- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarnyasdino
tag
Alin nem vennék tech cuccot (ez legyen az én bajom) rettentő sok a kamu, hamis cucc..
Én a banggoodot preferálom, vagy pl a saját oldalak ,gmktech stbKülföldi garit mindenhol látom ,hogy odzkodnak tőle meg mintha nem létezne.
Én már gariztattam kint pl táblagépet olyat amit én tettem tönkre a hülyeségem miatt. Csináltam róla videót mondtam benne egy kamut hogy egyik napról a másikra nem kapcsolt be ezt be is mutattam nem volt nehéz mivel tönkrevágtam sufni töltövel az akkuját, olyat pukkant öröm volt nézni... Semmit nem kérdeztek meg vádaskodtak, kicserélték akkuját és küldték vissza. Annyi hogy a csomag küldés volt vagy 7ezer ft
Nem mellesleg nem tudom milyen termékeket vásárolt eddig bárki, de 1 év alatt kb semmi se hal meg ha nem gyári hibás... szóval az az 1 év gari itthon is kb dísznek van
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Robotporszívók
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- SK hynix 128GB DDR4 szerver RAM modulok eladóak
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest