Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
tag
Alin nem vennék tech cuccot (ez legyen az én bajom) rettentő sok a kamu, hamis cucc..
Én a banggoodot preferálom, vagy pl a saját oldalak ,gmktech stbKülföldi garit mindenhol látom ,hogy odzkodnak tőle meg mintha nem létezne.
Én már gariztattam kint pl táblagépet olyat amit én tettem tönkre a hülyeségem miatt. Csináltam róla videót mondtam benne egy kamut hogy egyik napról a másikra nem kapcsolt be ezt be is mutattam nem volt nehéz mivel tönkrevágtam sufni töltövel az akkuját, olyat pukkant öröm volt nézni... Semmit nem kérdeztek meg vádaskodtak, kicserélték akkuját és küldték vissza. Annyi hogy a csomag küldés volt vagy 7ezer ft
Nem mellesleg nem tudom milyen termékeket vásárolt eddig bárki, de 1 év alatt kb semmi se hal meg ha nem gyári hibás... szóval az az 1 év gari itthon is kb dísznek van
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- GAMER PC i5-11400 RX580 8GB 500GB nvme 16GB DDR4
- HP Compaq 8100 Elite CMT PC, i5-650 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 250 GB HDD
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest