb.
Akkor leszedtem mindent innen [link] ADB driver és Qualcomm driver, mindkettőt felrakta. Akkor lett az Unlock sötét.Milyen egyéb driver kell még?
A MiUnlock 7.6 programban található MiUsbDriver.exe-vel is felraktam már, amit fel kell.
-
paolinho
őstag
Én még azt szeretném kérdezni, hogy ennek is betehet a Google? Vagy ez már megmarad állandó lehetőségül a telefonos fizetés problémájára? Vagy a későbbiekben ez a Play Integrity Fix lesz pofozgatva az esetlegesen felmerülő gondok orvoslására? Illetve, ha ezutóbbi lenne a helyzet, akkor elég lesz a (javított) PIF-et flash-elgetni a Magisk-ból?
-
Időközben felkerült a Taiwani rom, az aod bukását leszámítva, eddig minden rendben van. Valamiért a Mi flash win app-al nem akart összejönni a flash, nem látta a telefont, driver telepítéskor alkalmazás hiba lépett fel..stb, emiatt a xiaomi_adb_fastboot_tools-al flasheltem. Backup minimál volt, alkalmazásokról nem készült, a telefon beállításairól ellenben igen, ami jól jött, mert a segítségével a tárcsázó csirkelábas betűi latinra lettek cserélve.
ui: lokalizációt nem tudod merre fele lehet beállítani, mert a megszokott helyén nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest