Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Itt a gond, mégpedig a gondolkodásmódban. Mi ketten abban különbözünk, hogy te azt mondod: nem vagy bűnöző és nem rejtegetsz semmit, tehát téged nem izgat, ha megfigyelnek. Én sem vagyok bűnöző és én se rejtegetek semmit, de kurvára nem tűröm, ha ennek ellenére valaki meg akarna figyelni. Én ezt szabadságjognak nevezem. A te hozzáállásodat is megértem, szíved joga, hogy ezt válaszd, de - szerintem - ezzel a mindenkori hatalom igájába hajtod a fejed, önként. Your choice...
Kiegészítés:
Azt írod, "Amíg nekem károm nincs ezekből" Mi van akkor, ha a gépedet zombiháló tagjává teszik és azzal támadnak mást? Te észre sem veszed, a gépidőd pár százalékát viszi csak el, de lehet, hogy a hackerek utasítására millió másik géppel egyszerre dosol valaki mást! Az rendben van?!?
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs