Hirdetés
-
Mobilarena
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
nagyúr
Inkabb ne. A metodusa eleg okos es trukkos, igy ha a figyelmeztetes ellenere cikkcakkban tesz fel vele az ember valamit akkor beleall a zart bootloader a DM Verity-be, Verified boot-ba. Eleg volt 4..5x elbaboznom Telegramon hogy hogy kell egy-egy keszuleket szetszedni, testpoint-ot megkeresni..
-
Fall-N
veterán
Én egy ideig maradok a A Note 7-en, de nagy a kísértés a Redmi Note 10 5G-re. Múltkor MM-be mentem be nézelődni (Tescon belül van itt Baján, így ameddig az asszony nézte a ruhákat én a telefonokat néztem.) Na szóval élőben nagyon jól néz ki, sőt a textúrált műanyag hátlap is sokkal jobb, mint az üveg.
-
Fall-N
veterán
Android 11 óta nem lehet eltüntetni. Ez nem MIUI dolog, hanem Android. Nekem pont a fordítottja kellene. Külső launcherrel kellene a sáv, de 10-es alatt ez Android bug és eltűnik magától. Egyébként pill (kapszula) a hivatalos neve. En szeretem (persze csak a MIUI launcherrel megy) mwrt lehet gyosan alkalmazások között váltani vele.
Kiváncsi leszek, hogy Android 12 alatt hogyan lesz. Mondjuk arra is kíváncsi leszek, hogy az adaptív színes témákkal mi lesz a különböző gyártói felületeken. Ilyenkor érzem, hogy egy Android One kellene következő telefonnak.
-
-
-
Fall-N
veterán
Nem ROM függő, hanem a MIUI System Launcher legyen v4.17.x Van itthon egy Redmi 5 az is megkapta már rég rá a frissítést és van app drawer azon is.
Kellene hogy lássa a frissítést rá, mert nekem fent vannak a MIUI 12 Mars és Föld élő háttérképek külső forrásból, mégis frissülnek a Rendszeralkalmazás frissítés menü alatt.
-
vegyszer
addikt
Számomra értelmezhetetlen, hogy miért zavarja a mekit, hogy a te telód bootloader nyitott, vagy épp rootolt?
De mégis? Nem pénzügyi szolgáltatás, nem érhetne el az app érzékeny adatokat, akkor ez miért gond?
A Tesco scan&go is ilyen. Ott még vélelmezhető, hogy a Tesco fél, hogy a 100000Ftos motyót helyett 100Ft jelenjen meg (elvileg biztosan megoldható megfelelő szakértelem mellett, de nem valószínű).
A Kréta app meg végképp agymenés. Root jogot kér, hogyha megadod, kiakad, hogy rootolt a teló. Ha megtagadod, vígan fut...
Ez aztán a magas szintű védelem.
-
aprokaroka87
nagyúr
Hétvégén lehet nekem is lesz egy FR a RN7-en, több anomália is van.
Viszont a backup meg jó lenne, ha normálisan müködne.
De a Google féle mentés hibába fut, a miui cloud is.
Egyedül a miui saját mentése marad offline, ami meg emlékeim szerint eleve törlödik FR esetében, max előtte átrakom külső sd-re, így legalább valamennyire lesz backup elvileg.
-
aprokaroka87
nagyúr
Az a baj hogy lehet hogy pont az általad emlitett appokat nem kedveli a miui, vagy az app a miui-t
Tapasztalatom szerint azok az appok szinte sose zárodnak be, amelyeknek van az értesitő sávon futó service folyamatuk.
Pl ma Solid Explorer-er egy kb 4.2gb-os állományt töltöttem fel gdrive fiók-ba, az app szinte végig háttérben volt, kb 1 órán keresztül, mivel lassú net volt, így lassabb volt a feltöltés is.
Akkumulátorkimélő ( ajánlott ) van kiválasztva.
Amúgy a fejlesztői beállítások-ban található miui optimalizálás kikapcsolása dolog tulajdonképpen mit nem optimalizál?
-
Nem tudom, ez miért akkora dolog.
Én mindig azzal kezdem, ha telepítek egy appot MIUI-rendszerre, hogy beállítom a "miui-s hülyeségeket".
Akkukímélő, memóriában tartás, automata indulás.Sosem volt gondom az appokkal, minden rendben futott a háttérben, értesítések érkeztek.
-
-
-
vlevi
nagyúr
Azt nem értem, hogy, ha a telefon le volt zárva, és pl. jött egy levél, akkor megjelenik egy értesítés a lezáró képernyőn, de a lezártképernyő állapotsoában nem.
Ha feloldom a telefon zárolást, akkor a home screenen ott van az állapotsorban, hogy jött levelem. ha ezütán zárolódik a képernyőn, és legközelebb ránézek a lezárt képernyőre, már nincs ott az új levélről az értesítés, és a lezárt képenyő állapotsorában snincs.Miért félnek ezek a kínaiak ennyire az értesítő ikontól???
-
-
dudzsi
tag
Hát ez szomoru. Most azt csináltam hogy AMDroid órát raktam ki kezdőoldalra és ott ott van hogy mikor ébreszt. Viszont mivel még csak tegnap raktam bele a simet még egy dolog feltünt. Hangerő csak a média hangerőt állitja. Olvastam hogy ez a google kitalálása.
Nekem pl a media mindig levan némitva a csengőhangot állítom. Mondjuk azért ezt lehetett volna ugy megcsinálni, hogy válasszak mitt csináljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest