- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
válasz
Landsmann #11131 üzenetére
Eddig értem
Gondoltam én, ha a normál sebesség aktív, nem tolja tele pár perc alatt. Azért is vettem, ha nekem is 1x majd sos kell a telefon, akkor aktivalom a gyorstöltést.
[kép]
Kollégám így használja majd két éve az Xiaomi 13 telóját, azt mondja semmi gondja az akkuval, én maradnék a megszokott töltésnél.Pimpim, azt már beütöttem köszönöm ! De nem nyert.
[kép] [kép]
Üzeneteknél, FB értesítéseknél, stb is villog a drága. Az valamelyik al, al, al, almenüben volt/van elásva. -
-
-
user26
senior tag
válasz
Landsmann #10960 üzenetére
Hm, erre nem gondoltam, megnézem, de szerintem, nyiván tévedhetek, de ha magán a telefonon, ha valahova belépek, és mentem az adatait, akkor az mentésre kerül, és ha további új eszközön lépek be evvel a fiókkal, ott a szinkron miatt egyből megjelenik az elmentett adat, és csak be kell lépni vele.
Utána nézek azért, köszi. -
gyulaszu
senior tag
-
válasz
Landsmann #10086 üzenetére
Tutira valamelyik frissítés rontja el a működését a gmail-nek, régóta Xiaomik vannak nekem is, de régről nem emlékszem értesítéssel kapcsolatos gondokra. Alapvetően már nincs is gondom az értesítések hiányával, ha megnyitom az appot, akkor mindig ott vannak az új email-ek. Melóban nincs is nálam a mobil, itthon meg szintén nem gond. De akinek fontos, hogy azonnal értesüljön, ha jön valami, az morcos lehet, ez tény.
-
nfsu17
veterán
-
-
válasz
Landsmann #10045 üzenetére
WiFi? Én többnyire azt használom, mert lusta vagyok kábellel vacakolni. Indítok egy FTP szervert a telefonon (én a Material Files appot használom erre), és így laptopról tetszőleges FTP klienssel elérem. Ez általában Total Commander, vagy FileZilla.
-
tknof1871
őstag
válasz
Landsmann #9872 üzenetére
De úgy emlékstzzek decemberben be is szántja a Google, meg fog szűnni.
Ha jól értem az fog történni, hogy az adatok nem fognak a Google szerverére kerülni, amik eddig ott voltak azok törlődnek. Viszont be lehet állítani, hogy az idővonal adatai a telefon háttértárolójára legyenek mentve. Onnan akár a Google fiókhoz tartozó Drive-ra is menthetők.
Ha valaki beállítja, hogy a telefonjára menti az Idővonalat az már nem tudja visszaállítani, hogy a Google szerverére kerüljenek az adatok.
Én nem találtam a beállításokban olyan opciót, hogy a telefonra mentse az idővonalat.
Határidő: December 1, 2024
Aki lekési az erre számíthat:
December 1 után a Google megpróbálja áthelyezni az idővonal utolsó maximum 90 napjának adatait az első bejelentkezett eszközre. A 90 napnál régebbi adatok mindenképpen elvesznek. Nincs garancia arra, hogy a Google sikeresen átmigrál mindent a 90 napból. -
-
-
flash-
veterán
válasz
Landsmann #9641 üzenetére
na ez komoly, hát gondolkodok automatizáló szoftvereken esetleg, viszont azokhoz kell root vagy mi, és mivel folyamatosan futnak állitgatják a dolgokat gondolom akokr az fogyasztaná az akksit
lehet hagyom úgy ahogy van aztán ennyi
és az 5g akkumulátor kimélő az egyébként mit csinál? ebből itélve az 5g energiaigényesebb mint a 4g,vagypedig azzal fogyaszt többet ha 5g-n gyorsan töltök, ha nem akkor kvázi mindegy? (speedtesten sok helyen nem látom azt a 842megabites letöltési sebességet 5g-n mint amit mértem 3 éve a podmaniczky f téren...azóta se mértem olyan 5g sebességet.) -
flash-
veterán
válasz
Landsmann #9639 üzenetére
Hát jó nagy baromságot irtam, 😀 igazad van 😀
Viszont mi az általános tapasztalat bekapcsolva hagyott de nem haszmált gps-el? Jobban merít még mindig? Vagy a mostani android - miui rendszerek mar ilyem tekintetben is jóval emergiatakarekosabbak? En regi berogzodes miatt eddig mindig kikapcsoltam, meg a bt-t es wifit is.
De lehet mar nem kellene mert nincs kulombseg ha ezeket nem használom de be vannak kapcsolva? -
gps76
őstag
válasz
Landsmann #9510 üzenetére
Nálam a 11 Lite NE-on amin hivatalos HyperOS van, olyan anomáliát csinál , hogy bekapcsolt de nem csatlakozott wifinél a mobilnet időnként elmegy és úgy is marad valameddig. Van 4G/5G ikon, bekapcsolva mobilnet, és pl. chrome kiírja nincs internet kapcsolat, más alkalmazások se töltenek be semmit. Ilyenkor wifi ki, át repülő módba, majd vissza csak a repülő mód és visszajön a mobilnet. Csak azért nem jó így, mert van hogy elfelejtem a wifit bekapcsolni... Vagy valami közeli eszköz vagy milyen keresés.kutyul be, vagy nemtudom mert unom már kicsit, és másik 11 Lite is csinálta még Miuival. Yettel hálózaton mindezt.
-
nyesteb
tag
válasz
Landsmann #9504 üzenetére
Szia!
Nincs bekapcsolva. Se mobilnet. Csak akkor kapcsolom be, ha szükséges.
Annyi jutott még eszembe, hogy a két teló között még az Eset a különbség, erre már felkerült. Az okozhat ilyen problémát?
Az előzőn nem volt ilyen jellegű védelem, de itt a fizetés miatt használjuk. -
nfsu17
veterán
válasz
Landsmann #9168 üzenetére
Nekem is a googleben vannak a nevjegyek.
De a ?;:'":__#$_& budos r.ssebbnek se tudom kioffolni, hogy azokat ne mutassa.
Megtalaltam, hogy mutassa a simes szamokat es torolni is tudom... A google nevjegyek appban.
De konyorgom...
Ennyi lenne, mint miui tarcsazo alatt.Sim mutatasa
Google nevjegyek mutatasa
Es akkor pipa melle.
De a 'telefonkagylos' appban ezt nem talalom -
gjoco1
addikt
válasz
Landsmann #9020 üzenetére
Jaja . . Bár ez legyen a legnagyobb bajunk az életben . .
Csak hát a sok apró dolog bosszantja az usert .BigManus Teljesen megértem a gondod . HyperOS hozott egy kis káoszt . Én sem vagyok több részével megelégedve . De ezzel többen vagyunk így . Megoldást talán egy frissítés hoz majd .
Nálam a Viber ritkán használt alkamazás . De érthető az aggodalmad . -
válasz
Landsmann #8862 üzenetére
Nálam működött mi note 10 lite, 11 lite 5g ne-n, az utóbbin tw rom van, amiből kiherélték a régió váltást. Amúgy leginkább arra volt jó a régió csere, hogy egy kicsit hangosabban szóljon, illetve x időnként ne vegye lejjebb egy figyelmeztető üzenet kíséretében a hangerőt.
-
szimi57
őstag
válasz
Landsmann #8709 üzenetére
Nem hiszi senki, hogy nem számít töltésnek, ha nem teljes a lemerülés és a feltöltés. Ez badarság. Mi számít? Egyedül a töltőáram nagysága! Az, hogy ezerszer töltöd pl. 0-ról 100 %-ra, vagy tízezerszer 90-ről 100%-ra majdnem mindegy. Ami rossz az aksinak az a gyorstöltés, és az egész éjszakás töltés sem használ.
-
crok
nagyúr
válasz
Landsmann #8383 üzenetére
Van, hogyne lenne: a Google féle Nearby share - Krisztus a kereszten óvjon tőle hogy visszakapcsoljam, olyan szinten szórja magáról hogy itt vagyok, gyere, csatlakozz és úgy tudja meríteni a készüléket vakon hogy szavak nincsenek, Top5 dolog amit letiltok egy gyári ROM-os készüléken. LocalShare vagy PairDrop vagy Sharik..
-
crok
nagyúr
válasz
Landsmann #7871 üzenetére
Akkor BT csatlakozas kozben nezd meg milyen profilt es protokollt hasznal es felejtsd el milyen a hangero meg hogy a zened epp milyen formatum, codek vagy bitrata.. ugyanis semmi koze dologhoz. Mondanam hogy aki nem hiszi jarjon utana de ugy latom nem szeretnel. En viszont tudom hogy hogy mukodik mert enterprise kornyezetben napi szinten mondom el ugyfeleknek vilagszerte - es picit unom is, nem fogok hazudni. Mindenesetre sok sikert.
-
crok
nagyúr
válasz
Landsmann #7851 üzenetére
Ugyanazt az antennat hasznalja benne a 2.4GHz WLAN-ra meg a Bluetooth-ra egy forrasvaltoval.. Ezt allitgatni nem tudod hogy mi a fontosabb meg mi nem, ha scan-elni vagy management frame-et kell kuldeni akkor telibe cseszi a Bluetooth-t.. ez sajnos a kozos antenna es az olcsosag ara.
-
repvez
addikt
válasz
Landsmann #7763 üzenetére
hát nem tudom, hogy mi hiányozna onnan, de a telefonnal netezek ezen a wifi hálozaton gond nélkül, tehát csatlakoztatva van és mukodik is az adatátvitel illetve egy mi9es telefonnal mukodik a vowifi ugyan ezen a hálozaton és routeren keresztül ugyan ilyen tarifacsomaggal mint az enyém.
-
zzolika
aktív tag
válasz
Landsmann #7351 üzenetére
A 3 giga csak virtuális memória, mint a win-nél. Lehet azért vesz le többet amikor be van kapcsolva, mert fizikai ram is kell hozzá, oda cseréli/cacheli a háttértárból.
De érdekes a memóriakezelés, nekem is írt már ki kevesebb szabad ramot, amikor kiürítettem minden futó programot mint előtte.
Hogy mi fut még a háttérben, azt valahogy ki lehet deríteni?
Rendszerprogramok, de pl a viber, waccap is, hiába nem írja, az üzeneteket megkapom, akkor valahol rejtetten futnia kell. -
dilajoska1
őstag
válasz
Landsmann #7345 üzenetére
Köszi! Ezt én sem nagyon értem, nekem ki is van kapcsolva hogy ne lássam.
Na egy érdekes dolgot észre vettem. Ha nem újraindítom hanem kikapcsolom és utánna bekapcsolom a telefont úgy gyorsan talál hálózatot. Már többször is direkt kirpóbáltam és úgy jó. Ha csak újraindítottam úgy néha előjött ez a hiba. -
-
-
-
szanozs
aktív tag
válasz
Landsmann #7090 üzenetére
Köszi, közben én is kutakodtam. Ez az A12-vel jött valami Material You hülyeség a google-tól ami a téma vagy a háttér színéhez igazítja a színeket. Gondoltam megnézem mi a helyzet a globál rommal. De azt hiszem hamarosan visszatérek az EU romra, ott nem találkoztam ilyen "huncutságokkal".
-
válasz
Landsmann #7039 üzenetére
Nem használom a tisztítót de most megnéztem, nincs reklámom.
Adguard-ot használok (a free-t) ami nem kellene, h az alkalmazásokból is eltüntesse a reklámot... Az otthoni hálózaton adguard home a dns szerver - na az blokkol mindent is, mindegy neki, h hol akar megjelenni -
-
dilajoska1
őstag
válasz
Landsmann #6974 üzenetére
Ja bocs én emlékeztem rosszul. A mi 9-emen Android 10 volt. 11-en nem tudom hogy van ez csak Miui 13 Android 12-n. Ott is egyenként tudom visszavonni. Lehet tényleg a 13-ból ez kimaradt.
Playen a Google nem szokta soha írni az újdnoságokat csak álltalános dolgokat, nem tudom miért. -
dilajoska1
őstag
válasz
Landsmann #6968 üzenetére
Én úgy emlékszem mintha régen lett volna róla szó hogy a Google az újabb Play szolgáltatásokkal elhozza ezt a funkciót a régebbi Android verziókra is. Úgy rémlik hogy az Android 11-es mi 9-emen nem volt még ez mikor még azt használtam. Most már lehet elérhető azon is.
-
-
crok
nagyúr
válasz
Landsmann #6705 üzenetére
"Az idővonal nekem sem pontos, de ez szerintem nem a telefon hibája, hanem maga a Google ezen szolgáltatásáé." -- pontosan, a GMaps nem erre való.
tknof1871
Erre vannak specializált alkalmazások. A GMaps csak "nem vett elég mintát" de konfigurálhatatlan. És ahogy írtam megvan az időablaka is hogy mennyi idő alatt mennyire pontos értéket kell kapjon (valamikor néztem, akkor 1 perc / 200m volt) és az úgy neki "jó" mint pontosság. Ha nem sikerül mintát venni / pontot tenni akkor kihagyja :\ De legtöbb fórum + hibajegy azzal van zárva hogy enjoy és hogy ha több lenne merítené a készüléket nagyon (ami igaz is). A GMaps nem erre van kitalálva sajnos és nem is foglalkoznak vele. Annyit tudsz csinálni vele hogy segíted a pontosságát / gyorsaságát és nagyobb eséllyel talál helyes pontot mikor nézi volt-e mozgás. -
crok
nagyúr
válasz
Landsmann #6640 üzenetére
Az az alkalmazás csinálja az ANR miatti meg egyéb crash miatti infogyűjtést (fejlesztői menübe bemész van rá külön menüpont (ugyanis végezhetné akár más is)),na az ragadt be.. szokott ritkán.. mikor elkezd futni az infogyűjtés de megakad pl. Egy force close meg egy adattörlés megoldja, nem indul el megint az infogyűjtés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest