- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Itt a gond, mégpedig a gondolkodásmódban. Mi ketten abban különbözünk, hogy te azt mondod: nem vagy bűnöző és nem rejtegetsz semmit, tehát téged nem izgat, ha megfigyelnek. Én sem vagyok bűnöző és én se rejtegetek semmit, de kurvára nem tűröm, ha ennek ellenére valaki meg akarna figyelni. Én ezt szabadságjognak nevezem. A te hozzáállásodat is megértem, szíved joga, hogy ezt válaszd, de - szerintem - ezzel a mindenkori hatalom igájába hajtod a fejed, önként. Your choice...
Kiegészítés:
Azt írod, "Amíg nekem károm nincs ezekből" Mi van akkor, ha a gépedet zombiháló tagjává teszik és azzal támadnak mást? Te észre sem veszed, a gépidőd pár százalékát viszi csak el, de lehet, hogy a hackerek utasítására millió másik géppel egyszerre dosol valaki mást! Az rendben van?!?
-
Pötyi
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Őőő... a kínai állami szintű megfigyelés nem azért van, hogy lenyúlja a 9 számjegyű összegedet, hanem hogy megfigyelje a földlakókat. Igen, az összeset. Márpedig ha a kínai gyárilag installált wint használod, nagy az esély rá, hogy a ferdeszeműek titkosszolgálatai ránéznek a gépedre. Én még a bios/uefi/firmware frissítésektől is tartanék...
(Amúgy nem nagy kaland, amikor eladtam a nagyszüleimtől örökölt budai lakást, én is elmondhattam - volna - magamról, de ahogy a közmondás is tartja: farkad hosszával, bankszámlád nagyságával ne hencegj!)
-
Pötyi
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Asztali PC R5 8400F RTX 3080 32GB DDR5 1TB NVME
- ASUS CORE I7 8700 GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- ASUS CORE I5 8400T GAMER MAX PC 16Gb RAM 512GB SSD ASUS GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 1ÉV GAR!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- iPhone 11 Pro 256Gb
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest